|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kelnerce!
24.2.2011 12:39:27   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Freya, hej, kava s cimetom je pa dobra! Tudi garam masala ful lepo paše not! Do zdaj je bila še vsem všeč:) Samo količine moraš malo pazit.

Ti to resno?:D Mislim js sm jo poskusla, pa mi niti priblizno ne potegne:) In kaksno kavo s cimetom imas rada oz. kaksne kolicine so prave? Mogoce pa se kdaj poskusim:P

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
24.2.2011 16:36:48   
ronja
Evo, tole je moja kavica - lastni izum, hehe. Je pa precej popularna tudi pri lubiju v službi - mu naredim ta odišavljen sladkor, pa ga potem vsi hodijo fehtat, da bi si s tem sladili kavouser posted image . Če boš poizkusila, poročaj, če ti je všeč

< Sporočilo je popravil ronja -- 24.2.2011 16:39:35 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 77
24.2.2011 19:15:20   
Frodo Bisagin

Evo, tole je moja kavica - lastni izum, hehe. Je pa precej popularna tudi pri lubiju v službi - mu naredim ta odišavljen sladkor, pa ga potem vsi hodijo fehtat, da bi si s tem sladili kavouser posted image . Če boš poizkusila, poročaj, če ti je všeč

To je sladica, ne kava.
Za zjutraj priznavam mocno, crno "tursko" kavo brez sladkorja. Potem pa lahko cez dan kak ekspreso - za silo. Ce se le da, pa turska rula!

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
24.2.2011 19:17:51   
ZARA
Uf, močna črna turška rula, indeed.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 79
24.2.2011 20:31:32   
Freya88

Hmm.. sicer ni najbolj po mojem okusu (pijem tursko brez vsega)... ampak bom poskusla... oz. bom prstimala mojemu, k je bolj dovzeten za taksne vragolije... pa bom zraven poskusila... ti sporocim;)

Aja, drugace pa... ko sem govorila o gospodu, ki pije kavo s cimetom... sem mela v mislih dolgo kavo brez vsega (+ cimet)... to mi pa sploh ne potegne...
Te ala bele kave z raznimi okusi razumem... mah kaj vem... pri kavi ne popuscam... kava je zame crna, ne rjava:P

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
24.2.2011 21:33:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Za zjutraj priznavam mocno, crno "tursko" kavo brez sladkorja. Potem pa lahko cez dan kak ekspreso - za silo. Ce se le da, pa turska rula!

Enako!
Popoldne pa mrzla turška s cimetom :) in malo mleka, če se želim pocrkljat.

Čez dan bi spila več kratkih espressov, a pri nas niso dobri.

Neposredna povezava do sporočila: 81
25.2.2011 10:05:16   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Čez dan bi spila več kratkih espressov, a pri nas niso dobri.

To mislis v gostilni? Men sicer niso nikjer okusni, zato pijem v gostilni kavo z mlekom (ja veeem ja)... al pa si jo raje skuham doma, v skodelico za caj, pa je to to:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
25.2.2011 11:53:39   
ronja
To je sladica, ne kava.

To je kompliment, ne grajauser posted image .
Ne, hec, ampak resno: sama kava je (nama) zanič, sladkarije pa zakon! Pa espresso imava rajši, čeprav na splošno ne pijem kave - samo kadar moram reeeees ornk dolgo resss močno fejst delat ponoči.
V gostilni je pa nisem še nikoli naročila, samo delala - takrat so jo pa precejkrat pohvalili, tako da očitno ni treba, da kavo piješ, da je drugim tvoja kava všeč:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 83
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?