kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: beybk pa kam naj se pritožim?? Mislim, pa že tretjič v enem mesecu se mi je zgodilo, da sem se preko zavoda za zaposlovanje, preko spletne strani njihove, prijavila na delovno mesto in pod delovnim mestom npr. piše, da je prijava možna do tega pa tega, recimo, danes sem poklicala za eno delovno mesto, ker je pisalo v razpisu, da naj pokličemo za razgovor, prijava na to delovno mesto je možna do 11.2., prosim, danes pa smo 2.2.!!!!, in mi gospa reče, da že imajo kandidatko in ko sem vprašala kako je to možno, če je pa prijava možna do 11.2. in ona meni flegma reče, da zato ker se jim je kandidatka zdela primerna za njihovo delovno mesto(kar lahko jaz zase garantiram, da sem tudi primerna, glede na to, kaj v razpisu zahtevajo!!!!), ker je že delala na podobnem del. mestu, kot ga imajo oni razpisanega ( ja halo, hvala, tudi jaz sem delala na takem mestu 2 leti!!!), pa hudiča, no!! kaj imajo potem razpise in kaj imajo potem napisano, da je možna prijava do tega in tega, če že prvi dan dobijo kandidatko, nam pa kradejo čas, ker se prijavljamo in ker iščemo delovna mesta, potem pa nam naivnežem, ki BI RADI DELALI, niti ne dajo možnosti, da se jim predstvimo na razgovoru in da jim povemo in dokažemo, kaj znamo. saj bom jutri sicer klicala na zavod, ker žal delaj sam do dveh, ampak se mi zdi da bo itak brezveze. torej, kam se še pritožit ???? Kako pa lahko ti garantiraš, da si primerna? Glej, pojdi z optimizmom naprej in čim manj zapenjaj za takšnele neumnosti. Morda te pa nekoč doleti služba preko veze, pa ti jo en tak, ki se pritoži odnese. Pošiljaj prošnje, ne glej samo strogo v svoji stroki in svojih izkušnjah, pa se ti gotovo nasmehne sreča. S takšnimle obnašanjem morebitnega delodajalca samo odbiješ. Vem pa približno kako to zgleda, ker je žena iskala službo. Pa ni obupala, bila je zelo pozitivno nastrojena in takele stvari je vzela v zakup in kar kmalu je priletela mimo služba, v kateri se je našla. Ni pa izbirala, prijavljala se je na vse živo, ni da ni.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 2.2.2011 17:51:21 >
|