Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:03:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:13:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Uuuuu RR je dobil novo barvo. ja tako bljak zeleno . zeleno, ki te ljubim, zeleno (not). Saj mene tudi zaenkrat bode v oči. Pa se bom jo že navadla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:42:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:49:44
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:50:19
|
|
|
|
matcar
|
Lepo,da ste šle kofetkat,pa da ste kaj povedle. Bi jaz tudi prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:50:40
|
|
|
|
matcar
|
Meni je pa svetovna barva zdaj,moja najljubša.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:53:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lepo,da ste šle kofetkat,pa da ste kaj povedle. Bi jaz tudi prišla. pA SAJ SE BOMO DOBLE ŠE KAJ. pA SAJ SI REKLA DA Z otrokami ne prideš. ( ups črke ) Pa brez zamere.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:54:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa svetovna barva zdaj,moja najljubša. Vsaj eni.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:55:00
|
|
|
|
majakla
|
Matcar, si me očitno spregledala. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa že vem, sem prebrala. Matcar: naj se ti noga čimprej porihta, držim pesti, čeprav gips in oteklina ... hmmm. Mi smo tudi dosti zunaj, pa recimo, da jim glede tistega "oblaka" verjamem. Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", ampak moram najprej Nika videt, ker je imel zjutraj na trebuščku nekaj čisto tajnimajni pikic, da ne bomo kakšnih ošpic naokoli nosili, čeprav je lahko od vročine, pleničk, včerajšnjega frizerja, ... upam no. Jap, tudi z zoknom gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:56:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa svetovna barva zdaj,moja najljubša. Vsaj eni. Držim z Matcar - sva že 2. Lepa zelena je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:56:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lepo,da ste šle kofetkat,pa da ste kaj povedle. Bi jaz tudi prišla. pA SAJ SE BOMO DOBLE ŠE KAJ. pA SAJ SI REKLA DA Z otrokami ne prideš. ( ups črke ) Pa brez zamere. kdo pa je reko,da bi z otroki prišla? Mogoče z Leo,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:57:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da Ja, Katy je kriva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:57:57
|
|
|
|
majakla
|
Aja, ČEEEEER.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:59:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar, si me očitno spregledala. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zdaj pa že vem, sem prebrala. Matcar: naj se ti noga čimprej porihta, držim pesti, čeprav gips in oteklina ... hmmm. Mi smo tudi dosti zunaj, pa recimo, da jim glede tistega "oblaka" verjamem. Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", ampak moram najprej Nika videt, ker je imel zjutraj na trebuščku nekaj čisto tajnimajni pikic, da ne bomo kakšnih ošpic naokoli nosili, čeprav je lahko od vročine, pleničk, včerajšnjega frizerja, ... upam no. Jap, tudi z zoknom gre. Ja,sem ga zgleda res.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 20:59:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala enako. Če je še katera za kavico, danes od 15.40 dalje bomo v SO in seveda zunaj ali pa not, hihihihihi, ja, bomo vidli kak nam bo, kaj bo večina rekla, ja, morda bo glasovanje, hahaha. In vem ja, sem že tečna, grem zdaj, baaaj. Pa toti pes vedno v narobno stran leti, eh. seveda zunaj! očitno smo notri, ker piha pa majakla se je malo v uri zmotla. joj bi že mogla tam bit . šibam! Pa daaaj, kaj si povedala, zdaj pa vse vejo kak sem smotana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:00:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da Ja, Katy je kriva. Danes pa res nib lo mrzlo,meni je bilo ful vroče,ko sem zunaj sedela.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:01:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", Bi z veseljem prišla pa je L taki da ni za nikamor. tak da boma danšnji lep dan preživela notri. Kak je tvoja žaba, boljše? Sem vedla, da ste bubani, če ne bi ti tak sms poslala, pa bi itak verjetno spet kaj zamuštrala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:02:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", Bi z veseljem prišla pa je L taki da ni za nikamor. tak da boma danšnji lep dan preživela notri. Kak je tvoja žaba, boljše? Sem vedla, da ste bubani, če ne bi ti tak sms poslala, pa verjetno spet kaj zamuštrala. Te bi ga pa meni tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:02:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da Ja, Katy je kriva. Danes pa res nib lo mrzlo,meni je bilo ful vroče,ko sem zunaj sedela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:02:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lepo,da ste šle kofetkat,pa da ste kaj povedle. Bi jaz tudi prišla. pA SAJ SE BOMO DOBLE ŠE KAJ. pA SAJ SI REKLA DA Z otrokami ne prideš. ( ups črke ) Pa brez zamere. kdo pa je reko,da bi z otroki prišla? Mogoče z Leo,ja. Ja ok, te.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:03:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da Ja, Katy je kriva. Danes pa res nib lo mrzlo,meni je bilo ful vroče,ko sem zunaj sedela. ne ni bilo mrzlo, ampak tam je bila glih senca, ša pihalo je tudi in mene je malo zazeblo...pač bolj občutljive sorte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:03:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene doma Bambi in Majakla, hvala za družbo. Bambi moj dragi zunaj nekaj dela, če bi vedla, bi še ostala s tabo. Majakla hvala za pijačo. enako . ja vidiš za to imamo pa telefone . sem še malo zunaj posedela in je blo prav fajn na sončku, nič ni pihalo. majakla hvala! jaz sem bolj med zmrženimi, tak da Ja, Katy je kriva. Danes pa res nib lo mrzlo,meni je bilo ful vroče,ko sem zunaj sedela. Kaj,če pa res?Pa sem imela samo tanko majcko gor.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:03:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", Bi z veseljem prišla pa je L taki da ni za nikamor. tak da boma danšnji lep dan preživela notri. Kak je tvoja žaba, boljše? Sem vedla, da ste bubani, če ne bi ti tak sms poslala, pa verjetno spet kaj zamuštrala. Te bi ga pa meni tudi. Se opravičujem in obljubljam, da se bom popravla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:03:56
|
|
|
|
katy83
|
Ati že dela kopel za naju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 21:04:33
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo se k tašči popoldan sparvli,sem lahko vozla .In bi komot prišla v SO,če bi vedla.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?