ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica miafilip, tesko, kviki: jaz sem tudi na bucibuci prijavljena, naj še enkrat razložim stvar, ker očitno se ne razumemo. Z aprilčicami smo se večkrat dobile v živo in se zmenile da bi imele privat forum, kamor ne bi mogla gledat ravno cela Slovenija. Nekatere imajo slabe izkušnje iz preteklosti, ko so na forumu kaj pojamrale in je to prišlo na ušesa njihovih tašč, sodelavcev itd. Zato smo si zaželele forum, kjer lahko mirno objavljemo svoje slike, napišemo tudi kaj bolj osebnega, napišemo kje nas čevelj žuli itd. In smo si ga naredile. Seveda na tem forumu ne moreš samo brat in se nadejat tujih težav in po možnosti bit kak sorodnik od kakšne aprrilčice in čekirat kaj bo pisala, ampak si aktiven. Če imaš čas da 3 ure bereš poste, si moraš vzet še 20 sekund da pozdraviš in napišeš 2 stavka kako si. Veliko uporabnic ringaraje ima pa čas samo za branje tisočih strani, da bi kaj napisale o sebi pa ne. Sicer pa vse tiste, katerim se zdi BB forum otročarija in nimajo časa za forume itd. imajo še vedno možnost klepetat tukaj na ringaraja(nihče jim ničesar ni vzel), zato ne razumem od kje ta nastrojenost proti furumašičam iz bucibuci. Jaz nimam proti nikomur nič in vsem želim prijeten zaključek nosečnosti, pa da bojo naši zdravi. Rolkica, tole si pa svetovno napisala!!! Predvsem se strinjam s stavkom, da kdor ima čas BRAT 2-3 forume naenkrat bi moral imeti tudi čas, da vsake toliko napiše kako se kaj počuti in kakšno stran pokomentira. Tudi sama sem delala do 7ga meseca pa sem vseeno že od začetka aktivna na forumu. To, da si vzamem čas in malo preberem in spustim ventile (beri pojamram čez mulčka, moža, službo...) mi samo pomaga, da tale nosečnost poteka tako kot mora :) Seveda je pa samo dodaten bonus, da sem ravno preko tega foruma spoznala ene par tako svetovnih punc, da ne vem kje so se do sedaj skrivale Torej, upam, da uživate v zadnjih tednih, da vas raztezanje medenice ne muči preveč in da vsaj kokertok ok spite ponoči. Voziček- mi imamo še od mulčka Chicco trio S3, takega oranžnega. Je fajn, lahek, okreten, na malo se zloži. Ima pa 2 napaki... Športnega dela se ne da obrnt proti "šoferju", pa ogrodje je začelo po ene 2h mesecih uporabe mao škripati, saj so zglobi plastični. Samo se mi ne zdi smiselno, da bi ga zdaj menjala... Sploh za tehle 5-6 mesecev, potem smo šli itak na Chicco Ponee xs tale voziček mi je pa res zakon :D najbolj všeč mi je OGROOOOOOOOMNA košara za shopping, pa poleže se, da lahko otroček spi.