rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (21.2.2011 15:52:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave [sm=smiley13.gif] ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš[sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala [sm=smiley36.gif] saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ja če jih je več je fajn...jaz pa vedno sama letam z T. ker so vse brez otrok ali pa z mičkenimi -ki še ne letajo [sm=smiley36.gif] Naša že fajn leta okrog in ji je tudi fajn, če je mami kje blizu igralnice [sm=smiley36.gif] Tak da, če boš prišla na kavico, ziher ne boš edina letala za svojim malčkom [sm=smiley36.gif] bova kar dve [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|