Vonj po svezem perilu... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:11:47)

A je vam tudi tako fajn, ko celo stanovanje disi po opranem perilu? Meni je to tak svetovno, prav noro dober obcutek. Haha. Saj vem, da se slisi prismojeno.. :)-:)-:)-:)-

pipica -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:13:56)

Tud men je svetovno, posebej takrat ko operem zavese, pa ko imam vse lepo pospravljeno, pol je res kuul.Ni ni prismojeno, tko pač je.

venezia -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:14:09)

Se ena z istimi obcutki 9nebesa

smrka -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:15:19)

men je tud fajn ko vse vonja po lenorju :)

Marogica -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:16:33)

oh SEven, sem že mislila, da sem edina tako prisomojena. Jaz ga celo povoham, ko ga s štrika jemljem ali ko kaj svežega oblečem. To dela sedaj že moj ta večji.

Lunca1 -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:20:10)

Seven ti ga pa zdaj med nosečnostjo še tolk bolj vohaš.:)

morska deklica -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:21:20)

Men pa najbolj po rumenem lenorju diši.

leah -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:24:32)

Aaaa,se mi je zdelo, da si nosečka...potem ti paše toliko bolj diši.No jaz sem med nosečnostjo rada duhala škatle v katerih je bil npr.nov sesalec, ali ko mi je moj dragi kupil pravi avtomat za kavo..mmmm škatla....Ja vem "za crknit:)-"

Joe -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:25:36)

Ja. Še posebej, če dišijo sveže oprane zavese, posteljnina, pregrinjalo za kavč in/ali prt. Pa očiščena okna; ni boljšega domačega občutka, razen ko se pozimi zadekaš s knjigo in z vročim čajem.

Seven* -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:27:06)

UUu...ja.. Joe, to mi deli.. Knjiga in caj. Zunaj pa sneg. Mmmm... Romantika.

Ja, oprane zavese so cool, pa pregrinjalo..

Smrdi edino opran pes. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Joe -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:36:19)

Sploh (najbrž) vsaka mokra živalska dlaka: pes, ovca (volna), konjski rep (čopič) itn. Za bruhat.

Veselo donošnjo živahne pupike ti želim. Najbrž te na pikniku ne vidimo, kajne?

teta beta -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:45:00)

Naša bajta je pa tak velika in tako razporejena, da ne more vsa dišat po svežem perilu... :(( Razen če si omislim še en pralni stroj in hišno pomočnico.

Anonimen -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 15:50:01)

Ampak najlepše diši perilo, sušeno na svežem zraku pozimi. Tisti vonj je še boljši od "pletnega".

Lunca1 -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 16:16:23)

Seven se strinjam,

pa oprana, prej pobruhana deka, s strani mojega psa, iz čiste volne. bljak, je še ene pol leta visela v pralnici in se zračila.:zmeden:

Maček Muri -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 16:48:48)

Oprana deka, čaj pa knjiga, uf Joe, nehaj s takimi. To že po zimi diši, čeprav paaaaše pa.

mehurčica -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 20:31:54)

Ja, diši diši, sploh če si sam kupiš takšni mehčalec, ki želiš. Je moj dragi že mislil, da se mi je sfuzlalo, ko sem nonstop ovohavala perilo z mojim najljubšim mehčalcem. Sedaj pa ga že nekaj časa ne uporabljam, ker mi tašča vedno nekaj kupi. Sedaj že tretjega, čeprav sta oba prejšnja(tudi ona kupla)še napol polna. Ful sem vesela, da nam pomaga glede takšnih nakupov:bravo:-da ne bo kdo mislil, da me moti!!! Mogoče bi ji pa sinek kaj mimogrede omenil, če mu rečem.:zmeden2::)-

Seven* -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 20:36:51)

Pridna tasca! Pridna!! :bravo::bravo::bravo:

Seven* -> Vonj po svezem perilu... (10.8.2005 20:37:46)

Joe. Bomo vidli kako bo z piknikom.. Sicer mi pa moj Bigwhale nekam na veliko kreha in pokasljuje. Prevec je tole za njega. Pomojem so zivci.. :hudicek::hudicek::hudicek:

Timotej -> Vonj po svezem perilu... (11.8.2005 8:17:33)

Ej, kak smo ženske čudne, in kake stvari te razveselijo. Meni je ful dober občutek, ko imam orng posesano stanovanje (ker mam zdej ful dobr nov sesalec, ki potegne ve...ne vprašte , kaj vse), pa vonj po opravnem perilu, sveže oprane zavese in sveže brisače v kopalnici, tla namazana z loščilom....Druge rabjo pa diamante, pa ne vem kakšne krzene plašče.. Čisto mimo, a ne?:zajcek:

Stran: [1]