Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 9:59:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro Šime še danes na bolniški...je pelu mulčka v vrtec pol pa še k sosedu po fasngo pa u Intersport pogledat za BRKN smučke . Se opravičujem za včerajšni izostanek ...sva mela ultra romantik day&night .....že na vse zgodej sva mučke dala v varstvo, pol sva šla pa mal u staro Ljubjano....najprej na zajtrk v čajno hišo, pol po moj spešl prstan, tko d zdej mam pa res vse za krst , pol ena šetnjica po Ljubljani....je blo mal mraz, ampak sva se mela luštn....na konc še City park, pa moji nohti, eno slow kosilo in je bla ura 14. Dons me čaka gora cot in ostalo pospravlanje....še skrinjo morm odtajat, ker nas jutr ta zlata Šimetova tetka založi s svojimi dobrotami za nadalne pol leta SALT IN PATRICIJA VSE NAJBOLJŠEEEEEE BIRDY VESELO UŽIVANJE IN CARTANJE Z LEVČKOM KOK PAŠE NE? URŠA A TUT ŽE ODŠTEVAŠ DNEVE DO VRTCA , A JIH BOŠ DALA ŠE NASLEDN PONDELK A BOSTE KEJ PODALJŠAL "POČITNICE" SJMM KAJ BOSTE DONS KUHAL? Jst še nimam ideje, zbiram predloge TAMIKA KAJ BOSTE VI POČEL ČEZ POČITNICE? ČEBELA PETRUŠK, KDAJ STA JUTR ZMENENE???? PA KJE??? MIHAILO KAKO STE PRAZNOVALI? KATJUŠA POGREŠAM TE AJVY OBJEMČKI ZA DANAŠNJI DAN ZA TAK LEP DAN!!!!!!!!!!!!!PA ZA PRSTAN!!!!!! KOSILO...pri nas bo kremna korenčkova juhca s popečenimi kockami kruha, pol bomo imeli pa gratinirano cvetačo in krompir, popečene hrenovke in zeljno solato
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:18:24
|
|
|
|
Urša08
|
imam pavzo Cote zlikane, otroka spodi z babi, Eva spi, jaz si bom šla pa en kapučin narest
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:21:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
malce premora dan ati je ta mala2 odpeljal v vrtec, mi pa počitnikujemo ... smo igrali PS2, malce pospravili, dali prat posodo in cote, zdaj kuhamo kosilo: juha, makaronovo meso, solata plani:naloge in vaje, knjižnica, kino, bowling, kak obisk ... pa bo spet tik-tak ponedeljek
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:25:19
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika super da uživate imava obe pavzico in
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:27:45
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo a veš da res že odštevam , čeprav se grozno sliši sam men vsaj 5 x na dan Nejc reče kdaj bo šel v vrtec. On pogreša, men se pa občasno že rola . Se mi zdi da non stop samo hitim da so vsi siti, preoblečeni, da jih animiram, pa da kej doma naredim. Ni pa časa za crklanje z Evo, no zame ga pa itak ni. Gresta pa oba v torek 1.3
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:29:27
|
|
|
|
Urša08
|
Punce drug teden mam jaz čas za kavico če bo katera za
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:29:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika super da uživate imava obe pavzico in Urša jaz uživam v se je treba znebit še kake odvečne kilce
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:31:00
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika a teb dej nehi no, pa hitr se v špegu poglej . Jaz morm pa res dobit kile dol, mam še 1,5 kg viška, no pa da o višku pred Evino nosečnostjo sploh ne govorim. Od vsega je pa trebuh najslebi kr ne gre skup ah ja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 10:34:30
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy uvau je pa res hiter tvoj Levček a ne kako paše prespana nočka ti želim da to kar praksa rata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 11:18:17
|
|
|
|
sjmm
|
juhca se kuha, posesano, omarice v dnevni pošlihtane, Miha je mau bral...zdej pa igranje, mami more pa pisker oprat d ne bo očija sram it z mano v štacuno
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 11:44:00
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravček. prej sem samna hitro pogledala, pa sploh nisem imela časa napisat nič, ker je ravno kolega prišel na kavo - sem ga tok dolg prosla, namreč je moral priti odgovorit na vprašanja za deklišščino. Zdej pa bom morala skočit še na pošto in nekaj v mesto uredit, pa v knjižnico.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 13:55:16
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Še zadnji dan ko sm mal frej! Sva bile z Lariso pri kolegici (ja babica in je bila pri Larisi zraven), se nisva videli že eno leto. Potem sva šli v trgovino, zapravili denarja, nafilali zaloge, potem sm pa še kupila nov fotoaparat prejšnji je pokvarjen. Lariso sm dala spat pred 50 minutami pa se še vedno pogovarja v postelji No grem malo pospravit, kuhinja je še vedno va razsulu, pa še fajn bi blo da se mal špajzo pospravim.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 14:17:20
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr super za lep dan z lariso Mi smo pojedli kosilo, smo imeli čufte in pire. Sedaj pa moji spijo. Neverjetno ampak paše . Sem uspela kuhinjo pospravit, ko moj pride iz službe šibnem še v trgovino potem imam pa za danes dovolj.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 14:33:27
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce drug teden mam jaz čas za kavico če bo katera za URŠA - če bi bila kje bližje meni doma takoj.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 17:12:40
|
|
|
|
Katjusa
|
