Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.2.2011 12:08:38
|
|
|
|
witch
|
Punce a že pridno vadite? Še malo počakamo, pa bodo prišli na vrsto naši pravi dnevi takrat pa se bo dneve in noči Midva sva že odprla novo sezono lova pravih dni zdaj pa bova še kakšen tedne, dva, razen če se ciklu spet zmeša potem tri, vadila, potem pa upala spet na najboljše
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.2.2011 12:21:21
|
|
|
|
Katte
|
Uf, midva pa še ne bova začela vaditi. Upam, da bova še znala, ko bo čas za to . Najprej čakam, da se (upam za dolgo) poslovi , v soboto pa greva za en teden v tujino na dopust, pa tudi ne bo prilike. Vsaj to je dobra stran zamude , da bova tako ujela čas O, ko prideva nazaj .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.2.2011 19:53:16
|
|
|
|
zebr4
|
Midva že vadiva ampak bolj z namenom, da prikličeva , ker je danes 34. dan in je še ni na spregled. Se mi še ni zgodilo, da sem komaj čakala obisk Punce le pridno , da bo v marcu čim več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.2.2011 20:48:44
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo! se je poslovila in danes štartamo naš šesti krog..... držite pesti, da se kaj prime , pa lep večer vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.2.2011 23:03:57
|
|
|
|
zebr4
|
..... no pa je prišla težko pričakovana s tri dnevno zamudo, samo da je tu. Zdaj pa naj še hitro zgine, da se lahko lotimo dela Je pa drugačna zdaj po posegu. Sploh ne čutim nikakršnih bolečin,medtem, ko me je prej vedno bolelo. Očitno je res za bolečine bila kriva endometrioza. Ta vse, ki ste že na polno aktivne pa navijam, navijam, navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.2.2011 7:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce, Moja je danes prišla, tako da se selim med marčevke. Ko se poslovi, me čaka HSG in upam, da bomo lahko kar takoj nadaljevali z , tako da me prosim dajte na seznam 6.2. Lep pozdravček iz Kopra, AnonimnaKP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.2.2011 7:41:47
|
|
|
|
witch
|
Katte uživajta v tujini pa saj veš... na dopustu se najlepše in najboljše zebr4 za M. Zdaj pa naj čim prej gre m a j c i k a zdaj pa le v akcijo anonimnaKP dobrodošla aja pa na 6.3. si mislila?
< Sporočilo je popravil witch -- 5.2.2011 7:44:17 >
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 7.2.2011 8:20:04
|
|
|
|
srečica17
|
pričakujem 6.3. skupaj z anonimno KP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 7.2.2011 21:28:53
|
|
|
|
SILVA
|
pričakujem 4.3, upam, da mi ne bo treba na HSG. Je pa drugi krog po ss.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 10:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa sem tudi jaz tukaj, kjer je toliko optimizma. Sedaj pa RES pričakujem in sicer okrog 12.3. - 6. krog, komaj čakam da se Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 11:35:03
|
|
|
|
candi
|
Punce poglejte v februar, ki se tako lepo barva v roza. Po mojem mnenju je februar samo uvod v marec, ki bo še bolj obarvan v roza, tak da lepo pozitivno naprej, boste videle kaj bo novih nosečk. No jaz še vedno upam, da bom plusek zagledala že februarja in ne bom delala gužve tukaj gor. Držim pesti da sta ta dva meseca res naša in da jih dobro izpraznimo, ter naredimo prostor novim. Zdaj pa le pridno slončkat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 12:33:37
|
|
|
|
witch
|
Ta naš seznamček se pa kar pridno polni candi ja februar se je pa res lepo začel upam, da se bo v marcu enako nadaljevalo Kako ste punce? Kaj pridno slončkate? Midva sva kar pridna in nama uspeva lepo na 2 dni upam, da bo šlo še naprej tako. Bom pa počasi prišla tudi jaz v možne poldne dni (možne zato, ker so cikli različni in če bo enak najkrajšemu bo v roku enega tedna O). Lep sončen dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 12:57:31
