Trampolin brez ograje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Ana08 -> Trampolin brez ograje (9.2.2011 16:07:41)

Naša triletnica neprestano skače po kavču, postelji... in bi ji za rojstni dan rada kupila manjši trampolin (premer 1m), ki bi ga imeli notri. Zanima me vaše izkušnje, kako se obnesejo ti trampolini brez varovalne ograje pri manjših otrocih. Za večjega, žal, nimamo prostora, za te tamale, pa me skrbi, da otroci ne morejo sproščeno skakati po njem, zaradi nevarnosti padca.

Sonrisa -> RE: Trampolin brez ograje (9.2.2011 18:38:02)

Mi imamo takšnega doma, pa ni nobenega problema. Otroka sta pa stara 3 in 4 leta.

smej -> RE: Trampolin brez ograje (13.2.2011 12:01:40)

Jaz si ne bi upala takšnega kupit. Mi imamo tistega z ograjo, na njem skačejo otroci od 1 leta pa do 10 let in velikokrat padejo in se ujamejo v ograjo. Si ne predstavljam kako bi izgledalo, če ne bi bilo ograje. No, mogoče bi potem bolj pazili, ko bi videli da ni ograje.

ČebelicaMaja -> RE: Trampolin brez ograje (15.2.2011 17:17:02)

mi smo imeli takšnega brez ograje premera 1,4 m, pa smo ga prodali, ker je 2x ta velika tako padla, da tamale brez spremstva sploh nismo gor pustili.
Letos bomo nabavili takega sobnega z ograjo, pa ga bomo dali malo na vrt, malo v hišo- videli smo jih pa pri Mothercare-u -  oni imajo tudi takega manjšega brez ograje ima pa ročko ali drog, za katerega se otrok drži, ko skače...

Skratka meni je tale brez ograje požrl zelo veliko živcev, sploh če imaš blizu kako pohištvo je res kriza, ker našo je včasih kar odneslo dol...

ksenija12 -> RE: Trampolin brez ograje (16.2.2011 17:48:08)

Če se ne motim, obstajajo tudi trampolini, ki imajo nekje premer cca 1meter, pa imajo ograjo. Pobrskaj malo po internetu. 

Stran: [1]