dan... včeraj sem bila z benijem pri dežurnem je reku da mu nič ni.... smo mu dali calpol in je vso noč spal... dons pa kličejo iz vrtca da mu vročina ful hitro narašča in je moj letel hitro ponj da mu je dal svečko... vzgojiteljica mu je dajala hladne obhladke k je bil že čist bogi.... no in zdej je miro ga peljal v šentjur in ima hudo vnetje ušeska........ da ne govorim akko je buil včeraj zdravnik brezobrazen in poniževalen..... kr neki očitno se da zdravniško licenco kupit.... tko pa sem se izkašljala.... beni je na bolniškem dopustu pri babiki..... moja služba..... super je 2 dni nazaj piršel šef pripeljal enega fanta in reku da mi je pripeljal pomočnika in da je čas da malo napredujem .... še prve plače nisem dobila pa že dobla enga pod sabo... ful se fino počutim in ni mi težko it k mi res hitro mine... lep večer in bodite zdravi....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 17:32:56
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan... včeraj sem bila z benijem pri dežurnem je reku da mu nič ni.... smo mu dali calpol in je vso noč spal... dons pa kličejo iz vrtca da mu vročina ful hitro narašča in je moj letel hitro ponj da mu je dal svečko... vzgojiteljica mu je dajala hladne obhladke k je bil že čist bogi.... no in zdej je miro ga peljal v šentjur in ima hudo vnetje ušeska........ da ne govorim akko je buil včeraj zdravnik brezobrazen in poniževalen..... kr neki očitno se da zdravniško licenco kupit.... tko pa sem se izkašljala.... beni je na bolniškem dopustu pri babiki..... moja služba..... super je 2 dni nazaj piršel šef pripeljal enega fanta in reku da mi je pripeljal pomočnika in da je čas da malo napredujem .... še prve plače nisem dobila pa že dobla enga pod sabo... ful se fino počutim in ni mi težko it k mi res hitro mine... lep večer in bodite zdravi.... ojoj bogi beni da se hitro pozdravi tebi pa bravo za napredovanje
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 17:33:36
|
|
|
|
brkn83
|
midva sva sama, nik gleda nodija in se igra z lego kockami. Mami je pa prišla mal na računalnik pogledat. Pa vidim da ni nobene nikjer.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 18:24:06
|
|
|
|
Čebel@
|
čer kako smo kej? sem vas prebrala-vidim da vsem full neki dogaja mene še vedno po glavi štema petrušk,kolumbo......meni je ura in lokacija vseeno-do 12.00 mislim biti doma,da dam kosilo kuhat....sporočita mi-magari sms
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 19:28:14
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo našopingirali najnujnejš pol smo mau povečerjal in sestavli jedilnik za naslednjih nekaj dni v četrtek bo moj frej in gremo proti obali, pa mau v Piranski akvarij zdej sva z mojim glih nazaj prisopihala....sva šla na en điro, ker je nujno d jz mau kondicije pridobim in kak kg zgubim, se mi zdi d sm jih kr neki prdelala, na žalost Majki v svetu risank ...pol pa tuš in spanček v štacuni je bil z nami še Mihec...je blo fajn...mi je všeč k se me včasih tko rad drži Maj je pa v štacuni hotel pojest kar vse kr je vidu.....smo ga komaj ustavli
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 19:28:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan... včeraj sem bila z benijem pri dežurnem je reku da mu nič ni.... smo mu dali calpol in je vso noč spal... dons pa kličejo iz vrtca da mu vročina ful hitro narašča in je moj letel hitro ponj da mu je dal svečko... vzgojiteljica mu je dajala hladne obhladke k je bil že čist bogi.... no in zdej je miro ga peljal v šentjur in ima hudo vnetje ušeska........ da ne govorim akko je buil včeraj zdravnik brezobrazen in poniževalen..... kr neki očitno se da zdravniško licenco kupit.... tko pa sem se izkašljala.... beni je na bolniškem dopustu pri babiki..... moja služba..... super je 2 dni nazaj piršel šef pripeljal enega fanta in reku da mi je pripeljal pomočnika in da je čas da malo napredujem .... še prve plače nisem dobila pa že dobla enga pod sabo... ful se fino počutim in ni mi težko it k mi res hitro mine... lep večer in bodite zdravi.... za benija...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 21:00:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce drug teden mam jaz čas za kavico če bo katera za itak jst.... no pa eva :))))
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 21:04:30
|
|
|
|
petrušk_
|
mi2 sva v bohinju k moja mami jutr evo merka, da greva midva po final nakupih za in papirje za porodniško zrihtat....me že za rokav vleče, tko da sam na hitrco...jst sm pa tud že čist out.....zapana... čebela midve sva zmenjene za jutr, kolumbo pa upam, da si kontaktirala pa da se vidmo kolumbo....ti je poslala čebela sms...dobimo se ob 9h v stopu kot zanč...si za???? pa zakoooooooooooon za tko lep dan kot sta ga mela včeri s šimetom birdy.....super za prespano nočko...res je hitr tvoj levček....boš tud ti drug teden za na kavico? se nekje tko dobimo da se še mali lahko igrajo če ste za??? sjmm...upam, da si boljš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 21:10:17
|
|
|
|
petrušk_
|
magla svuda, magla oko nas noč noč in sladke sanje brez prekinitev naših sončkov / lunic
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.2.2011 21:42:52
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, jst bi rade volje prišla pa nimam izpita za avto, moj je pa glih dopoldanski. Tko da ne morem. Lohk se pa ti pol oglasiš pri meni še za eno kavo pa da ti dam še cunjice. Sem ti glih hotla napisat da jih bova čez vikend spakirala in če bi se naslednji teden pol kej dobil...
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2011 22:30:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.