krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Jaz osebno menim, da so takšnim ženskam takšni moški dejansko lahko privlačni ravno zaradi zgoraj omenjenih stvari. Lahko so jim privlačni tudi zaradi njihove osebnosti. Sej imaš čisto navadne pare, ki majo veliko starpstno razliko pa se nobena ne sprašuje al je ta ženska z njimi zarad keša al ne. Se pa vedno to vprašamo, če slučajno moški keš ima, to pa ja. In ponavadi zaključimo, da nič drugega ne more bit kot keš. Pa je lahko še tako fajn človek in se je ženska vanj dejansko zaljubila zarad tega...sam ne, on ma keš, ona je keš ****. hvala picola, da se lahko samo podpišem - sem točno to hotela napisat. Tudi Gerard Deparieu ima baje neko lepotico, pa ni ravno maneken, pa se nihče ne sprašuje, če je z njim zaradi denarja (verjetno ne, ker je tudi ona baje uspešna igralka). Da človek postane milionar, verjetno mora imet še kako drugo dobro lastnost kot to, da je zdaj bogat - ker nekako je moral do tega prit - vsaj vztrajnost, predanost, strast do svojega dela,... In ne vidim razloga, da se ne bi mogla punca zatreskat v nekoga, ki je meni lahko neprivlačen, njej pa je privlačen. Saj verjetno tudi lubi ni vsem tako seksi kot meni, niti nisem jaz všeč vsem moškim, pa njemu sem. Pač se najdemo med sabo. kerenski 130 kilski fantje niso najbolj seksi, veliko punc tu se je pa oglasilo, da so njihovi možjie točno taki in so jim seveda zelo privlačni. Različne okuse imamo. Tudi mislim, da če je bila ona prej model, potem je očitno uspela - sama od sebe - in če ji ni do slovenstva, je to v bistvu njena stvar. Ni to nekaj, kar bi ful spoštovala, vendar po drugi strani pa manekenke večinoma zelo zgodaj odidejo v tujino in vprašanje, če potem čutijo Slovenijo kot svoj dom. Nima pa po moje nobenih obvez do nas, da bi morala povdarjat svoje slovenstvo. Mogoče se ji tudi ne da razlagat vsakemu, kje je Slovenija, pa pač reče, da je iz Avstrije, ker jo ljudje bolj poznajo. Tudi jaz dostikrat rečem ex Jugoslavija, če se mi ne da. Pa ne tajim slovenstva. Stvari se hitro precej drugače slišijo, ko grejo iz 1 v druga usta ali na papir... in kaj bi bilo narobe s tem, da je oče "navaden šlosar"? A se je kdo vprašal, kako bi se on počutil, če bi to bral? Kot da je to kaj sramotnega? Meni se zdi to precej ponižujoče napisano... Kar se tiče naglasov: bogvasnemara, saj verjetno imamo vsi naglase! Moja mami je diplomirala ang. pa jo ziher ugotovijo vsi angleško govoreči! Očitno se onadva vse zmenita med sabo, poleg tega je to njuna stvar. Saj on tudi ne govori slovensko. Moja svakinja tudi ne govori slovensko, čeprav je s slovencem poročena in komunicirata v ang., ki ni nikogaršnji materni jezik. Pač sta se tako zmenila - njun problem. Sama bi sicer hotela govorit jezik svojega dragega, tudi če bi govoril tujega, ampak meni se to ne zdi tak problem naučit enega jezika. Po tistih slikicah je ona čisto luštna, on pa pač normalen starejši moški - prestar zame, da bi mi bil zanimiv v tem smislu, ampak večina vas tu pravi, da leta niso ovira in da komot špila tudi precej razlike, ne vem, zakaj torej ne bi moglo njima, samo zato, ker sta slavna. Dvomim, da bi ženska, ki ima ipak veliko izbire, verjetno ni čisto zakompleksana in nesamostojna,... dvomim, da bi taka ženska imela otroka z nekom, s katerim ji ni za v postejo it. Verjetno ji je pač on všeč. Kaj je s tem tako narobe?
|