|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
22.2.2011 9:59:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

Šime še danes na bolniški...je pelu mulčka v vrtec pol pa še k sosedu po fasngo pa u Intersport pogledat za BRKN smučkeuser posted image .
Se opravičujem za včerajšni izostanekuser posted image ...sva mela ultra romantik day&nightuser posted image .....že na vse zgodej sva mučke dala v varstvo, pol sva šla pa mal u staro Ljubjano....najprej na zajtrk v čajno hišo, pol po  moj spešl prstan, tko d zdej mam pa res vse za krstuser posted image , pol ena šetnjica po Ljubljani....je blo mal mraz, ampak sva se mela luštn....na konc še City park, pa moji nohti, eno slow kosilo in je bla ura 14.

Dons me čaka gora cot in ostalo pospravlanje....še skrinjo morm odtajat, ker nas jutr ta zlata Šimetova tetka založi s svojimi dobrotami za nadalne pol letauser posted image

SALT IN PATRICIJA VSE NAJBOLJŠEEEEEE

BIRDY VESELO UŽIVANJE IN CARTANJE Z LEVČKOMuser posted image KOK PAŠE NE?

URŠA A TUT ŽE ODŠTEVAŠ DNEVE DO VRTCAuser posted image , A JIH BOŠ DALA ŠE NASLEDN PONDELK A BOSTE KEJ PODALJŠAL "POČITNICE"

SJMM KAJ BOSTE DONS KUHAL? Jst še nimam ideje, zbiram predlogeuser posted image

TAMIKA KAJ BOSTE VI POČEL ČEZ POČITNICE?

ČEBELA PETRUŠK, KDAJ STA JUTR ZMENENE???? PA KJE???

MIHAILO KAKO STE PRAZNOVALI?

KATJUŠA POGREŠAM TE

AJVY OBJEMČKI ZA DANAŠNJI DANuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZA TAK LEP DAN!!!!!!!!!!!!!PA ZA PRSTAN!!!!!!

KOSILO...pri nas bo kremna korenčkova juhca s popečenimi kockami kruha, pol bomo imeli pa gratinirano cvetačo in krompir, popečene hrenovke in zeljno solato

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.2.2011 10:18:24   
Urša08
imam pavzo

Cote zlikane, otroka spodi z babi, Eva spi, jaz si bom šla pa en kapučin narestuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.2.2011 10:21:53   
TAMIKA3
malce premora user posted image

dan user posted image

ati je ta mala2 user posted image user posted image odpeljal v vrtec, mi pa počitnikujemo user posted image user posted image user posted image ... smo igrali PS2, malce pospravili, dali prat posodo in cote, zdaj kuhamo kosilo: juha, makaronovo meso, solata user posted image

plani:naloge in vaje, knjižnica, kino, bowling, kak obisk user posted image user posted image user posted image ... pa bo spet tik-tak ponedeljek user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.2.2011 10:25:19   
Urša08
Tamika super da uživate user posted image user posted image user posted image user posted image imava obe pavzico in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.2.2011 10:27:45   
Urša08
Kolumbo a veš da res že odštevam , čeprav se grozno sliši sam men vsaj 5 x na dan Nejc reče kdaj bo šel v vrtec. On pogreša, men se pa občasno že rola user posted image . Se mi zdi da non stop samo hitim da so vsi siti, preoblečeni, da jih animiram, pa da kej doma naredim. Ni pa časa za crklanje z Evo, no zame ga pa itak ni. Gresta pa oba v torek 1.3 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.2.2011 10:29:27   
Urša08
Punce drug teden mam jaz čas za kavico če bo katera za user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.2.2011 10:29:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika super da uživate user posted image user posted image user posted image user posted image imava obe pavzico in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša
jaz uživam v

user posted image

se je treba znebit še kake odvečne kilce user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.2.2011 10:31:00   
Urša08
Tamika a tebuser posted image dej nehi no, pa hitr se v špegu poglej user posted image . Jaz morm pa res dobit kile dol, mam še 1,5 kg viška, no pa da o višku pred Evino nosečnostjo sploh ne govorim. Od vsega je pa trebuh najslebi kr ne gre skupuser posted image user posted image user posted image ah ja

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.2.2011 10:34:30   
Urša08
Birdy uvau je pa res hiter tvoj Levček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne kako paše prespana nočka user posted image user posted image user posted image user posted image ti želim da to kar praksa rata user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.2.2011 11:18:17   
sjmm
juhca se kuha, posesano, omarice v dnevni pošlihtane, Miha je mau bral...zdej pa igranje, mami more pa pisker oprat d ne bo očija sram it z mano v štacunouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.2.2011 11:44:00   
brkn83
pozdravček. prej sem samna hitro pogledala, pa sploh nisem imela časa napisat nič, ker je ravno kolega prišel na kavo - sem ga tok dolg prosla, namreč je moral priti odgovorit na vprašanja za deklišščino.

Zdej pa bom morala skočit še na pošto in nekaj v mesto uredit, pa v knjižnico.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.2.2011 13:55:16   
simonakr
Dan! Še zadnji dan ko sm mal frej! Sva bile z Lariso pri kolegici (ja babica in je bila pri Larisi zraven), se nisva videli že eno leto. user posted image user posted image user posted image   Potem sva šli v trgovino, zapravili user posted image denarja, nafilali zaloge, potem sm pa še kupila nov fotoaparat user posted image user posted image user posted image user posted image prejšnji je pokvarjen. 

