Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:06:46
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Nisem brala teh dolgih spisov kaj vse imate v torbici, ampak po dolžini, vlačite vsega preveč. A nič ne menjavate torbic? Al skipate vse to v drugo? Jaz se v tej krami ne bi znašla. Nosim denarnico, mobitel, ključe in mazilo za ustnice in žvečilke. To je to. Ne imam samo eno. Rabim pa vse, čisto vse. No tamponov ne.
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:09:36
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo K za v prikolco. A pol ko iščeš naprimer naglesin streseš vso vsebino ven, da najdeš. Bolš da ne pogledam sistematsko kaj imam po žepih od jakne Verjetno ne......vsaj jaz imam v torbici tri toaletne torbice.....v eni so zdravila, v drugi kozmetični pripomočki, v tretji pa vložki...... Potem je še denarnica, kjer so poleg denarja še vse kartice....od plačilnih do nešteto tistih bonus kartic za vsako trgovino.......ključi, mobiteli in podobne zadeve pa so v posebnih manjših žepkih, ki so v torbici..... Tako da, kljub 50 artiklom v torbici najdemo ženske v dveh sekundah tisto, kar rabimo....... In če menjaš torbico, vsaj jaz jo večkrat, potem samo prestavim tiste toaletne torbice pa je problem rešen......
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:09:58
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna anti prespirant rexona parfum alverde deodorant Dej povej, a to vse špricaš dnevno po sebi? Večkrat?
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:21:42
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: Janyna anti prespirant rexona parfum alverde deodorant Dej povej, a to vse špricaš dnevno po sebi? Večkrat? Ja, večkrat obvezno, a ti ne?
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:31:50
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: Janyna anti prespirant rexona parfum alverde deodorant Dej povej, a to vse špricaš dnevno po sebi? Večkrat? Ja, večkrat obvezno, a ti ne? Jaz tudi ne.....z deodorantom (ali perspirantom ali karkoli že pač je, tisti na kroglico) se namažem samo zjutraj.....parfumam pa se tudi samo zjutraj......oz. če je kaka posebna prilika takrat pač po potrebi.......
< Sporočilo je popravil liliana -- 17.2.2011 15:32:26 >
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:52:32
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: Janyna anti prespirant rexona parfum alverde deodorant Dej povej, a to vse špricaš dnevno po sebi? Večkrat? Ja, večkrat obvezno, a ti ne? Ne. Mi je dovolj samo enkrat-zjutraj. Imam pa kolegico, ki se skriva da kadi. In ona dela podobno kot ti- torej zakriva "smradež"
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:53:13
|
|
|
|
Freya88
|
Hmm, moja torbica premore: = denarnico (miljon kartic od trgovin, od davcne, rojstnega lista, cepilnega kartoncka, fotografij...) = drobiznico = mobitel = fotoaparat = kljuce (od stanovanja, hisnega sveta, stanovanja mojih starsev, stanovanja od sestre) = kozmeticno torbico (maskara, barvica za oci, ogledalce, parfum, lip-gloss, labella, mini glavnicek, zobna nitka, pilica za nohte, oblizi) = tablete (kontracepcijske, protibolecinske, protialergijske, proti zgagi) = vsaj 5 kulijev + belezka = bombazno vrecko za v trgovino = mini modelcek avioncka (za sreco) = vzigalnik... hmm.. ali dva (ne kadim) = vsaj eno spango ali gumico za spet lase = robce (ene navadne in ene osvezilne) = zepno svetilko (you never know) = knjiga, ki jo berem (trenutno Kraljevske norcije) Kadar grema z mojim na sprehod (ali podobno) pa tole skrajsam na denarnico, mobitel, fotoaparat, kljuce od bajte, oblize, vzigalnik, navadne robce in zepno svetilko!
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:54:04
|
|
|
|
luka jan
|
Načeloma sem ljubiteljica malih torbic, v katero gre denarnica, papirnati robci, ključi in mobitel, pa še ta ne sme bit prevelik. Stvari takoj najdem, ni nereda, pa še vse kar rabim imam pri sebi, brez odvečne krame.
