Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:12:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa v vratu me je vsekalo nekaj mene pa včeraj ma ...ne morem glave obrnit .....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:22:40
|
|
|
|
rina22
|
Jutro Jaz sem tudi že vstala malo po 6. uri, ker si neko pripravo pišem, pa še učiti bi se mogla... tak da - doooooosti dela..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:23:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa v vratu me je vsekalo nekaj mene pa včeraj ma ...ne morem glave obrnit ..... jaz sem mogla vzet tableto, ker me je tudi križ zeloooooo bolel
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:23:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jutro Jaz sem tudi že vstala malo po 6. uri, ker si neko pripravo pišem, pa še učiti bi se mogla... tak da - doooooosti dela.. pridna
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:23:58
|
|
|
|
rina22
|
Za vse mamice VSE NAJBOLJŠE ob našem dnevu In veliko lepih trenutkov ob naših sončkih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:24:14
|
|
|
|
botrca
|
Greva počasi v vrtec...lepo bodite babike
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:24:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jutro Jaz sem tudi že vstala malo po 6. uri, ker si neko pripravo pišem, pa še učiti bi se mogla... tak da - doooooosti dela.. pridna ja, moram... čeprav mi ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 7:27:41
|
|
|
|
botrca
|
Tudi od mene...za vse mamice:
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:08:42
|
|
|
|
bambixxx
|
Jutro, malo boljša noč kot včerajšnja, ampak še vedno ni ta pravi. Zobje ga tak mučijo, da sem mu včeraj mogla svečko dat, pa meni se je hotlo zmešat, ker se najbolj dere takrat, ko jaz kuham . Včeraj sva bla na kontrolnem UZ glave in ni mogla pregleda opravit, ker se mu je kost na glavi že zaprla. In si je šel samo frizuro naredit v bolnico (beri: gel dobil na lase) . Danes pa ima še zadnje RSV cepljenje. Vse najlepše ob materinskem dnevu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:10:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tudi jaz opažam da naša tema počasi izumira. Na enkrat so vse poniknile. Škoda. vedno lepše vreme bo, vedno manj bomo za rač. tak pač je! ampak se bomo lahko zato večkrat na kavi dobile .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:18:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tudi jaz opažam da naša tema počasi izumira. Na enkrat so vse poniknile. Škoda. vedno lepše vreme bo, vedno manj bomo za rač. tak pač je! ampak se bomo lahko zato večkrat na kavi dobile . Valda. Saj jaz ko je lepo vreme tudi nisem za računalnikom, ampak sem veni z otrokom. Sploh popoldan. Misla sem bolj za zvečer takrat pa smo doma in je fajn če rečemo kako.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:19:14
|
|
|
|
ly117
|
Kak je moj otrok fajn. Z mojim čistim zoknom si nos briše.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:33:20
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Otroci v vrtcu in šoli,moj na šihtu,jaz pa jem pa berem,kaj ste napisale včeraj in danes.No,včeraj itak nič ni blo,par postov. Ja,če je lepo in toplo,sem jaz tudi več al manj zunaj z otroci,mislila sem na večere,ko ste vse doma.Pa sicer pa ni važno,sem pač povedala,kaj mislim.Zaj pa me popljuvajte.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:34:07
|
|
|
|
matcar
|
Vse lepo za materinski dan!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:41:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Otroci v vrtcu in šoli,moj na šihtu,jaz pa jem pa berem,kaj ste napisale včeraj in danes.No,včeraj itak nič ni blo,par postov. Ja,če je lepo in toplo,sem jaz tudi več al manj zunaj z otroci,mislila sem na večere,ko ste vse doma.Pa sicer pa ni važno,sem pač povedala,kaj mislim.Zaj pa me popljuvajte. Zakaj bi te pa popljuvale če si povedla svoje menje. Sem pa jaz tudi imela v mislih večere.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 8:53:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Otroci v vrtcu in šoli,moj na šihtu,jaz pa jem pa berem,kaj ste napisale včeraj in danes.No,včeraj itak nič ni blo,par postov. Ja,če je lepo in toplo,sem jaz tudi več al manj zunaj z otroci,mislila sem na večere,ko ste vse doma.Pa sicer pa ni važno,sem pač povedala,kaj mislim.Zaj pa me popljuvajte. Zakaj bi te pa popljuvale če si povedla svoje menje. Sem pa jaz tudi imela v mislih večere. Tak,saj veš.Ma,sem sama sebi že napoti,ker sem cele dneve doma in nikamor ne morem. Upam samo,da mi naslednji četrtek dajo gips dol,ker bom po a počasi.Samo kaj,ko me boliiii,ko sam satan,pa še vedno je vse zatečeno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:08:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,saj veš.Ma,sem sama sebi že napoti,ker sem cele dneve doma in nikamor ne morem. Upam samo,da mi naslednji četrtek dajo gips dol,ker bom po a počasi.Samo kaj,ko me boliiii,ko sam satan,pa še vedno je vse zatečeno. To ti pa verjamem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:10:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...vsem skupaj en lepo materinski dan. Mi smo tudi včeraj bili zunaj skoraj cel dan, ponavadi sem vsaj tak zjutraj/dopoldne doma, pa pol šibam okorg 12h, včeraj sem pa že ob 9h šibala. Super dan je bil v glavnem. Danes pa tudi gremo ven, ampak malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:23:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes bo do 21 stopinj...mi pa se bomo bolj notri te dni držali.....Ni glih pametno se izpostavljat...vsemu temu sranju ko bo pa 30 in več pa boš....eh...jaz to sploh ne gledam...sranje je itak nad nami tak da... ...je treba izkoristit. ma teh par dni, da se to nad nami spuca ne bom ven silila z otroci...Ja potem pa itak pa ne no...idite ven in uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:25:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je moj otrok fajn. Z mojim čistim zoknom si nos briše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:33:56
|
|
|
|
katy83
|
aja pa dan eh, ta tema je malo v pavziranju...saj bo...bomo še čvekale Lep materinski dan vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:54:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Spet nobene, čisto preveč lepo vreme očitno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 9:55:34
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan, kak ste kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 10:11:07
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober dan, kak ste kaj? Odlično, pa ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 25.3.2011 10:19:43
|
|
|
|
majakla
|
Zdaj pa že vem, sem prebrala. Matcar: naj se ti noga čimprej porihta, držim pesti, čeprav gips in oteklina ... hmmm. Mi smo tudi dosti zunaj, pa recimo, da jim glede tistega "oblaka" verjamem. Danes bi šla po vrtcu na kafe, se morda tukaj najde kakšna "soigralka", ampak moram najprej Nika videt, ker je imel zjutraj na trebuščku nekaj čisto tajnimajni pikic, da ne bomo kakšnih ošpic naokoli nosili, čeprav je lahko od vročine, pleničk, včerajšnjega frizerja, ... upam no. Jap, tudi z zoknom gre.
< Sporočilo je popravil majakla -- 25.3.2011 10:22:42 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?