|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2011
19.2.2011 8:09:53   
Lu
darchy mogoče pripišeš neprespano noč k spremembi okolja. Ne vem. Pri našem Tianu je bila ponavadi vedno kriza, če smo kje drugje prespali kot doma.

Mi smo spali pa ok. Mala se je nazadnje podojila ob 20 uri in spala do 1. No sem jo zbudila, da sem jo nafotrala in nato smo spali do 6 zjutraj user posted image user posted image In včeraj je šlo brez dodatka. user posted image

Jutri imamo v planu pa praznovanje od tavelike. bo stara 6 let. Joj gre hitr čas. Pa v šolo smo jo že vpisal v torek. OMG. Staram se user posted image

Upam, da nam tudi uspe iti danes na kak sprehod.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.2.2011 9:54:38   
Tiasana
Jst preskušam to metodo s toplo posteljo in deluje. Prve dni mu je nisva grela in ni blo šans, da bi ga odložila brez joka. Sedaj pa mu jo zagrejeva in je lepo priden user posted image . Imava pa ono Coldhot Pack (modro) vrečko, ki jo kupiš v lekarni in je za mrzle in tople obkladke primerna. Tako da jo zagrejeva kar v mikrovalni (30 sekund na vsaki strani) in je. Pri nas se to obnese. Imava pa posteljco čisto ob najini postelji, pa eno stranico sva dol vzela, tako da je kot podaljšek najine postelje.

To s pivom si bom pa zapomnila, dobra informacija. user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.2.2011 10:07:20   
Putka
Jaz pa piva ne maramuser posted image , sicer mi ta recept moja mami priporoča.

Vitan pa ni hotel zaspat, je sitnaril od nekje 8-11.30. Potem sva se v postelji skup stisnila in je po dojenju zaspal do 6huser posted image .

Moj oče punci v toplice plavat pelje, tako da bo malo bolj mirna sobota. Ko se bo pa vreme naredilo, bom pa ven na tapravo kavo smuknilauser posted image

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.2.2011 10:38:28   
br27
Dobro jutro user posted image

Mi smo pa danes spali k ubiti, Gregi se je zbudil samo ob pol enih zjutri, potem pa spal do šestihuser posted image . Punce sem vas ubogala in ga nisem nič zbujala, pa mislim da mi je bil kr precej hvaleženuser posted image . Sam se je zbujal na cirka 4ure +- par minut in se ful fajn najedel, pa še jokanja ni tolk, kokr je blo prejuser posted image user posted image user posted image .
PIVO - tudi meni mami svetuje naj spijem kak kozarec vsake toliko, ampak meni okus ne paše, jaz bi rajši kak kozarec bandidosa ruknilauser posted image user posted image
Smo pa imeli včeraj kr dosti obiskov in je bil mali čist miren, ni blo nobenega joka, no pa tudi (hvala bogu) so mi ga pustili pri miru, ko je spal, se vidi da so ble same mlade mamice, ki vejo, da mora otroček spati v miru. Sem pa dobila veliko veliko cotk za darilo, za poletje, tako da ne bomo rabli nič kupovati, si nisem mislila koliko različnih cotk imajo za fantke, pa dobil je tudi prve opankice za poletje, so sicer bl iz blaga, ampak so ful srčkane - upam da mu bojo prav.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.2.2011 7:42:19   
darchy82
Dobro jutro user posted image .
Tukaj je pa spet malo zatišje nastalo. Evo, za razliko od včeraj, je Lana dons prav lepo pančkala celo noč, zbudila me je samo ob pol dveh in potem spet okoli 5-ih. Sicer so jo spet mal krči matrali ampak je bilo bolš kot zadnjič. Sva pa še vedno v LJ in danes odhajava domov, čeprav je bilo včeraj prav fino se po dolgem času spet mal po ljubljanskem PST-ju sprehajat in smo šli kar na dva dolga sprehoda user posted image .
Drugače pa jst tud piva ne maram preveč, ampak mogoče bom vseeno probala če funkcionira in si privoščila kak kozarec, čeprav mi trenutno mleka ne primanjkuje. Je pa vsak izgovor dober user posted image .