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:55:29
|
|
|
|
Felicita
|
torej, v moji torbi (ker bi ji s pomanjševalnico delala krivico) je: - aladdin flaška - dežnik - 2 vrečki za večkratno uporabo - 2 paketa robčkov - paket vlažnih robčkov - sončna očala - manikirca - 2 blokca (koledarček in moleskin) - denarnica - ključi - krema za roke - tekočina za odmrzovanje ključavnic - toaletna torbica 1: zdravila, žvilca, švicarski nož, vžigalnik, flajštri, pilica za nohte, žepni inhalator (po-ho), zložiljiva krtača z ogledalom, razkužilo za roke - toaletna torbica 2: gumice za lase, par sponk, šminke in vazelini, vložki - stranski žepki: službena kartica, ipod, telefon, vazelin
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:58:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Količina vsebine se menja glede na velikost torbice (imam fetiš na torbice in jih imam malo morje oblik, materialov, barv, velikosti itd.), sestava vsebine pa glede na letni čas in glede na to, kam v nekem trenutku grem, ampak trenutno pa je v moji trenutni torbici naslednje: - planner (izgled mini Acta mape) - kozmetična torbica (z vsem!) - antibakterijski robčki Senza - denarnica (čuda vsega je v njej) - potovalno ogledalce s potovalno krtačo za lase - DVD-RW (pišem avtobiografijo nanj) - adapter za GSM Nokia - parfum J''''Adore Dior - malo morje različnih pisal - Edigs - krema za roke Dove - sprej za nos Nasonex - Nalgesin tablete - rezervni GSM Nokia - osvežilni sprej za usta Corident - rezervni par kontaktnih leč - zvezek (mali karo, trde platnice) Do večera pa se bodo v njej znašli še: - DVD s 1. sezono nanizanke "Sex and the City" - malica za v službo - ključi (samo od stanovanja) - cigareti - vžigalnik - rezervni vžigalnik - čigumiji (ponavadi Orbit) - rokavice - USB kabel za GSM Nokia - elastika za lase Občasno pa se v njej znajdejo tudi: - tamponi - antibakterijsko milo za suho čiščenje rok - knjiga (večinoma žepnica) - osvežilni sprej za noge - USB ključek
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 17.2.2011 16:07:27 >
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 15:59:35
|
|
|
|
Hope2
|
-denarnica -robčki -vlažilni robčki -labela -žvečilni -kemik -bombone/čokoladice/suho sadje (odvsino) -ključe -mini razkužilo -krema za roke -deo -sončna očala -tampone in 1 rezervni vložek -igrače za malčka (2 mini traktorja in 5 mini avtov, včasih še kak tovornjak in helikopter) -prej pleničko, zdaj gatke, bodi, rezervne žabe (za malčka, če bi mu kdaj ušlo). To mam vedno s sabo, četudi ni malega zraven, you never know Torbice menjavam, nekaj stvari so itak duplirane (žvečilni, robčki...) in ne rabim prebekslat, ostalo pa pač vržem v drugo torbo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.2.2011 16:00:13 >
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 16:40:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Moja je pa prava Sport Billy torbica... poleg vsega tega kar im že večina izmed vas imam v njej obvezno tudi sekundno lepilo, flajšet, čokolado oz. čokoladne bonbone, 2 vrečki rjavega sladkorja, mini izvijač.... pa še bi lahko naštevala...
