Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa hej Kokica za vašo , sam še mal naj počaka na toplem. Naša Tija bo pa zgleda zbolela oz. je že, saj ima vročino. Sicer ne visoko, se ji pa vidi, da je revčka čist zdelana. Upam sam, da ne bo čist zakuhala do jutri, ko greva na ORL. Jaz tudi tako pravim! Sicer je sedaj že vse dovolj razvito a vseeno. Saj sem pridna in počivam. Tudi pri nas čakam, da Valentin zboli, saj v vrtcu že 2 manjkata. Vročina, .... Jaz pa za vrtec nič ne vem, ker Lia vedno prijoče iz igralnice, v rokah držim še Luko, itak da se ne morem nič z vzg. pogovarjat. Zaenkrat, moram potrkattttttt, pa je Lia še ok. Sem mislila, da bo že prvi teden vrtca fasala kaj, tak so mi napovedovali. Lia včeraj prvič ni prijokala IZ igralnice. Danes zjutraj pa je spet jokala kot dež. Bomo videli, kaj sledi, ko grem po njo. Zdaj me že navsezgodaj sprašuje, če morA k Račkam (jutranja skupina, kjer se zbirajo), da ona ne bi, da bi šla k svojim Mucam. In prvo bruhanje se je pojavilo, ko sem jo tak zgodaj pripeljala, da je morala k Račkam. Ne vem. Zdaj pa jo T. vozi in mora bit že ob 7h tam. Saj mi ni fajn, da je tak hitro tam, če sem jaz doma, ampak si ne predstavljam, da bi jo jaz peljala z Luko, ona bi kričala, njega bi nosila zraven... NO GO!!!
|