Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Hmm, moja torbica premore: = denarnico (miljon kartic od trgovin, od davcne, rojstnega lista, cepilnega kartoncka, fotografij...) = drobiznico = mobitel = fotoaparat = kljuce (od stanovanja, hisnega sveta, stanovanja mojih starsev, stanovanja od sestre) = kozmeticno torbico (maskara, barvica za oci, ogledalce, parfum, lip-gloss, labella, mini glavnicek, zobna nitka, pilica za nohte, oblizi) = tablete (kontracepcijske, protibolecinske, protialergijske, proti zgagi) = vsaj 5 kulijev + belezka = bombazno vrecko za v trgovino = mini modelcek avioncka (za sreco) = vzigalnik... hmm.. ali dva (ne kadim) = vsaj eno spango ali gumico za spet lase = robce (ene navadne in ene osvezilne) = zepno svetilko (you never know) = knjiga, ki jo berem (trenutno Kraljevske norcije) Kadar grema z mojim na sprehod (ali podobno) pa tole skrajsam na denarnico, mobitel, fotoaparat, kljuce od bajte, oblize, vzigalnik, navadne robce in zepno svetilko! U to sem pa pozabla, to mam jaz tud noter, ker nikol nima noben faracajga, ko je treba kako svečo prižgat.
|