skrvavca
|
Jaz sem moram tudi spovedat. Ali si ti poročena sama s seboj ali morda s partnerjem?? Ker tole jokcanje pa ni za nikamor. Živite v stanovanju z majhnim otrokom, pa mož noče, da privlečeš še psa. Ja ženska ne vem. Kaj bi pa ti rekla, da bi ti mož vsakodnevno domov pripeljal striptizeto, da mu pleše v naročju, ker on " kao ful trpi " za depresijo, ker nima več takega lajfa kot pred poroko v samskem stanu. Vem, da je bedna primera, pa vendar. Ali pa da imap rostitutko, ker sedaj ko imata otroka malo manj seksata on bi pa toliko kot sta pred otrokom. Ali se zavedaš da žival v stanovanju vzame OGROMNO ČASA: 1. majhen pes-mladič-poscano, posrano in pokozlano stanovanje kar nekaj časa, dokler ga ne navadiš zunaj. In ti boš imela to + otroka + JEZNEGA IN zoprnega moža, ki bo ušel od tebe 2. majhen pes, dokler ne zamenja zob, rad uničuje pohištvo, ker ga bodo zobje srbeli in bo grizel- boš nabavila novo pohištvo verjetno 3. ko prideš s sprehoda, boš mogla dnevno 3x do 7x na dan psa prati v banji ali tuš kabini, ker bo umazan. V suhem še nekako gre, vendar, kaj boš ko bo dež, sneg ali drek? Sploh si pa jaz ne predstavljam, kako pes ovohava zunaj dreke, scanje in ostale umazanije potem pa mi hodi po fletu v kuhinji, spalnici ali dnevni sobi. FUJ . In bi imela poleg še majhnega oroka, pes ga bo pa lizal po obrazu ,.....BLJAK 4. POMISLI na otroka? Boš lahko sfolgala sama ter KAJ ČE JE otrok alergičen na dlako? 5. POMISLI na moža, ker si POROČENA Z NJIM in nisi sama. 6. če si prej imela psa v hiši in pesjaku ( pes v garaži ne šteje) in ga želiš sedaj v bloku-NO GO če imaš kaj soli v glavi(moje izkušnje).Pa imam živali mnogo, mnogo ( sem mali kmet sedaj) Pa za ostale velja tudi: BABE, a ste same poročene s seboj ali s partnerji? Potem se pa cmerite, kakšni so možje. Ma da sem jaz vaš mož, vas postavim pred vrata. A sedaj se pa tekmuje z partnerji, kdo ima kaj besede? Saj si ona ne bo omislila nove pričeske ali obleke ali multipraktika pa ji mož ne pusti. Ona si hoče omisliti ogromno odgovornost, s katero se jim bo in to VSEM-njej,njemu in otroku spremenila kvaliteta življenja hkrati pa se jim bo povečala ogromna obveznost. Tukaj se mi ap zdi da si odrasel v pogovoru, pa da se pomeniš, ne pa kdo ima kaj besede. Mislim, halo. A če si bo otrok zaželel kozo pa 5 zajcev ali mu boste kupile? Saj po vaše mora pa otrok ja imeti kaj kar ima rad, pa da se nauči odgovornosti. JOJ. Mi je kar slabo.
< Sporočilo je popravil skrvavca -- 23.2.2011 8:45:25 >
|