Miii
|
Ojla, tud mi imamo za seboj eno čudno noč. Spat smo ga dal okol sedmih (saj itak skoraj skoz sam je al pa spiJ), ampak mu nekaj očitno ni pasalo, ker se je nonstop zbujal, ko mu je dudica ven padala al pa kr tako, no pol okol pol desetih sem ga spet podojila (me je tok razvadil, da se mi na 2,5h zdi že prekmalJ) in je spal 5h kot polh do pol treh zjutraj, potem smo ponovili vajo, je zaspal do pol šestih, nato pa se je zbudil ob 8ih zjutraj. Zjutraj med dojenjem se je naenkrat odstavil, začel jokat in ga nisem mogla pomiriti, nakar ugotovim, da mu je vroče, ga dam v ene tanjše hlačke, pol se je le mal najedel in sem mislila, ok to je to, je že mal dremal, ga položim v košaro, nekaj časa ok, čez 1h pa spet začne jamrat..in spet hop na joško- očitno je bil še lačen- no, zdaj pa mislim, da bo vsaj 2h spal, upam pa na 3hJ, pol pa itak pride patronažna in naj bi se prvic kopaliJ Mal sem zmedena glede tega čudnega zbujanja in hranjenja, ker smo, tako sem vsaj mislila, vzpostavili nek ritem ( na 3 – 4 h, občasno (predvsem zjutraj) na 2,5h, ponoči pa na 5h)- se sprasujem, če mi morda zmanjkuje mleka, kar bi mi blo mal čudno, glede na to, da sem si ga še dva dni nazaj morala izstiskat, ker se je običajno najedel na eni dojki, drugo pa si moram pol občasno mal stisnit, sicer je prevec napeta in boli) Sprehodi – takoj, ko pridemo ven, Marki zaspi in spi tako tudi po 2h ali še dalj oz najmanj do takrat ko se vrnemo s sprehoda. Sva šla včeraj prvič sama na sprehod, potem pa še na kavo in se je vse lepo izšloJ no, zraven je šel tud naš čivavko in sem ugotovila, da bo moral še mal potrenirati kako se hodi ob vozičku, saj smo ga do sedaj imeli običajno kar spuščenega in se je prosto sprehajal z nami, je pa z njim skoraj tko, kot da bi imela še enega dojenčkaJ Mozoljčki- naš je vsak dan bolj pikast po obrazu, vendar se glede na to, da mi vsi pravijo, da se mu koža »čisti«, s tem ne obremenjujem preveč; naslednji teden smo naročeni pri pediatrinji in ji bom to nadlogo omenila, bomo videli, kaj poreče..pa saj mamo tud dajejo hormoni in je ista kot dojenček;-) Duda- naš je tak »sucker«J, da brez dude ne gre, razen ponoči, ko ga še v na pol spanju nahranim in takoj nazaj v zibkoJ je patronažna rekla, da če ga ne bi poznala in videla, kako lepo napreduje, bi mislila, da je lačen, ker to dudo tko sesaJ Vse, ki ste bolne - želim vam hitro okrevanje!
|