|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan!
10.8.2005 10:03:23   
Nyah*
Dobra stara udb :)-:)-:)-:)- ga ze pokaš!

ves, tudi meni je blo na morju fajn, a le v senci, pa tut jaz sem prvo kilo gor dobila tam, je fajn ko te drugi strezejo, ti kuhajo,...ane. Kje pa sta bila?

Kam se je pa ema zgubila?:zmeden2:

Astre ze dolgo ni na spregled! kaj je z njo?:zmeden2::zmeden:

Udb, kar na bolnisko, doma bodi kaj pa drugega! Bos dezurna na RR:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

jaz bom upam delala do decembra, dopusta solniki tako nimamo vecm je slo vse za pocitnice, tako da, ce bom zdrava bom delala do 28 dni pred rokom, za katerega se se ne ve tocno, kdaj ga imam :zmeden2::)-:zmeden2::)-.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dan!
10.8.2005 10:13:40   
Udb
neva, saj sem se lih včeraj sprašvala, kako bom potem brez teh brcik!! ;) Jih bom pogrešala...pa čeprav so že kakšna 2 tedna kar hude in večinoma nič prijetne!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dan!
10.8.2005 10:16:41   
Udb
Nyah, midva sva bila v Novigradu, v apartmaju, tako da je 2x moj srči kuhal, drugače sva pa ven hodila jest... Ampak kaj ko je človek skoz lačen! Tako da imam zdaj uradno 7kg + (od začetka nosečnosti). S tem, da sem v zadnjem mesecu pridelala 3! Saj men se to niti ne zdi toliko - sem bila kar presenečena, ko je G tako rekla!! :zmeden:

Saj res - kje je Astra?

Al bi kar pasalo doma poležavat...pa po eni strani moram še mal gledat na sodelavko, ki ime končno mal dopusta, potem dinarčki, pa saj, dokler se še kar fajn počutim, bom še kar delala!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dan!
10.8.2005 10:18:44   
Anonimen
:zmeden2::ups:A ni astra nekaj omenjala o poslavljanju za neki časa:zmeden2::zmeden2:
Upam da se motim..ASTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
Kje se potepaš?:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dan!
10.8.2005 10:20:23   
Udb
Ej, pa kaj se zdaj vse poslavljajo!!!!!!! A to potem kao nuca, da ne razmišljaš o tem? Men take stvari niso delovale!:zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dan!
10.8.2005 10:22:37   
Anitka
Astra čofota na morju.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dan!
10.8.2005 10:23:48   
Udb
Aha, OK! Kar naj uživa!:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dan!
10.8.2005 10:24:19   
Anonimen
O to se pa že lepše sliši:bravo:Pol bo pa kmalu nazaj med nami:bravo:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dan!
10.8.2005 11:22:09   
Udb
Joj, kako je hudo, ko ti je dolgčas!! ;) Se pozna da je večina folka na dopustu!!

Kaj si naj še pogledam na netu?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dan!
10.8.2005 11:29:00   
Anonimen
Pojma nimam udb....še do septembra pol bo pa polna zasedba;)ampak najhuje je ko bo spet šola:((:((:((:((

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dan!
10.8.2005 11:54:57   
Udb
neva, zakaj je pa tebi hudo, ko bo spet šola? A se boš kam vpisala? :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dan!
10.8.2005 11:58:13   
Anonimen
Ne tamlajša je še v šoli...spet si bom živce cefrala:uči se uči se...itd.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dan!
10.8.2005 12:00:29   
Udb
Ne obremenjuj se TI!! Raje njo obremenjuj! ;) V kakšno šolo že hodi? Gostinsko? Neki takega imam v spominu! :zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dan!
10.8.2005 12:00:46   
buškica
Lep pozdrav punce, ja UBD smo te kr pogrešale, nobena si ni upala odpret teme za dobro jutro, heheh...
Samo zate rezervirana, hehhe...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Dan!
10.8.2005 12:01:35   
Udb
buškica sem opazila - sem vsake toliko gor poškilila, pa ni bilo nič! ;) A tak rešpekt mate pred mano!! No, saj je prav!! :)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Dan!
10.8.2005 12:03:04   
Anonimen
Gostinsko ja.
Pa ima še vedno dva popravca,ker jih v prvem ruku ni nardila:((zdej pa skačemo okol vsak dan ko jo k inštruktorci vozmo.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Dan!
10.8.2005 12:06:50   
Udb
Uf, pol pa verjamem, da se sekiraš!! Se skoraj še jaz, pa je ne poznam! Kaj pa ma popravce? PA se ne uči, al ji ne gre preveč dobr?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Dan!
10.8.2005 12:10:00   
Anonimen
Matematko..vse leto je šlo v redu na koncu ga je polomila.
Angleščino:ne gre in ne gre se trudi pa ne gre:((

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Dan!
10.8.2005 12:10:33   
buškica
ja en rešpekt je pa treba ohrant, kako bi blo če bi en čez drugo odpirale teme, mal heca:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Dan!
10.8.2005 12:12:13   
Udb
No, saj bo! Če se trudi, ji je že pol odpuščeno! NE smete se preveč sekirati!! NE ti, ne ona!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.