|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trampolin brez ograje
9.2.2011 16:07:41   
Ana08
Naša triletnica neprestano skače po kavču, postelji... in bi ji za rojstni dan rada kupila manjši trampolin (premer 1m), ki bi ga imeli notri. Zanima me vaše izkušnje, kako se obnesejo ti trampolini brez varovalne ograje pri manjših otrocih. Za večjega, žal, nimamo prostora, za te tamale, pa me skrbi, da otroci ne morejo sproščeno skakati po njem, zaradi nevarnosti padca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trampolin brez ograje
9.2.2011 18:38:02   
Sonrisa
Mi imamo takšnega doma, pa ni nobenega problema. Otroka sta pa stara 3 in 4 leta.

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2011 12:01:40   
smej
Jaz si ne bi upala takšnega kupit. Mi imamo tistega z ograjo, na njem skačejo otroci od 1 leta pa do 10 let in velikokrat padejo in se ujamejo v ograjo. Si ne predstavljam kako bi izgledalo, če ne bi bilo ograje. No, mogoče bi potem bolj pazili, ko bi videli da ni ograje.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2011 17:17:02   
ČebelicaMaja
mi smo imeli takšnega brez ograje premera 1,4 m, pa smo ga prodali, ker je 2x ta velika tako padla, da tamale brez spremstva sploh nismo gor pustili.
Letos bomo nabavili takega sobnega z ograjo, pa ga bomo dali malo na vrt, malo v hišo- videli smo jih pa pri Mothercare-u -  oni imajo tudi takega manjšega brez ograje ima pa ročko ali drog, za katerega se otrok drži, ko skače...

Skratka meni je tale brez ograje požrl zelo veliko živcev, sploh če imaš blizu kako pohištvo je res kriza, ker našo je včasih kar odneslo dol...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2011 17:48:08   
ksenija12
Če se ne motim, obstajajo tudi trampolini, ki imajo nekje premer cca 1meter, pa imajo ograjo. Pobrskaj malo po internetu. 

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?