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.2.2011 10:26:54   
Tiasana
Darchy82 super, da sta ti uspela dva sprehoda in da ste uživale ob temuser posted image .
Midva sva se včeraj spet malo martinčkala na balkonu, je pa pri nas pihalo, tako da.. Komaj čakam, da bo sonček in brez vetra, pa da se bova lahko odpravila na prvi sprehod. user posted image

Noči so pri nas dokaj standardne, zbujamo se na tri ure, zaspimo okrog 21 -22h, potem pa okrog 1h, pa okrog 4h in 7h. Zdaj pa že spet ninkamo. So ga pa včeraj tko krčki maltrali, bošček. Zdaj iščem kšnega domačega proizvajalca brinovega olja, bi sprva s tem poskusila, za kapljice pa bi še počakala. Mi je patronažna zelllooo odsvetovala kapljice z ITA, za Biogaio pa mi je rekla, da če bo hudo, naj jih grem iskat, samo ko bo že imel 1 mesec. user posted image Mah, bomo vidli sproti kako bo in se prilagajali situaciji.user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.2.2011 11:07:22   
darchy82
Tud jst zaenkrat proti krčem ne uporabljam kapljic, ampak stvar probamo reševati z rahlo masažo trebuščka in bio komarčkovim čajem. Nam je namreč tud patronažna svetovala, da samo čaj dajem če bo potreba.

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.2.2011 11:49:10   
Putka
Tiasana, brinovo olje je zelo močno, ne vem če je primerno za novorojenčke. Nasploh močnih eteričnih olj kot je brin, timijan, evkaliptus naj ne bi uporabljali pri dojenčkih. Tudi sivka recimo, je lahko toksična za možgane, pa je v mnogih otroških kremah, kopelih..

Biogaia so pa žive probiotične bakterije, ki tudi sicer naseljujejo naše črevesje. AMpak ker se dojenčki rodijo brez flore, je potrebno probiotike s hrano vnesti. Pomagajo pa pri prebavi, zaščiti pred patogenimi bakterijami.. Ne vidim razloga, da bi šele pri enem mesecu lahko dali. Tudi v navodilih piše, da so varne in primerne od rojstva daljeuser posted image

Tudi patronažne ne vedo vsega, včasih pa kar malo na pamet govorijo..

Za krčke pa vsekakor pomaga masaža trebuha in stopal (sem bila z Vesno na tečaju za masažo dojenčkov, nežna refleksoterapija stopal, masiraš s krožnimi gibi ), brez eteričnih olj, seveda. Pa telovadba pomaga, vsakič ko je Vitan odvit mu nogice krčim k trebuščku, dostikrat se takrat pokaka..

Pa še kopija enega članka:
Using Essential Oils with Babies When using essential oils with babies or young children, less is much, much more! Two or three drops of essential oil in 30mL (about an ounce) of carrier oil is the most you will need to use.  Babies respond well to natural therapies, as their bodies have not yet forgotten how to heal themselves. (You would not use the full ounce for one massage, but if you mix it in a dark glass bottle with a lid, it will keep for several weeks. Store out of reach of Baby and pets.)
For the first three months: I do not recommend skin application of essential oils for babies under 3 months. It is safe to diffuse Lavender or Roman Chamomile in the air.
After three months: My favourite three essential oils for baby massage are:
Lavender, Roman Chamomile & Mandarin If you want to add these to a bath, you would dilute the essentials oils in carrier oil (as outlined above) and then add 1 or 2 drops of the diluted mix to the bath. You could also use the following oils as required:
Dill – For digestive problems
Eucalyptus radiata – For respiratory problems (Be sure ‘radiata’ is the Latin name on the bottle– other forms of Eucalyptus are not recommended for little ones.)
After six months: As above, plus you can now add:
Tea Tree, Neroli, Niaouli, Petitgrain & Rose Otto

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.2.2011 12:47:44   
Tiasana
hmmm... mojima dvema nečakoma je obema pomagalo to olje, par kapljic po trebuščku za masažo..user posted image Ja, če tko pravjo bom pa še to izbiro črtala...

Nam tud pomaga gibanje z nogicama, pa nežna masaža po trebuščku, se kar umiri na previjalni mizi.. Samo tud to ne pol traja dovolj dolgo. Ma ja bomo že potrpeli in dali skoz te krčke.

Se pa strinjam s tabo glede partonažnih.. sej jst večinoma vzamem vse z rezervo in se pol sama odločim kako in kaj.. Zato pa je fajn zbirat različna mnenja, izkušnjeuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.2.2011 16:32:05   
Anonimen
UF!

Sploh se še nisem javla tuki user posted image
Enkrat sem neki napisala in mi je vrglo ven, pol sem pa obupala in po pravici povedano pozabila user posted image
No ne bom zdej dolgovezla, bom probala na kratko opisat kako in kaj...

