|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:11:47   
Seven*
A je vam tudi tako fajn, ko celo stanovanje disi po opranem perilu? Meni je to tak svetovno, prav noro dober obcutek. Haha. Saj vem, da se slisi prismojeno.. :)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:13:56   
pipica
Tud men je svetovno, posebej takrat ko operem zavese, pa ko imam vse lepo pospravljeno, pol je res kuul.Ni ni prismojeno, tko pač je.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:14:09   
venezia
Se ena z istimi obcutki 9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:15:19   
smrka
men je tud fajn ko vse vonja po lenorju :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:16:33   
Marogica
oh SEven, sem že mislila, da sem edina tako prisomojena. Jaz ga celo povoham, ko ga s štrika jemljem ali ko kaj svežega oblečem. To dela sedaj že moj ta večji.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:20:10   
Lunca1
Seven ti ga pa zdaj med nosečnostjo še tolk bolj vohaš.:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:21:20   
morska deklica
Men pa najbolj po rumenem lenorju diši.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:24:32   
leah
Aaaa,se mi je zdelo, da si nosečka...potem ti paše toliko bolj diši.No jaz sem med nosečnostjo rada duhala škatle v katerih je bil npr.nov sesalec, ali ko mi je moj dragi kupil pravi avtomat za kavo..mmmm škatla....Ja vem "za crknit:)-"

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:25:36   
Joe
Ja. Še posebej, če dišijo sveže oprane zavese, posteljnina, pregrinjalo za kavč in/ali prt. Pa očiščena okna; ni boljšega domačega občutka, razen ko se pozimi zadekaš s knjigo in z vročim čajem.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:27:06   
Seven*
UUu...ja.. Joe, to mi deli.. Knjiga in caj. Zunaj pa sneg. Mmmm... Romantika.

Ja, oprane zavese so cool, pa pregrinjalo..

Smrdi edino opran pes. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:36:19   
Joe
Sploh (najbrž) vsaka mokra živalska dlaka: pes, ovca (volna), konjski rep (čopič) itn. Za bruhat.

Veselo donošnjo živahne pupike ti želim. Najbrž te na pikniku ne vidimo, kajne?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:45:00   
teta beta
Naša bajta je pa tak velika in tako razporejena, da ne more vsa dišat po svežem perilu... :(( Razen če si omislim še en pralni stroj in hišno pomočnico.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 15:50:01   
Anonimen
Ampak najlepše diši perilo, sušeno na svežem zraku pozimi. Tisti vonj je še boljši od "pletnega".

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 16:16:23   
Lunca1
Seven se strinjam,

pa oprana, prej pobruhana deka, s strani mojega psa, iz čiste volne. bljak, je še ene pol leta visela v pralnici in se zračila.:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 16:48:48   
Maček Muri
Oprana deka, čaj pa knjiga, uf Joe, nehaj s takimi. To že po zimi diši, čeprav paaaaše pa.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 20:31:54   
mehurčica
Ja, diši diši, sploh če si sam kupiš takšni mehčalec, ki želiš. Je moj dragi že mislil, da se mi je sfuzlalo, ko sem nonstop ovohavala perilo z mojim najljubšim mehčalcem. Sedaj pa ga že nekaj časa ne uporabljam, ker mi tašča vedno nekaj kupi. Sedaj že tretjega, čeprav sta oba prejšnja(tudi ona kupla)še napol polna. Ful sem vesela, da nam pomaga glede takšnih nakupov:bravo:-da ne bo kdo mislil, da me moti!!! Mogoče bi ji pa sinek kaj mimogrede omenil, če mu rečem.:zmeden2::)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 20:36:51   
Seven*
Pridna tasca! Pridna!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vonj po svezem perilu...
10.8.2005 20:37:46   
Seven*
Joe. Bomo vidli kako bo z piknikom.. Sicer mi pa moj Bigwhale nekam na veliko kreha in pokasljuje. Prevec je tole za njega. Pomojem so zivci.. :hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vonj po svezem perilu...
11.8.2005 8:17:33   
Timotej
Ej, kak smo ženske čudne, in kake stvari te razveselijo. Meni je ful dober občutek, ko imam orng posesano stanovanje (ker mam zdej ful dobr nov sesalec, ki potegne ve...ne vprašte , kaj vse), pa vonj po opravnem perilu, sveže oprane zavese in sveže brisače v kopalnici, tla namazana z loščilom....Druge rabjo pa diamante, pa ne vem kakšne krzene plašče.. Čisto mimo, a ne?:zajcek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?