Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 10:28:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 To mi še povejte. Se zgodi, da vzgojiteljice dejansko preoblečejo otroke v manj topla oblačila al jih preoblačijo samo, če se polijejo, umažejo, ipd. Ker jaz sem Lii danes oblekla dolge pajkice, pa kratke hlače dala zraven, pa me zanima, če jo bodo preoblekli, če bo vroče. Ve puščate oblačila za preoblečt v omarici al nosite to dnevno domov? Sploh puščate kaj v omarici? No, mi smo brez plenic, tak da ta material odpade, edino 2 suhe robčke za nos ima tam... Pri Niki jim slečejo, če je prevroče. Pa še to ne vedno. Sem mogla poleti kdaj prav rečt, da naj ji prosim dajo dol recimo pajkice, ker zjutraj je bilo mrzlo, pol se je pa ful otoplilo. Pa sem večkrat jo dobila nazaj v istih cunjah sam kadar sem izrecno rekla, je bila slečena. V omarici ima pa 1x za preoblečt.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 10:28:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tulipan - logopedinja zahteva da gresta med govoreče,da bi imela večjo motivacijo,zato.Sicer nimam ene pripombe na vzgojiteljico ker ju res ima rada. Pa ti ona ne more napisat kakega potrdila, da neseš v vrtec pa da to naredijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 10:52:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Grem na šetnjico, bodite pridne in ne piflajte se preveč, ko me ne bo! No, razen Naja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 15:07:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, ura je taka da se bom počasi morala pripravit na službo. mam celi teden smrdljivo pekarno in mi gre na bruhanje, ko se samo spomnim na kruh. Pa še ful je gužva, ker so že dijaki v domovih. Danes pa še torek kar pomeni pijančevanje, tak da nam bodo spet zaloge alkohola spraznili Samo še danes in jutri pol pa 2 dni fraj. Juhej ne morem povedat kako čakam da je že sreda in ura 22. V glavnem, z Persido bile na potepu-EP in BC. Bi bilo bolje,da ne bi šle, ker sma si samo lušte nardili v BC jebeni dnar in s tem vse povezano, ali pa je*ene cene, ki so tako visoko! Kak vam je ljubše Nič, grem še posodo iz pomivalca ospravit te pa počasi via Lidl. Se tipkamo jutri... Jutri pa res moram Liji omaro pospravit ker se mi zdi da ravno kratkih hlač nebomo več potrebovali, bolj ali manj 3/4 in dolge. čaučiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 20:03:28
|
|
|
|
maladva
|
no samo da se javim,.. zelo sem ponosna na malega,,... je že 12dni brez pleničk ponoči,.. kak je fajn ko gre sam lulat,.. no spi 11ur ponoi in niti enkrat ne gre vmes lulat!! priden je glede tega,.. drugače pa poln energije in non stop se mora nekaj dogajat okoli njega:):):) saj uboga tega nesmem rečt da je proeden,. ampak svoje finte kot vsak 2letnik:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 20:39:03
|
|
|
|
Najaa
|
Evo izpit je za mano. Zdaj se bom pa spravila v generalko stanovanja. Nika gre jutri z babico in dedijem na morje, s Tijo se bova pa zabavali. Imava ful planov, sem spada tudi pucanjeeee, pa tudi omare moram pregledat in malo stran dat stvari. Sam tasa, baje da bo še en vročinski val, počaki mal za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:08:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer.Ne bom pisala romanov imam preveč za pisat . Babi ostala v bolnici - vzeli ji bodo vijake iz noge ,ker bi naj to povzročalo infekcijo,upam,da je res samo to vrtec - taši lažje pisat kot uresničit - nejaa ne rabim potrdila ,ker je logopedinja osebno na vezi tulipan - pri nas ju preoblečejo situaciji primerno ,vsaj v prejšnjem šolskem letu Jutri popoldan ,pa bom mogla začet delat.Kje je moj dopust nimam pojma.V glavenem niti tretjino ni narejeno kar sem imela željo.Ok vsaj iz bolezni sem ju skopala.Vse drugo fuč . Danes premetala vse omare in pregledala kaj imata in kaj rabita .Povdarek na rabita.V glavnem jaz se ne grem več s totim dnarom. In še nekaj v petek se greva z A.-tom pokazat fizioterapevtki ,da vidim kakšno obutev kupim za jesen.Pri hoji vso težišče obremeni na notranjost stopala in sem jo klicala in je rekla naj se prideva kar pokazat.Saj sem nekoč rekla ,da je zlata ženska ne.Malo me skrbi ,da ne bi imel platfusa.Pa ,če že imava na dlani strokovno pomoč jo bova izkoristla. No sedaj ,pa grem še malo googlat .Hočem bit pametna namesto,da bi šla kuhinjo v red spravljat.Noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:08:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
