Paštetka -> RE: Danes se postim po luni (28.9.2011 21:25:01)
|
Plima, oseka - res da v večji meri vpliva luna nanju, vendar zaradi fizične oddaljenosti, garvitacije, vrtenja lune, zemlje. Drugače pa vpliva nanju tudi sonce, vreme... Mogoče se bo pa kdo našel, ki bo hujšal ob slabem vremenu[sm=smiley36.gif] Zaenkrat moje črevesje in ostali organi, ki spadajo k prebavilom z vsemi žlezami, encimi še ne sprejemajo kakšnih posebnih valov z lune, da bi vedeli kaj vsrkajo in kaj ne oz. V kakšni količini. Zato mi pa glava narekuje kaj in koliko LAHKO nesem v usta. ( ok, izločimo tukaj moteno delovanje hormonov in ostale bolezni povezane s prebavo). včasih bi bilo dobro iti z zavezanimi očmi v hladilnik, trgovino. Ok mogoče pa s tistimi na luni nismo na isti valovni dolžini. M! Tudi nikoli nisem imela redne. Pa ne zaradi lune, ampak hormonov. No zdaj imam redno,pa ne zaradi lune, ampak presnete mirene, ki pa mogoče zaradi lune deluje kontra, ker so g. G obljubljali, da je ne bo. No, moj pes tudi ne laja v luno, ker mu ni všeč. Je pa meni všeč in sem takrat res romantično razpoložena, ko jo tako debelo opazujem - no tukaj bi lahko potrdila tisto tezo, ko je ena napisala, da se razmožujejo ob polni luni.[sm=jezicek.gif] Volja je VSE! Hočem, nočem, zmorem! Res Zmorem???
|
|
|
|