ruška
|
Aha, hvala za odgovore! Sama sem jemala v začetku Tifol, potem Elevit. Nekako sem mislila, da je folne kisline več v Tifolu kot v Elevitu, in da je zato bolje, ko je že folna tako pomembna.... Po spletu sem raziskovala šele potem ko sem vas vprašala.... Elevit vsebuje dvakrat več folne kot Tifol! Sestra pravi da ji je G priporočil Elevit. Lunca, hvala za čestitko. Veš, sama se bojim govorit o tej lepi novici, da se ne izjalovi.... Zdi se mi, da pričaram črne oblake... Pa sem zelo vesela, stiskam pesti, da bo vse lepo in zdravo. Ta sestra že ima 2-letno detece Aha, še mogoče izkušnje vas mamic, ki imate 3-letnika doma in novorojenčka. Ali lahko ta starejši pomaga kakorkoli mami z dojenčkom, v smislu da se počuti velik in pomemben, in ne odvečen in ljubosumen. Ali kako se to rešuje? Nas štiri (štirije?) smo dobro. Navadila sem se na utrujenost, čeprav sem včasih sitna in Otroka sta Smejeta se, Mojca bolj sramežljivo, pogovarjata se, glavici držita precej samostalno, kravice jima dobro gredo, ampak se hitro zmantrata, mogla bi jih več trenirat. Imava živahna otroka in upam da tako tudi ostane. Joj glede hrane. Iztok je požerušček, ki vedno lahko poje še. Kako samo cvili, ko izprazni flaško! Dajeva mu 4 merice čez dan, zvečer in pred jutro 5, ker je več ur brez hrane in prav vriska če se ne nabaše. Mojca pa je bi-nebi. Že je jedla 4 merice, zdaj pa 3. Iz letala se lahko vidi da je manjša od bratca, čeprav je prvi mesec bila bolj močna. Drugač je zelo lepa in deluje mi zdravo. Iztok je pa kot čmrl, bo počil. Pa sta mi oba kot rožice, en lepši od drugega Vam tud tako vaši?
|