Lariso sm dala spat pred 50 minutami pa se še vedno pogovarja v postelji user posted image user posted image user posted image

No grem malo pospravit, kuhinja je še vedno va razsulu, pa še fajn bi blo da se mal špajzo pospravim. 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.2.2011 14:17:20   
Urša08
simonakr super za lep dan z lariso user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pojedli kosilo, smo imeli čufte in pire. Sedaj pa moji user posted image user posted image user posted image spijo. Neverjetno ampak paše user posted image user posted image user posted image . Sem uspela kuhinjo pospravit, ko moj pride iz službe šibnem še v trgovino potem imam pa za danes dovolj.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.2.2011 14:33:27   
brkn83

URŠA - če bi bila kje bližje meni doma takoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.2.2011 17:12:40   
Katjusa
dan...
včeraj sem bila z benijem pri dežurnem je reku da mu nič ni.... smo mu dali calpol in je vso noč spal... dons pa kličejo iz vrtca da mu vročina ful hitro narašča in je moj letel hitro ponj da mu je dal svečko... vzgojiteljica mu je dajala hladne obhladke k je bil že čist bogi.... no in zdej je miro ga peljal v šentjur in ima hudo vnetje ušeska........ da ne govorim akko je buil včeraj zdravnik brezobrazen in poniževalen..... kr neki očitno se da zdravniško licenco kupit....

tko pa sem se izkašljala.... beni je na bolniškem dopustu pri babiki.....

moja služba..... super je 2 dni nazaj piršel šef pripeljal enega fanta in reku da mi je pripeljal pomočnika in da je čas da malo napredujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... še prve plače nisem dobila pa že dobla enga pod sabo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful se fino počutim in ni mi težko it k mi res hitro mine...
lep večer in bodite zdravi....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.2.2011 17:32:56   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan...
včeraj sem bila z benijem pri dežurnem je reku da mu nič ni.... smo mu dali calpol in je vso noč spal... dons pa kličejo iz vrtca da mu vročina ful hitro narašča in je moj letel hitro ponj da mu je dal svečko... vzgojiteljica mu je dajala hladne obhladke k je bil že čist bogi.... no in zdej je miro ga peljal v šentjur in ima hudo vnetje ušeska........ da ne govorim akko je buil včeraj zdravnik brezobrazen in poniževalen..... kr neki očitno se da zdravniško licenco kupit....

moja služba..... super je 2 dni nazaj piršel šef pripeljal enega fanta in reku da mi je pripeljal pomočnika in da je čas da malo napredujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... še prve plače nisem dobila pa že dobla enga pod sabo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful se fino počutim in ni mi težko it k mi res hitro mine...

ojoj bogi beni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdravi

tebi pa bravo za napredovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 641
22.2.2011 17:33:36   
brkn83
midva sva sama, nik gleda nodija in se igra z lego kockami. Mami je pa prišla mal na računalnik pogledat. Pa vidim da ni nobene nikjer.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.2.2011 18:24:06   
Čebel@
čer

kako smo kej?
sem vas prebrala-vidim da vsem full neki dogajauser posted image user posted image user posted image
mene še vedno po glavi štemauser posted image user posted image

petrušk,kolumbo......meni je ura in lokacija vseeno-do 12.00 mislim biti doma,da dam kosilo kuhat....sporočita mi-magari sms

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.2.2011 19:28:14   
sjmm
čer!

smo našopingirali najnujnejšuser posted image user posted image

pol smo mau povečerjal in sestavli jedilnik za naslednjih nekaj dni

v četrtek bo moj frej in gremo proti obali, pa mau v Piranski akvarij

zdej sva z mojim glih nazaj prisopihala....sva šla na en điro, ker je nujno d jz mau kondicije pridobim in kak kg zgubim, se mi zdi d sm jih kr neki prdelala, na žalost

Majki v svetu risank ...pol pa tuš in spanček

v štacuni je bil z nami še Mihec...je blo fajn...mi je všeč k se me včasih tko rad drži

Maj je pa v štacuni hotel pojest kar vse kr je vidu.....smo ga komaj ustavliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 644
22.2.2011 19:28:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan...

za benija...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
22.2.2011 21:00:00   
petrušk_

itak jst....user posted image user posted image user posted image user posted image no pa eva :))))

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.2.2011 21:04:30   
petrušk_
mi2 sva v bohinju k moja mami jutr evo merka, da greva midva po final nakupih za user posted image in papirje za porodniško zrihtat....me že za rokav vleče, tko da sam na hitrco...jst sm pa tud že čist out.....zapana...

čebela
midve sva zmenjene za jutr, kolumbo pa upam, da si kontaktirala pa da se vidmo
kolumbo
....ti je poslala čebela sms...dobimo se ob 9h  v stopu kot zanč...si za????
pa zakoooooooooooon za tko lep dan kot sta ga mela včeri s šimetomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....super za prespano nočko...res je hitr tvoj levček....boš tud ti drug teden za na kavico? se nekje tko dobimo da se še mali lahko igrajo če ste za???

sjmm...upam, da si boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.2.2011 21:10:17   
petrušk_
magla svuda, magla oko nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noč noč in sladke sanje brez prekinitev naših sončkov / lunic

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.2.2011 21:42:52   
birdy
Petrušk, jst bi rade volje prišla pa nimam izpita za avto, moj je pa glih dopoldanski. Tko da ne morem. Lohk se pa ti pol oglasiš pri meni še za eno kavo pa da ti dam še cunjice. Sem ti glih hotla napisat da jih bova čez vikend spakirala in če bi se naslednji teden pol kej dobil...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 22:30:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.