arabela* -> RE: Mariborčanke,19.del (8.3.2011 21:10:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina jaz bi nesla v oba, ker kot pišeš na Pobrežju itak ne boš dobla, morda pa na Teznu dobiš in pol še samo na Pobrežju izpišeš. Pa si vprašala na Teznu kaj oni mislijo? Pa saj ne vem, kaj lahko vseeno pol neseš v več vrtcev ali kako? [sm=zmeden.gif] Na Teznu nisem vprašala. Sem takrat namenila klicat, pa sem si mislila, da če bom gnjavla za zdaj, enkrat do sept., če bo plac, po moje ne bi blo vredu, ker niti vloge nisem tja dala za tekoče šol. leto in ziher še kdo čaka na prosto mesto. Za naslednje šol. leto sem pa nameravala kar vlogo nest, če bi se odločla oz. se bolj nagibam k Teznu kot Pobrežju. Ne vem, če pa bom to spraševala, pa misliš, da v primeru, če je gužva (ker po moje povsod je[sm=smiley13.gif] ), mi bo po resnici povedala? Verjetno bi raje rekla, naj kar na Pobrežje nesem[sm=zmeden.gif] Ne veeeeeeeeeem, res sem zmedena. Samo mesto bi rada, da dobi [sm=smiley13.gif] Mogoče pa bom ju3 vprašala, kak pa kaj, pa bom vidla, kaj bo rekla - upam na najboljše... rina, zakaj pa v glinška ne neseš?
|
|
|
|