|
|
|
|
mladika
|
wich,pri meni lahko napišeš da je 16.krog oz. 1.krog po laparo.Se bolj optimistično čuje 1.krog,kot pa 16-ti!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 20:02:41
|
|
|
|
Nutry
|
Živjo! Še jaz bi se dodala na seznam. ne pričakujem 10.3. 32 krog, mogoče že v tem ciklu 1. IVF. LP Nutry
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 8.2.2011 22:24:30
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo punce!!!!!!!!!! Kok je lepo videt seznam pri februarkah ja, upajmo, da se drug mesec tudi naš obarva v roza...... witch: ja pridna, pridna, čist po leksikonu slončkata:) tud midva se trudima, včasih na dva, včasih na tri dni, od dans naprej pa zares po vsej verjetnosti sem v OOOOOOOOOOOOOOO, nizek štart !!!!!!!!!!! Nutry: dobrodošla in držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! srečica17 in SILVA: upamo z vama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lep večer vsem in grem v napad na moža
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 9.2.2011 9:49:13
|
|
|
|
zebr4
|
Škoooda konec lepega sončnega podaljšanega vikenda. witch super, da se držita tempa. Tudi midva sva rekla, da se tokrat ne bova obremenjevala z računanjem in razmišljanjem ampak se bova lepo prepustila užitkom in mislila predvsem nase. Moja zvesta prijateljica se je pslovila in sedaj sledi akcija. Gremooooo Za vse da bo marca čim več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 10.2.2011 11:28:41
|
|
|
|
SILVA
|
Punce mene lahko kar brišete za ta mesec in bom samo navijačica V torek imam UZ, potem me čaka pa laparoskopija, da mi odstranijo ciste, potem upam, da takoj zagledam Navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 10.2.2011 15:49:24
|
|
|
|
witch
|
SILVA te bomo dali pod navijačico. Mi pa držimo pesti za tebi, da bodo posegi uspešni potem pa v nove boje hiihi midva se pa ta cikel kar trudiva na dva dni in do zdaj ni bilo tako težko je pa res, da sva prejšnej mesece bolj ali manj an dva dni. Se je zgodilo na tri, ali pa vsak dan Bomo videli kaj bo prineslo pridno slončkanje
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 10.2.2011 15:50:55
|
|
|
|
witch
|
Katte (9.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 10.3. Nutry (32. krog) 12.3. anonimna (6. krog) x.3. witch (15. krog)zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) m a j c i k a (6. krog) mladika (1. krog po laparo) SKUPAJ NAS JE: 10 NOSEČK: __________ NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 10.2.2011 18:31:02
|
|
|
|
Agnes27
|
Evo še mene punce. Končno se lahko vpišem na seznam. Prosim napište me pod X.3 in še pod navijačice. Danes sem dobila pričakovano že 20.1. Zamujala mi je več kot tri tedne (verjetn zarad PCO), tak da sem februar kar preskočit mogla. Kaj čmo. Kot vse tukaj upam, da se čimprej prime. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 11.2.2011 9:22:29
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Tudi jaz se vam pridružim. Ampak ker imam ciklus totalno zmešan, ne vem kdaj jo pričakujem tako da xx.3.!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 11.2.2011 9:54:53
|
|
|
|
witch
|
Katte (9.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 10.3. Nutry (32. krog) 12.3. anonimna (6. krog) x.3. witch (15. krog)zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) m a j c i k a (6. krog) mladika (1. krog po laparo) Agnes27 (x. krog) Arual (42. krog) SKUPAJ NAS JE: 12 NOSEČK: __________ NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA, Agnes27,
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 11.2.2011 9:56:12
|
|
|
|
witch
|
Agnes in Arual dobrodošli pošiljam vama kup da bo marec uspešen Punce kako ste? Seznamček se kar fajn polni čeprav bi vas rajši barvala na februarju, ampak sem pa družbe tudi vesela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?