NaILa
bolniško bi tvoj moral dobiti za starejšega otroka. Naš je ravno včeraj zbolel in bo jutri doma za Žigata. Na mailu imam pojasnilo pravnice zakaj je tako povem pa samo na kratko. Do nege niso upravičeni tisti, katerih partnerji so brezposelni, upokojeni ali bi lahko nego izvajali brez odsotnosti z dela. Ker je porodniška priznana kot dopust za nego in varstvo otroka (torej novorojenega) ne spadamo v zgoraj omenjene skupine. Torej pravno formalno lahko gre mož na porodniško, vprašanje je le če se ti da s pediatro pregovarjat o tem... Eni so zabiti ko voli, ko gre za takšne stvari... Če želiš mi pošlji mail, pa ti pošljem pojasnilo odvetnice...

Kako je pri nas?
Dojenje je bilo po mastitisu ukinjeno, ker mi je zmanjkalo tudi mleka. Sicer je Živa zeloooo pridna. Jemo na 3-4 ure, če smo zunaj bi ona tudi na več user posted image .  Ponoči spi. Tudi po celo noč če je treba. Smo se pa odločili, da se preselimo nazaj v LJ, tko da imamo trenutno izredne razmere. Selimo se naslenjo soboto, spakirano še ni nič, za povrhu vsega pa sva midva z Žigatom staknila neko virozo, Živa pa smrka. Upam, da ne pobere še česa.... user posted image   No torej... Se oglasim še kej, ampak trenutno morm Žigatu se malo posvetit, ker je kar bogec... user posted image

(odgovor članu Tiasana)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
20.2.2011 19:21:01   
NalLa
Živa bi te prosila, da mi res pošlješ pojasnilo. Moj mail je nana013@gmail.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.2.2011 19:37:19   
špica84
Živa mene tudi zanima to zvezi z bolniško 

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.2.2011 21:10:19   
NalLa
Živa sem dobila. Najlepša hvala. Sej se mi je zdel, da mora bit to tko.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.2.2011 21:40:24   
Anonimen
Mah lej.. Men se ne da več vsakič znova pisat....  Zakon je spisan, vedno pa se najdejo ljudje, ki si ga interpretirajo po svoje. Zato je najbolj ziher varianta odvetnik ali pravnik tega področja, da ti poda pravilno interpretacijo. user posted image

Upam, da ti bo za naslednjič prav prišlo user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
20.2.2011 21:50:12   
rdečebela
zdravo,
mi smo praznovali danes en mesec (čestitke tudi putkini in pikini27 štručki user posted image user posted image )
stanje pri nas dokaj pestro...nočno zbujanje se je malce spremenilo. Danes ponoči se je zbudila ob 23.20, zaspala je nekje ob 1h. Naslednjič pa ob 5.20, zaspali sva okoli 7h.
Ju3 imamo posvetovalnico, upam da smo s težo zdej uredu.
Krčki-te dni je blo kr hudo, non stop se je napenjala, krčila in jokala. S kapljicami sem kar prenehala, ker ni bilo videt nekga učinka. Tudi polivali smo kar dosti zadnje dni, ne vem, a bi me moglo skrbet user posted image
sploh pa se je danes končno po 3 dneh spet pokalala... mogoče jo je tud od tega bubal trebušček, boga.
Drugače pa kar pridna, se mi zdi da že začenja mal bolj dojemat, dost  več časa je budna, pa gleda ko ji kdo kaj govori, sploh moja mama čeblja non stop z njo user posted image
Pohajamo kadar je sonček, mislim da ji dokaj paše, nikol se ne pritožuje. Še vedno pa je seveda duda zakon user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   [Brisano sporočilo]
20.2.2011 22:36:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
21.2.2011 7:40:29   
januarcek2011
jutro

evo se mene po dolgem casu.sem bla 3 dni bolna.me grlo boli ,da sploh nemorm jest pa se vrocine se nisem moglla izognit je bla skos 38.6.no danes je ze super.
tamal se vsako noc zbudi od pol2-2 se naje pol pa problem za zaspat.al duda skos pada al se krci ,no koo ga uzemem v narocje je vse ok.tko se ponavad matrava 1 uro in pol zaspi do 5.sm taka k zombi vsako jutrouser posted image .

pri nam spet snezi-bedauser posted image .komaj cakam soncek da gremo mal vn se martinckatuser posted image
ta velizga mam se doma ta teden pol ga bom pa v vrtec poslala ceprov vem da bo spet joka.prva 2.tedna je bil doma k je mel unetje uses zdej se je pa skrlatinka pojavla v v rtcu.od sosede tamal jo je zanc dubuuser posted image  pa majo tud dojencka tko da ga kr rajs doma pustim.

zdej k oba spita pa grem eno kavico v miru spituser posted image user posted image ......papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.2.2011 9:00:57   
darchy82
Pozdravljene user posted image .
Mi smo spet doma, ampak na žalost je tud pri nas sneg, tako da sprehod danes očitno odpade user posted image . Komaj že čakam da se začne pomlad.

