rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (1.3.2011 22:37:45)
|
Ravno zdaj sem brala tale pravilnik o sprejemu otrok v vrtce in modrujem poleg 100 na uro, ker mi itak nič ni jasno [sm=zmeden.gif] Mi lahko katera mogoče svetuje glede: - trenutno smo tu prijavljeni začasno, stalno smo se nameravala prijavit septembra (T in moj bi se lahko že zdaj, maja ali aprila, samo to verjetno ne gre, da bi se onadva sama, ali kak - mislim, glede vseh teh zadev - ni malo čudno to? ne vem, no..). In če zdaj dam vlogo, in dokazilo o začasnem bivališču, pol itak, če pride do kake spremembe, moraš to sporočit oz. nest tja neko dokazilo, ali? Torej, če se mi enkrat npr. julija prijavimo kot stalno sem, potem je to še vedno pred tem, kot delajo razporede po točkah, ali kako? [sm=zmeden.gif] Joj, jaz sem že čist zmedena, res [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] - pa še to: Če je zdaj T. na čakalni listi v vrtcu Pobrežje in ne bo sprejeta v tem šol. letu, se ji vseeno prišteje 10 točk, tudi če jo za drugo šol. leto vpišem oz. dam vlogo v drug vrtec? Tak sem razumela pravila, zdaj pa ne vem... Je tak? Ma joj, jaz bom osivela od vsega tega[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|