Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce a že pridno vadite? Še malo počakamo, pa bodo prišli na vrsto naši pravi dnevi takrat pa se bo dneve in noči Midva sva že odprla novo sezono lova pravih dni zdaj pa bova še kakšen tedne, dva, razen če se ciklu spet zmeša potem tri, vadila, potem pa upala spet na najboljše
Uf, midva pa še ne bova začela vaditi. Upam, da bova še znala, ko bo čas za to . Najprej čakam, da se (upam za dolgo) poslovi , v soboto pa greva za en teden v tujino na dopust, pa tudi ne bo prilike. Vsaj to je dobra stran zamude , da bova tako ujela čas O, ko prideva nazaj .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
..... no pa je prišla težko pričakovana s tri dnevno zamudo, samo da je tu. Zdaj pa naj še hitro zgine, da se lahko lotimo dela
Je pa drugačna zdaj po posegu. Sploh ne čutim nikakršnih bolečin,medtem, ko me je prej vedno bolelo. Očitno je res za bolečine bila kriva endometrioza.
Ta vse, ki ste že na polno aktivne pa navijam, navijam, navijam
Moja je danes prišla, tako da se selim med marčevke. Ko se poslovi, me čaka HSG in upam, da bomo lahko kar takoj nadaljevali z , tako da me prosim dajte na seznam 6.2.
Punce poglejte v februar, ki se tako lepo barva v roza. Po mojem mnenju je februar samo uvod v marec, ki bo še bolj obarvan v roza, tak da lepo pozitivno naprej, boste videle kaj bo novih nosečk. No jaz še vedno upam, da bom plusek zagledala že februarja in ne bom delala gužve tukaj gor. Držim pesti da sta ta dva meseca res naša in da jih dobro izpraznimo, ter naredimo prostor novim. Zdaj pa le pridno slončkat.
Ta naš seznamček se pa kar pridno polni candi ja februar se je pa res lepo začel upam, da se bo v marcu enako nadaljevalo
Kako ste punce? Kaj pridno slončkate? Midva sva kar pridna in nama uspeva lepo na 2 dni upam, da bo šlo še naprej tako. Bom pa počasi prišla tudi jaz v možne poldne dni (možne zato, ker so cikli različni in če bo enak najkrajšemu bo v roku enega tedna O). Lep sončen dan vam želim
witch: ja pridna, pridna, čist po leksikonu slončkata:) tud midva se trudima, včasih na dva, včasih na tri dni, od dans naprej pa zares po vsej verjetnosti sem v OOOOOOOOOOOOOOO, nizek štart !!!!!!!!!!!
Nutry: dobrodošla in držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
srečica17 in SILVA: upamo z vama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Škoooda konec lepega sončnega podaljšanega vikenda.
witch super, da se držita tempa. Tudi midva sva rekla, da se tokrat ne bova obremenjevala z računanjem in razmišljanjem ampak se bova lepo prepustila užitkom in mislila predvsem nase. Moja zvesta prijateljica se je pslovila in sedaj sledi akcija. Gremooooo
Punce mene lahko kar brišete za ta mesec in bom samo navijačica V torek imam UZ, potem me čaka pa laparoskopija, da mi odstranijo ciste, potem upam, da takoj zagledam Navijam za vas
SILVA te bomo dali pod navijačico. Mi pa držimo pesti za tebi, da bodo posegi uspešni potem pa v nove boje
hiihi midva se pa ta cikel kar trudiva na dva dni in do zdaj ni bilo tako težko je pa res, da sva prejšnej mesece bolj ali manj an dva dni. Se je zgodilo na tri, ali pa vsak dan Bomo videli kaj bo prineslo pridno slončkanje
Evo še mene punce. Končno se lahko vpišem na seznam. Prosim napište me pod X.3 in še pod navijačice. Danes sem dobila pričakovano že 20.1. Zamujala mi je več kot tri tedne (verjetn zarad PCO), tak da sem februar kar preskočit mogla. Kaj čmo. Kot vse tukaj upam, da se čimprej prime.