Drugače imam pa jst eno vprašanje. Naša Lana bi cel čas jedla. Ko je lačna si začne dajat prste v usta in jih ful na glas cuza. Seveda jo grem takoj podojit, ampak včeraj je to počela celo popoldne in cel večer. Sem jo tako v bistvu futrala nekje od 17-ih pa sigurno do 22-ih na vsakih par minut. Na koncu mi je že mleka zmanjkalo, ona je pa še kr prste cuzala user posted image . Pol je od vsega prenajedanja še bruhala, tako da je naslednje 2 ure nisem več upala futrat. Pa me zanima, kako veš kdaj je user posted image   res lačen pa kdaj bi samo mal cuzal, ker je nočem lačno pustit, ampak da na koncu bruha zaradi polnega želodca pa tud ni ok?
Pa vsakič ko ji ponudim joško plane po njej kot da ji že 3 mesece nismo dal za jest.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.2.2011 9:11:11   
Putka
Darchy, s sesanjem se tudi pomirijo.Sem nekje brala, da je kot droga, se takoj pomirijo.. Poskusi dudo, naš jo nažalost ven pljuneuser posted image . Je pa tudi že kar spreten z rokami, jih uspe v usta zatlačit, zdaj naprimer veselo cmoka ko pest cuzauser posted image .

Ne more bit non stop lačna. Pri nas je zadnje dni isto, skoz bi cuzal, pa ga podojim, seveda želodček poln, poliva, mu spet ni pravuser posted image . Ga raje kar malo odložim ali dam očku v naorčje, da je vsaj urca pavze med podoji..

Ja, kar ne morem verjet, da je že 1 mesec. Hvala rdečebela.. Tudi vam za mini RD čestitkeuser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.2.2011 9:36:53   
Lu
Jutro!

Bambina sem ti poslala zs.

Pri nas je bil kar pester vikend. V soboto smo povabili svkaa in njegovo družino na kosilo. Smo imeli eno oreng ribo ŽABO, k bi bila za nas 4 prevelika. Smo jo potem vsi zmazali. In super je bila.
V nedeljo smo pa praznovali Majin rojstni dan. Stanovanje polno domačih. Jaz kar precej utrujena tako, da danes bolj ležim.
Maja je začela prav fajn smrkat in iz oči ji je teklo čez vikend. Upam, da MAša kaj ne dobi. Ker jaz namreč sem že očitno nekaj pokasirala.

In tudi mi danes praznujemo roj. dan od ene 6 letnice in enomesečnice user posted image user posted image user posted image

Darchy Maša je popolnoma ista. Sam da si rok še ne daje v usta. Skoz bi jedla. Meni očitno na veliko zmanjkuje že mleka. Nima veze a je dan, noč,... user posted image Tako, da sem jo včeraj potem dala dodatek po dojenju, ki je popila še 40 ml. Zvečer spet, ker sem mislila kok je še lačna in je spila 5 ml.user posted image Sem čist zmedena že okol tega. Pa sem mislila, da bo v tretje čist u izi. AH ja.

Alarm. Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.2.2011 9:50:25   
Putka
Evo, še sveža slikca:
user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.2.2011 9:59:53   
agataema
Putka, super slikica.

Darchy: pri nas bi tudi skoz cuzal, ampak mu dam dudo. Ker točno vidim, da če se doji npr. na 2 uri poje malo, če se na 3 se pa orng podoji. Tako imam en pokazatelj, da po eni uri definitvno ne more biti lačen in tudi, če bi ga po eni uri dojila bi samo malo pocuzal in bi bilo konec. Meni je pediater v porodnišnici rekel, da če ga prepogosto dojiš, v smislu npr. vsake pol ure, pogoltne tudi ogromno zraka in ker ima želodček v bistvu še poln, ga potem še bolj krčki matrajo.

Pri nas je bila včeraj tašča na obisku, je prvič videla tamalga. Smo se kar fajn imeli, malo popestreno sivo popoldne.

