|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
14.3.2011 20:43:52   
tanci29
helo

evo prvi delovni dan za mano...uf sem kar rabla da sem se prebila preko meilov za tri tedne

včeraj sva šla na sejem dom...po par idejcuser posted image
mulčka pri babici se še privajata na novo uro spet...še jutri pol bosta pa mogla v vrtec...upam da se privadita če ne bo krizaaa

jest sem pa tud že čist goveja tko da bom šla kar u mižule

lp vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.3.2011 22:10:52   
sjmm
čer!

naše uspavanje spet dolgotrajno....skor 1 uro, ga pa grozno petke dajejo, kr škrta in obe roki v usta tlači...tak d bo po moje ponoči še pestro

evo, še mau papirjev preložim, pa sem na poti v kopalnico..in mižule

nočko vsem!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.3.2011 7:31:01   
tanci29
rabim nasvet od vas, kaj narediti, ker sem v dilemi glede vrtca

sedaj obiskujeta vrtec v bežigradu, se pravi precej odročno in precej gužve za tja in nazaj...vendar oba imata enkratni vzgojiteljici in gresta rada v vrtec...imam možnost da jih prepišem v vrtec v naši vasici, je mali vrtec tri skupinice otrok je zelo blizu doma, spoznala bosta otročke iz vasi, vendar nimam pojma kako deluje vrtec, kako bi sprejela spremembo...itd...žal mi je ker ta prvi ptič že čist vsako leto menja vrtec...kaj narediti jih pustiti kamor gresta rada ali reskirati in jih prepisati...mogoče bo celo bolje ali pa ne...plis plis vaša mnenja

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.3.2011 7:31:35   
Urša08
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.3.2011 7:35:06   
Urša08
Tanci jutro user posted image kako ste?
Glede vrtca bi ju jaz prepisala. Verjamem pa da ti ni lahko ker bo Erik zopet menjal skupinico ampak mogoče boljše sedaj pred šolo, da spozna bodoče sošolce, se navadi na otročke iz okoliša. Pravijo da so otročki prilagodljivi. Vem pa da te stiska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim da ko se bosta navadila bo super. Pa še tvojedva bosta šla lažje kdaj po otroke če bo potrebno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.3.2011 7:38:04   
Urša08
Moja nočka slaba - itak spet napadi kašlja. In ko sem se jaz ob polnoči umirila, je mela še Eva en tak napad kašljauser posted image mah ne vem kdaj se bo nehala. Čez dan praktično nič ne kašlja ponoči pa 15 minut praktično skupuser posted image a ima kdo kako idejo zakaj? Kaj naj naredim? Samo sploh ne razumem zakaj čez dan ne ponoči pauser posted image
Vstala sem ob pol šestih, tamaledva kmalu za mano tko da sta že čisto v elementu.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.3.2011 7:40:28   
tanci29
urša hvala ja sej nekako tko tud jest razmišljam sam mi je res težko se odločit, sploh hana ma tok rada svojo vzgojiteljico da ne vem kako bo ona sprejela eno drugo...nimam pojma...

evo jest se grem počas rihtat za u službo...joj kakšen mir ko ni treba vseh 4ih zjutrej štimatuser posted image  mam celo cajt za računalnik

kako pri vas? sta ta večja še doma

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.3.2011 7:42:25   
Urša08
Sjmm a Maja tud petke matrajo, Žigca tudi. Spodnji sta že pokukali - mi je kar pediatrinja potrdila ko sem povedala da mam zobke na sumi, sedaj mi pa zgoraj kaže tako da mislim da bosta še zgornji v kratke. Uf tole je pa dolgotrajno uspavanje mene bi že zmanjkalo zravenuser posted image user posted image user posted image . Upam, da je bila vsaj nočka ok.

Ajvy kako ste?