Čer! Poročilo : Lia je spala v vrtcu! Je rekla pomočnica (vzg. več ni bilo, ko sem prišla po njo), da je bila cel dan super, da je lepo jedla, pri uspavanju pa je bila težava, ker so danes prvič na spanje uvajali 3 novince in so kr vsi malo jokali. Tudi Lia. Potem je v joku zaspala, se polulala v spanju in sta jo preoblekli (pojma nima kak sta videli, da se je polulala) in je zaspala nazaj. Ko sem prišla po njo, je spala, pa sem jo pustila še 20min, potem so jo zbudili. Ko me je zagledala, je jokala, ampak mislim, da če bi se sama zbudila, bi bila bolj kul. No, potem je zagledala Luko, ki je plazil po tleh in se je že smejala. Zanalašč ji nisem omenjala vrtca, da vidim, če ga bo kaj sama. Pa mi je pred spanjem rekla: mami, ko te ni z mano, si tu, v mojem srčku. In se prime za srček. Vedno se stopim. Predvidevam, da je malo spanje enačila s spnajem v vrtcu, ker mi drugače tega ne reče pred spanjem, ampak samo, ko kam grem. Malo pa me skrbi to lulanje med spanjem v vrtcu. Doma se ni polulala med popoldanskim spanjem že kakih 14dni, ponoči pa še ima plenico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:16:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
maladva super za nočno suhost! Tasa vse je v k*** - cene, pa dnar, pa plače!!! Jaz prav premišljeno hodim v trgovine, da si ne delam nepotrebnih luštov. Navadno pa tak grem, ko dobim porodniško, pa še lahko zapravim, potem sem pa do konc mesca pridna. Pa kaj misliš, da ne bo več za kratke hlače??? Mi smo bili danes vsi 4 v kratkih... sicer mi ni več ok, ker se mi lušta tam nekje 23C, ampak je bilo danes spet noro vroče. Naja bravo za izpit! Ti je šlo? O, Nika pa si privošči! Vprašaj jo, če rabi kako starejšo prijateljico? Potemtakem nista v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:17:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
maladva super za nočno suhost! Tasa vse je v k*** - cene, pa dnar, pa plače!!! Jaz prav premišljeno hodim v trgovine, da si ne delam nepotrebnih luštov. Navadno pa tak grem, ko dobim porodniško, pa še lahko zapravim, potem sem pa do konc mesca pridna. Pa kaj misliš, da ne bo več za kratke hlače??? Mi smo bili danes vsi 4 v kratkih... sicer mi ni več ok, ker se mi lušta tam nekje 23C, ampak je bilo danes spet noro vroče. Naja bravo za izpit! Ti je šlo? O, Nika pa si privošči! Vprašaj jo, če rabi kako starejšo prijateljico? Potemtakem nista v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:26:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ma ja, spet me nekaj zeza, zdaj pa mi je objavilo dvakrat! Persida kaj nimaš koga, ki bi ti kaj dal? Mene je kolegica rešila, da ne rabim za Luko totalno vse kupovat, za Lio pa nimam nikogar in je tudi treba vse nabavit. Kak je pri tebi z dvema, si morem mislit. Kje smo potem še mi, starši? Sem bila zdaj dve zimi noseča in eno vmes kr ok sfurala, zdaj pa rabim nove škornje in plašč. Da se o drugih stvareh sploh ne menimo. Res maš zlato fizioterapevtko! Čimmanj bolečo vrnitev v službo ti želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 6.9.2011 22:30:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa, v nedeljo je napovedano 29C. Ne bo Kokica nikamor not plezala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 8:53:42
|
|
|
|
trezika
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:00:28
|
|
|
|
trezika
|
Mi pa smo danes že 4. noč spali brez pleničke samo včeraj je bilo mokro drugače pa kaka še vedno v pleničko.... prav smešna je, ko jo pritisne in mi reče, naj ji dam pleničko gor.... jaz jo itak nagovarjam, da naj gre na školjko ali pa kahlico, pa obljubljam ji vse mogoče, ona pa meni ful pametno nazaj, da ona kaka v pleničko... nimam pojma, kako jo še od tega odvadit??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:01:18
|
|
|
|
trezika
|
aja, naj mi še ena prosim pove, kje je ta Galič, če naju z Marušo v nedeljo tja zanese?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:02:48
|
|
|
|
trezika
|
