marta82 -> RE: Mariborčanke,19.del (21.2.2011 13:34:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.). joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je.... Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame. Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd. vem ja marta... sam njemu so to vse makaroni [sm=jezicek.gif] mah klinc ga gleda... če bo htel bo jedo če ne -pač ne naj shujša malo...mu nebi škodlo (joj kak sn žleht) [sm=jezicek.gif] Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|