Tamika pa pri vas?

grem zajtrk narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.3.2011 7:42:26   
tanci29
aha vidim ja da maste pestro...zvečer se umiriš in pol so napadi hujši...mogoče ne bi blo slabo jo peljat pokazat ali pa vsaj pokliči in povprašaj pa ti bodo povedali kaj narestuser posted image user posted image user posted image kaj pa s tabo a si se šla pokazat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.3.2011 7:46:16   
Urša08
Tanci ja sej pomoje jo bom peljala ppokazat, itak sem vsaj 2 x na teden tamuser posted image .  Glede vrtca vem da ti je hudo, da bosta menjala vzgojiteljici ampak saj lahko tudi tukaj dobita krasno. A pa bi tam 100% obdržala vzgojiteljico? Pomoje se boš prav odločila, mogoče prvi mesec bo mal krize potem bo pa super in predvsem lažje za vse. hahha ja res je zjutraj lažje če ni treba še otrok rihtatuser posted image user posted image user posted image . Lep dan v službi. A imaš vmes kdaj čas za kavico? Se mogoče s kolumbo kdaj pripeljeve do tebe če maš kdaj čas vmes skočit na kavico?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.3.2011 8:55:10   
birdy
Urša, vzglavje mate dvignjeno? Govorim nekaj na pamet ampak ponoči je verjetno ležečki, sluz (je kej "zabasana"?, v smislu da je smrkasta) pa ji odteka direkt v grlo. To se reši vsaj malo če dvigneš vzglavje (lahko pa da ga že mate vzdignjenega, ne vem). Pa če mate slučajno kak suh zrak jo tudi lahko matra... Pa nosa fejst pucat (kar verjetno že itak delaš) čeprov ni zabasan. Kar ene 5ml fiziološke brizgni not, pa na boku jo imej. 
Sicer pa pri nas Lev zdej kašlja že dva meseca skup, nos zalivam ob vsakem previjanju, ampak ni panike ker se kr smeje zraven. Se je čisto navadil.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.3.2011 9:33:09   
Urša08
Birdy vzglavje ma dvignjeno, nosek čistim, je pa res da ga nazadnje sčistim okol pol osmih pred hranjenjem potem gre pa spat. Kašelj se pa začne po polnoči ko se premakne iz boka na hrbet tko da mogoče bi jo mogla fino na boku zadekat da se ne bi prevalila. Sam čez dan jo pa komi kaj slišim zakašljat. Komi čakam da se kašelj neha in da smo tipi topi zdravi, če je to sploh še možnouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.3.2011 9:35:10   
Urša08
Jaz sem si en kapučin naredila, Eva spančka, tamalima sem pa sadni krožnik naredila. Potem se bo treba pa počas zrihtat, pa Evo da šibneve na uz kolkov. Vreme je pa čist za spat sam kaj ko mi user posted image user posted image user posted image ne pustijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.3.2011 9:43:37   
MIHAILO
ojla punce..mihailo se vedno kaslja pa nahoden je tko da mu skoz pucam z aspiratorjem...Sonja je vceraj lepo se podojila in zaspala tko da ji nisem dodevala,se je pa vsako uro ali 2h zbujalauser posted image A mislite da je bolje da ji zvecer kr dam cel obrok dodatka in da bo mogoce bolje spala?user posted image in da bo bolje zadovoljna...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.3.2011 9:49:51   
Urša08
Mihailo, če misliš da bo zaradi dodatka boljše spala in dalj ji ga pa daj da se še ti spočiješ. Jaz mam pri moji izkušnje da se zbuja ne glede na to al ji dam dodatek al moje mleko oz. poje kolikor je lačna. Ji pa zvečer vedno dam po flaški da mal vidim koliko poje. Kako se ti pa ponavadi zbuja?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.3.2011 9:51:05   
Urša08
Mihailo še glede Mihaila in kašlja. Pri nas se prehlad to se pravi puščajoči noski in kašelj vlečejo tudi po 10 dni. A vročine pa nima?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.3.2011 9:51:46   
Urša08
No sedaj me pa res že čas priganja user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.3.2011 9:55:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo, če misliš da bo zaradi dodatka boljše spala in dalj ji ga pa daj da se še ti spočiješ. Jaz mam pri moji izkušnje da se zbuja ne glede na to al ji dam dodatek al moje mleko oz. poje kolikor je lačna. Ji pa zvečer vedno dam po flaški da mal vidim koliko poje. Kako se ti pa ponavadi zbuja?