pa še eno vprašanje.... kaj bi lahko pomenile bolečine v spodnjem predelu trebuha.... točno tak občutek imam kot takrat ko sem trebušnjake delala in so me mišice bolele... ampak zdaj v zadnjih dneh nisem nič takega delala, pa me nenormalno boli?? any idea??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:33:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dan! Evo, spet mi špeh raste in moram to delit z vami. Zjutraj me je vzgojiteljica poklicala v igralnico, češ da mi ima nekaj za povedat. Sem že mislila, da je kaj narobe, pa mi reče: mamica, vsaka čast za tako vzgojo! Da Lia ni včeraj jokala niti malo (pomočnica je zgleda posploševala stanje novincev), se je umila, slekla, šla na ležalnik, se pokrila in sama zaspala. Da sta oni2 naredili napako, ker sta vse previjali, ko so vsi spali, pa sta začeli razmišljat, če sta Lio sploh vprašali, če je šla lulat. V glavnem, srečna in zadovoljna mama sem. Pa ponosna, ker mi je jasno, da nisem samo jaz zaslužna za to, ker je tu še ati, pa babice in dedki in seveda Lia sama. trezika super za Marušo za ponoči! Kak jo odvadit na kakanje brez pleničke, pa ne vem. Pa jo moti potem al se bi komot lahko zaigrala, če je ne bi ti takoj očistila? http://sc-galic.si/domov.html Veš kje je Pekrska gorca?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:34:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
Bolečine v spodnjem delu trebuha: si noseča? pred menstruacijo? slepič? Ko je bil pri meni slepič, me je bolelo vse od trikotnika, kjer je želodec, do sramne kosti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:46:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Bolečine v spodnjem delu trebuha: si noseča? pred menstruacijo? slepič? Ko je bil pri meni slepič, me je bolelo vse od trikotnika, kjer je želodec, do sramne kosti. noseča mislim da (še) nisem, do M še je nekaj časa, slepič? ne vem... je pa ful neprijetno... me bo moralo začet pošteno bolet, da bom šla do zdravnika.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 9:48:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dan! Evo, spet mi špeh raste in moram to delit z vami. Zjutraj me je vzgojiteljica poklicala v igralnico, češ da mi ima nekaj za povedat. Sem že mislila, da je kaj narobe, pa mi reče: mamica, vsaka čast za tako vzgojo! Da Lia ni včeraj jokala niti malo (pomočnica je zgleda posploševala stanje novincev), se je umila, slekla, šla na ležalnik, se pokrila in sama zaspala. Da sta oni2 naredili napako, ker sta vse previjali, ko so vsi spali, pa sta začeli razmišljat, če sta Lio sploh vprašali, če je šla lulat. V glavnem, srečna in zadovoljna mama sem. Pa ponosna, ker mi je jasno, da nisem samo jaz zaslužna za to, ker je tu še ati, pa babice in dedki in seveda Lia sama. trezika super za Marušo za ponoči! Kak jo odvadit na kakanje brez pleničke, pa ne vem. Pa jo moti potem al se bi komot lahko zaigrala, če je ne bi ti takoj očistila? http://sc-galic.si/domov.html Veš kje je Pekrska gorca? BRAVO LIA Mamica ti pa imaš bit za kaj ponosna Ja za Pekrsko gorco vem kje je... pa na njihovi strani je super navodilo, kako do njih priti... hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 10:08:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Bolečine v spodnjem delu trebuha: si noseča? pred menstruacijo? slepič? Ko je bil pri meni slepič, me je bolelo vse od trikotnika, kjer je želodec, do sramne kosti. noseča mislim da (še) nisem, do M še je nekaj časa, slepič? ne vem... je pa ful neprijetno... me bo moralo začet pošteno bolet, da bom šla do zdravnika..... Če je slepič, boš šla, ker boli ko hudič! Jaz sem tudi taka, da ne grem, dokler me ne morejo odpeljat, ampak to pa mi je bilo tak hudo, da sem rekla, da ne vzdržim. Pa so mi najprej naredili test nosečnosti (glede na opisane bolečine), pa klistir, ker so mislili, da je črevo, no, drugi dan pa so videli, da je slepič.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 10:08:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nimam delodiša a mi ga kdo posodi? Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 10:20:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nimam delodiša a mi ga kdo posodi? Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase še za sebe ga imam komaj kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 10:31:39
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. trezika bravo za pleničko! Oz. bravo za nelulanje v njo. Drugače pa kaka pa veliko otrok še dolgo časa v plenico. Bolečine v trebuhu, mogoče menstra? Lahko pa da si kaj takega pojedla? Bravo Lia! Kakšna pogumna punčka! Delodiš? Ne, danes je dan za odmaranje. Čistka bo že počakala. Zaslužim si po vsem tem učenju. Nika je šla pa na moooorjeeeee. Se je odpeljala z vlakom, frajerka mala. Pa babico in dedka je vzela s sabo in seveda nepogrešljivega Mikija in Ikija. Družba taprava.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 10:36:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nimam delodiša a mi ga kdo posodi? Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase Kaj je že to delodiš? Mislim, da je šel mimo mene nekje novembra 2010 in se ni vrnil!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?