zmajaz -> RE: Ali vrjamete v... (11.2.2011 22:54:04)
|
Jaz tudi včasih gledam te oddaje o duhovih na Investigation Discoveryu - najbolj zanimiva mi je bila tista, kjer so bili vsako jutro v hlevu vsi konji pomešani, ne glede na to, da so bile na boksih zaklenjene ključavnice, vsa vrata in okna zalepljena s salotejpi (da bi se potem videlo, če je bilo katero okno npr. odprto), da so par noči policaji opazovali hlev, če bi kdo hodil okoli ... ne glede na to, kaj so naredili, nobeno jutro konji niso bili v svojih boksih, v katere so jih dali zvečer. Če so šli konje pogledat pozno zvečer, tudi niso spali, ampak so bili vsi prestrašeni, se nemirno prestopali, hodili v krogih, bili vsi potni ... Da skrajšam - na koncu so ugotovili, da je tu ostal duh kmeta, ki je pred leti živel in umrl na tej kmetiji in ki mu je pogorel hlev z vso živino. KO so izvedli obred, s katerim so mu pomagali v onostranstvo, se je pa zadeva končala, konji so bili spet mirni in v svojih boksih in tudi drugi čudni dogodki, ki so se še dogajali, so se nehali. To mi je bila ena najbolj zanimivih zgodb - mislim, kako je lahko ta duh prestavljal konje ...
|
|
|
|