hijenca
|
Jutro! Še hitro od mene kratko poročilo, kako se kaj imamo. Mi smo tudi že kar precej zrastli. Jakob je 58cm/6250g, mali mamin bajsek , Filip pa 52cm/3900 g, tudi on je že pravi ded, ni več tak majhen mišek. Sta pa zelo navihana, samo na rokah bi bila. Drugače pa moram pohvalit Jakoba, ki že skoraj 14 dni spi celo noč, od 22h do 7h, no danes še zmeraj spi pa je že 7.30. Je pa tudi Filip spal danes od 22h do 6.30, nato je pojedel flašo mlekeca in je šel nazaj ajat. Krče imamo še zmeraj, trenutno kar intenzivne zvečer, pa bodo že minili. Pediatrinja je rekla do 4 mesce. Komaj pa čakam, da bomo lahko začeli z GH, sem že sita tega mlekeca, pa skoz sta lačna (čez dan). Je rekla, da lahko z zelenjavo in sadjem začnemo pri 4,5 mescih, torej še en mesec. Imamo pa v nedeljo krst in upam, da se bosta pokazala v pravi luči in da ne bo kakšnega direndaja. V vozičku sta rada, le voziček ne sme bit na miru ampak samo akcija. Že dolgo ju nimam več v košarah, ker sta oba preveč radovedna in zelo gledata po svetu ko se vozita. Aja, čez dan ne spita skoraj nič, Po obrokih nabereta mogoče eno uro skupaj. Mi smo pa komaj naročeni v razvojni 5.10. o kakšnem handlingu potem ne bo več govora, bomo pa mogoče telovadili, čeprav pri Jakobu v razvoju ne vidim jaz osebno nič nenavadnega, Filip je še malo mehak, ni tako stabilen, ampak vseeno ga lovim po kinderpetu, je kot vrtavka. Tako to je to za danes. Se bom potrudla, da se vam več javim. Papa