rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (1.3.2011 18:31:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ večer Glede vrtca in vlog - še sama točno ne vem. Sem pa res dala 7 vlog v različne vrtce v Mariboru, v mesecu oktobru. S tem sem se vpisala na čakalno listo. Moje kmečka logika mi pravi tak: V času razpisa vrtca daš vlogo v en sam vrtec, kjer te obravnavajo za vpis v mesecu septembru. Ti razpisi so običajno marca, aprila za sep. Ker sem jaz nesla vloge in se s tem vpisala na čakalno listo nisem naredila nobene škode. Danes so me ravno klicali iz vrtca na Studencih in vprašali so me ali smo že dobili vrtec! Iz tega sklepam, da se zavedajo, da damo več vlog in smo na čakalnih listah v večih vrtcih. Nekak tak... [sm=smiley36.gif] M. še vedno vsa smrkava in gnojna pri očeh [sm=smiley13.gif].. Že štiri dni isto, nič se ne premakne na boljše! Imate kakšen nasvet za vnete očke? Razen kamilic in fiziološke raztopine... Na žalost ne vem dat nobenega nasveta za vnete očke[sm=smiley13.gif] Boga M.[sm=smiley13.gif]Upam, da bo čimprej bolje [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] meni tudi ni nič več jasno okrog vrtcev [sm=smiley13.gif] Samo če je tak, da npr. na Pobrežju niso še zdaj sprejeli nekaterih, ki so dali vlogo aprila (za lanski sept torej), bi lahko potem marca oz. aprila, ko so vpisi, nesel na več različnih vrtcev. ker se tudi na čakalno listo vpišeš. ne vem.. [sm=zmeden.gif] nič jasno..... če lahko res samo v en vrtec neseš vlogo, potem je vseeno bolje, da nesem na Pobrežje, če sem že zdaj tam na čakalni listi, ali kak?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|