rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (9.3.2011 9:41:58)
|
Dan [sm=smiley1.gif] Spala sem bolj malo, tak da sem še zdaj malo tečka [sm=smiley36.gif] majakla in ly, hvala za včerajšnjo družbo [sm=smiley1.gif] (aja, če želita, mi lahko mail sporočita na zs, da vama slikice pošljem[sm=smiley1.gif]) in majakla, lepo te je bilo spoznat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: majakla Blo fajn, super družba, no, upam, da vama moj "živec" ni preveč tečen bil. Njegova "predstava" pa ni pustila posledic, nos izgleda čist ok. Tudi meni je bilo super in NE, sploh NI BIL TEČEN. Če pa je tak lubani, pa hvala bogu, da je taki migec [sm=smiley1.gif] T. je včeraj začuda bila koliko toliko pri miru, drugače bi tudi kar hitro šla kam. Tak da me je včeraj kar presenetila[sm=smiley1.gif] Ojej, oprosti, samo mene je tak nasmejal, ko se je bošček zaletel[sm=smiley36.gif] Vem, da niti malo ni smešno in da njemu tudi ni bilo, ko ga je bolelo [sm=smiley13.gif] Oprosti, samo smešno je pa res izgledalo[sm=smiley36.gif] dan žena - nisem dobila nič[sm=smiley13.gif] ja, vidiš, tak je to.. saraya, lepi maškarci[sm=9nebesa.gif] kava bi tudi meni bolj ustrezala popoldan. tak da me ne bo [sm=smiley13.gif] pa tudi vse boste brez otročkov, razen bambi, ampak T. je premali, da bi se igral, potem pa bom sama v igralnici.. Tak da, drugič..
|
|
|
|