Felicita -> RE: Ali vrjamete v... (16.2.2011 19:13:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Ja - lej saj ne rečem za tele zgodbe po TV - res ne moreš biti prepričan, koliko je sploh res. Ampak pri moji stari mami doma so se pa večkrat dogajale čudne reči. Npr. ena, ki ji je bilo priča več ljudi: V kuhinji, ki je takoj poleg vhodnih vrat, so sedelimoja mama, od moje mame stari ata, njena mama (moja stara mama) in še 2 ali 3 ljudje so bili na obisku (to zdaj ne vem več točno, koliko jih je bilo), v glavnem skupno je bilo najmanj 5 ljudi. To je bilo sredi belega dne. V glavnem - sedijo v kuhinji in se pogovarjajo, nakar nekdo (glasno) potrka na vrata. Vsi utihnejo in rečejo: "naprej". In nič odziva. Se pogovarjajo dalje in spet potrka. Spet rečjo "naprej" in spet nič. Moja mama je pomislil, da je prišla njena sestra domov in jih zafrkava, zato se je vstala, se postavila k vratom in čakala. Ko je tretjič potrkalo, je hitro odprla, a pred vrati ni bilo nikogar. Vrata so točno na sredini cele dolžine sprenje stene hiše in kdor bi trkal se nima kam skriti. Vseeno je še laufala okoli hiše, ampak nikjer ni bilo nikogar. Ko se je vrnila v hišo, je stari ata, ki je bil že nekaj bolan in niti ni bil več 100 % priseben, rekel: "mama (njegova že umrla žena) je prišla po mene" in naslednji dan je umrl. Zdaj "dogodivščine" posameznih oseb jaz še vedno nekak jemljem z rezervo, ker psiha se zna včasih prav lepo poigrati z nami. Ampak če je pa prisotnih več ljudi in vsi slišijo/vidijo isto, potem je pa zadeva že malo drugačna ... Eni temu rečejo tudi čredni nagon....... drugi pa masovna histerija. fascinanten pojav... odgovor na vprašanje - ne vem. nisem še nobenega srečala, ko ga bom bom verjela.
|
|
|
|