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 16:44:41
|
|
|
|
mamamajča
|
denarnica ključi telefon duda lizika piškot iz kavarne (dobro da je zapakiran, ker je pomoje še od poletja :)) tamponi puder labello
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 16:51:11
|
|
|
|
madona77
|
- denarnica - blokec - telefon - ključe - zdravila( protibolečinska, aspirin) - robčke - vložke - rezervne spodnjice - parfum - glavnik - malo ogledalce - pinceta, ščipalnik za nohte, male škarjice
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 16:57:39
|
|
|
|
Eva19
|
v moji se najde: -denarnica -drobižnica -telefon -planer -mini peresnica -post it blokec -žurnal ga prinesem s službe -krema za roke l'occitane,labela garnier, essence šminka, mini ogledalo, pinceta, pilca-vse v toaletni torbici ter maskara in črna barvica -vžigalnik -nekaj položnic -lekadol, aspirin, nalgesin, naklofen, ketonal ipd -vsaj ena plenica, vsaj ena igrača za tamalo, krema za ritko, calgel za zobe, špangice -glavnik in elastike
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 17:06:21
|
|
|
|
Eva19
|
ena neumesna... kakšne torbice pa imate, znamka in kje kupujete? bo treba počasi si novo omislt
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 17:08:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na znamke torbice ne dam nič - pomemben mi je predvsem izgled v kombinaciji z mojimi potrebami, torej tudi funkcionalnost. Kupujem jih pa, kjerkoli jih zagledam - od navadnih stojnic na tržnici pa do trgovin po BTC-ju. Trenutno imam ogledano eno dokaj športno, črno, v Deichmannu, drugače pa iščem primerno spomladansko. Najbrž bo kakšna iz butika Naja ali iz butika Mia, kakor ponavadi.
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 17:19:33
|
|
|
|
Eva19
|
u v deichmanu...bom šla mal pofirbcat, če mi je kaj všeč. sej na znamke tudi jaz ne dam, do sedaj pravzaprav nimam še nobene, ki bi bla dejansko kakšna znana znamka...mogoče enkrat si eno privoščim. tud meni gre za funkcionalnost, predvsem so mi pa všeč, no pa tud najbolj prav mi pridejo velike torbe
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 18:11:33
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha nimam torbice, vse tole gre v moj žep od bunde...mobitel, kluči od avta, denarnica. za kok dni pa ve odhajat, da imate tolk sabo? Tole vprašanje je pa res dobro, ampak kaj ko imam tud sama v torbici tolk stvari da bi me lahko moj na morje za 14 dni poslal
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 18:21:36
|
|
|
|
aprilčica07
|
Kaj imam v torbici? Definitivno pol preveč krame In ja, če menjam torbico, hladnokrvno vse natlačim v drugo.. Nimam nekih priljubljenih znamk torbice. Če mi je všeč in ni preveč draga, je moja.
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 19:25:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kljuce od avta kljuce od sluzbr kljuce od avtomobila toaletno torbico z vsem makeupom lak in gel za lase micropore 2 vložka za rezervo nohte za rezervo lepoli za nohte denarnico papirnate robčke vlazilne robcke špangice za lase rezervno dudo od tamale ene 3 avtomobilčke svincnik planer mini svetilko sončna očala labello žvečilne bonbone ene 7 vzigalnikov cigarete mobitel pa imam na riti v žepu.
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 19:46:22
|
|
|
|
Fleka
|
Miška a ti imaš avto in avtomobil?Hecam,.....
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 19:48:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka Miška a ti imaš avto in avtomobil?Hecam,..... 1 sem imela v mislih od bajte
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 20:34:54
|
|
|
|
karamela
|
V torbici imam: veliko denarnico mobitel zložljiv dežnik vrečko iz blaga, ki se zloži v tako majhno kuli blokec hello kity ogledalo kozmetično puščico šolsko sicer manjšo(že en teden nazaj sem končala s tečajem pa je še vedno v torbici) risbico od hčerkice iz vrtca papirnati robčki očala, robček za brisanje očal ena sponka za papir, umente solze (kapljice za očiI ključe kartica za službe za štampljat dokumenti (vozniška,) no ponavadi imam še kozmetično torbico malo (notri maskaro, barvico,šminko,vazelin) zdej je nimam
|
|
|
|
RE: Kaj imate v torbici? 17.2.2011 21:01:06
|
|
|
|
mayci
|
Tale tema je pa , mi je prav zanimivo prebrati, kaj vse prenašate v svojih torbah (ker tole res niso torbice za tooliko stvari ) Jaz zadnjega pol leta uporabljam nahrbtnik, začasno nimam v uporabi torbice, saj imam 6-mesečno pupo in imam v njem: plenice, slinčke, osvežilne robčke, rezervno dudo, papirnate robčke, previjalno podlogo, dve tetra plenici, kakšno igračko za grizenje, pa še mojo denarnico, ključe od stanovanja in avta, žvečilne gumije in labelo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?