Sva bila pa z možem tako zmatrana, da sva zvečer tako trdno zaspala, da nisva slišala ko je naš triletnik klical za lulat in se je revček v posteljo polulal. Potme je bil pa ful hud na naju, zakaj nisva prišla.

Spimo drugače še vedno po istem vzorcu. Prva runda 6 ur, druga in tretja po 3 ure.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.2.2011 11:06:53   
pika27
rdečebela hvala za čestitke, sem vama s Putko tud jaz včeraj mislila čestitat, pa mi je crknil računalnik zvečer, ne vem kaj mu je blo, k danes pa spet delauser posted image Uglavnem kr en mesec je že minil, še mal pa bodo šli v šolo al kaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: januarcek2011

tamal se vsako noc zbudi od pol2-2 se naje pol pa problem za zaspat.al duda skos pada al se krci ,no koo ga uzemem v narocje je vse ok.tko se ponavad matrava 1 uro in pol zaspi do 5.sm taka k zombi vsako jutro .

Pr nas je podobno, sam da smo mi budni od 1-2h. Ampak glede na to,kako je men prej spal, je men to še luksuz. Če se ne oglaša preveč, si ga kr v posteljo zraven sebe naštimam, pa zaspim. K se pa naslednjič zbudim ga dam pa nazaj v njegovo posteljo. Če je pa hudo, ga pa okrog nosim.

Pr nas mamo pa še vedno krče na polno, očitno nč ne bo pomagalo k počakat še dva meseca. Kakšne dneve je boljš, kakšne slabš, ampak neodvisno od tega kaj jem, ker sem skenslala že vse po vrsti, tud mlek in vse mlečne izdelke. No ja sicer gre pa hitr čas, pa bosta tud ta dva meseca minila.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.2.2011 11:36:43   
rdečebela
dober dan,
prva posvetovalnica je za nami, pediatrinja zadovoljna z našo pupo, da je use okej, pridobili smo sicer le slabih 600 gramov, ampak ni nič komplicirala da je premalo. Seveda pa smo tudi zrasli. Kar za 6 cm. No, če je sestra pravilno namerila. Zdi se mi ogromno. Saj tudi naša babnca je že velika, včeraj ko je mela 1 mesec sem si jo prav natančno ogledala, pa se mi je res zdela čisto druga kot ob rojstvu in prvi teden... No dobili smo tudi kapljice d3, pa se jih kar bojim. Že tako jo zadnje dni kar fajn zvija, napenja se non stop. Včeraj se je hvalaBogu 2 končno pokakala, naredila je celo 2 porcijiuser posted image danes pa... kaj takega še nisem videla. Ravno pravi čas sem ji zamenjala pleničko, drugače bi vse prepuščalo, čist polna pamperska je bla nouser posted image
Nabavila sem tudi BioGaia, upam da bo delovalo. Pa bom najbrž kr Sab Simplex spet uvedla, da vidim če bo zaleglo kaj proti tem krčem.
Drugače pa se kar dojimo. Kadar pač hoče. Občasno se tud meni zdi,da bi bla stalno na joške priklopljena, pa že študiram ali je lačna in ali imam dovolj mleka. Pa sem en dan probala dodat, je pa čist malo pojedla. In povrh vsega še pobruha. Tko da najbrž dobi dovolj. Če bi bla lačna bi najbrž bolj sitnarila. Je pa res da se kdaj prav težko umiri. Danes je bla sicer kar uredu noč. Zvečer sem jo držala še budno, ob 9h sva se podojile, okoli pol 10h jo je pobralo in je spala do 2.25h. Potem sva se spet podojile in zbudila se je ob 5.30. Po tem dojenju pa ni bla več tolk  zainteresirana za spanje, pa grozno se je zvijala in napenjala. Mogoče tud zarad tega, ker nama ponoči ni uspelo podret kupčka. To je res delikat pri nas...
No zdej pa spet spančka. Sm še študirala da bi šle mal vn pohajat, ampak je tako čudno vreme, kot da sonček ne bi vedela al naj sije al naj gre spat user posted image pa kar mrzlo je, 3 stopninje.
Upam da mi poštar dostavi danes paket, ne boste verjele, ampak sem se odločila... in naročila sleepy wrap user posted image zej pa ku en otrok komi čakam da ga dobimuser posted image

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.2.2011 12:39:13   
rdečebela
jupi, dobila sm ga. In tud že sprobala. Zgleda super... Upam da bo mala uživala noter. Ma, kako se prpopa slikco tle gor?

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?