prej se je lepo zbujala na 3,4h...zdaj zadnje dni pa je nekaj drugace...ja tudi pri nas se kaselj in nosek vedno vlece dolgo...bom probala z dodatkom danes zvecer,cela noc je taksna za mano pa se dan je treba zdrzat...zdaj mi ekaj jokca jo dam dojit 2x povlece pa zaspi jo odlozim spi5min in jokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.3.2011 9:57:59   
MIHAILO
URSA a eva je tudi nahodna'?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.3.2011 10:09:56   
birdy
Mihailo, pri dojenju, če ti zaspi... Zbuji, obvezno, če ne boš res skoz dojila. Žgečkaj, mal poruki joško, ko vidiš da ti če zaspat ji bradavico mal "ukradi" da bo mal huda, previj med podojem, skratka, delaj vse da ti bo jedla vsaj ene pet minut. Moji otroc so bili vsi taki zaspanci na joški.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.3.2011 10:22:32   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mihailo, pri dojenju, če ti zaspi... Zbuji, obvezno, če ne boš res skoz dojila. Žgečkaj, mal poruki joško, ko vidiš da ti če zaspat ji bradavico mal "ukradi" da bo mal huda, previj med podojem, skratka, delaj vse da ti bo jedla vsaj ene pet minut. Moji otroc so bili vsi taki zaspanci na joški.

Ja Sonja je tudi taksna bila odkar se je rodila in se je zdaj nekako ustimalo ,verjetno bo pa se mela kak taksen dan

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.3.2011 11:04:53   
brkn83
čao punce.

Evo danes sem pa turbo.

Zjutraj masaža, potem v Maribor na faks, zdej pa hitro solato na vrt nabrat, potem pa še v knjižnico skočim in hitor kosilo narediti. No danes popoldan ima moj v planu izdelavo nikove hiške in gugalnice. Js pa imam itak delo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.3.2011 11:09:52   
rebeka84
ojla

Mihailo moj Matej se tudi zbuja na dve urci, včasih še pogosteje, posebej čez dan ga zelo pogosto dojim. Ponoči ni še nikoli spal več kot tri ure, so pa te tri ure prava redkost. Ko sem mu probala dati dodatek zvečer ga pa ni hotel, je bil sit mojega mleka.

Uroš je šel zobozdravnici pokazat zobe. Jaz sem bila včeraj na puljenju petke, 45minut mi je vlekla zob ven, bolelo me je grozno, pa čeprav sem dobila injekcijo, pol pa je ugotovila da ga ne bom ven spravla in je rekla naj pridem danes zjutraj, mene je skor kap. zahtevala sem, da pokliče kirurga, tak da sem pol čakala v bolečinah še pol ure da je prišel in mi dal zob ven.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.3.2011 12:26:23   
petrušk_
hej hej punce....
pri nas obsedeno stanje....mala ma SPET slinavkouser posted image user posted image user posted image
pa sm bla zihr da se ne more ponovit, no ampak pri nas je vse mogoče....sicer kar dobro prenaša....je mi kar, no sj ji prilagojeno stanju v ustih tud kuham....čokolino, juhce, pudinge itd itd....
ponoči se še vedno zbuja od bolečin, zgleda ko ji kakšen mehurček počiuser posted image user posted image user posted image

vročina se je tud umirila, v bistvu sam proti večeru še naraste, da ji dam daleron, drugač je pa že ful boljš....

VRTEC....vztrajati ali ne....that is the BIG user posted image
pojma nimam...bomo vidl kako in kaj.....nimam moči...res ne več.....no sj sam da tega dojenčka v trebuščku normalno na svet spravimo, pa bo prec vse boljš....vsaj jest bom 100 % drugač bomo pa že poštimal....najhujš je ko me trebuh ful ovira, mala bi pa rada, oziroma rabi cartanje....

prosim če mi oprostite ker nič ne komentiram, preberem še kej, ampak drugač pa .....
zj sm jo dala glih spančkat, jst grem pa kr mal za njo, da bom mela dost energije za pol ko se zbudi....je kr naporono

URŠA:.....dobra si resssssssssuser posted image user posted image user posted image upam, da fantke čimprej pozdraviš....evo pa obvezno k P pelji...če druzga ne pa pokazat....
men je P reku, da jo morm za ponoč en brezrokavnik alpa flis oblečt, da je čez pljučka toplo.....

kolumbo vas pozdravlja....je bla na  nohtkih...je spet lepa.....drgač so pa ok.....

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.3.2011 13:04:39   
TAMIKA3
DAN DAN user posted image
mi smo ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sonček sije in nas vabi na martinčkanje user posted image user posted image ... tako da ni časa za PC user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi otroku kupili rabljeno igračo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!