|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan!
10.8.2005 8:12:05   
Udb
Po dolgem dolgem času mi dovolte, da jaz spet odprem eno čvekasto temo!! :)-

Kako ste kaj???? Malo manj sem vas brala zadnje čase - sem bila na dopustu. Zdaj pa odslužim še zadnje 4 tedne pred dopustom in porodniško. JUPI!! Mine tako hitro!! Sploh ne morem verjeti!!

Torej, včeraj sem izvedela, da bomo imeli fantka! :bravo::bravo::bravo::bravo: Kar hecno, kako se je fajn videlo! Celo G se je smejala, da to pa ziher ni popokovina! :)-

Kako Astra, Emamair, Neva, simona....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dan!
10.8.2005 8:14:41   
Neža81
Fantek boooo ! Jupiiiiii!!!
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dan!
10.8.2005 8:27:26   
emaa
Še kar, se moja sestra v soboto poroči, pa je vse malo čudno, ker se vsakič nekaj novega spomni, zadnja je, da ne bo šla od doma se poročit (mami ji pa plača poroko). Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dan!
10.8.2005 8:29:41   
Udb
Spet ohcet!! :)- Ful lepo! Jaz se že tudi pripravljam na poroko svoje "sestrice" - najboljša prijateljica se poroči 27.8.! Komaj čakam, da ju vidim!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dan!
10.8.2005 8:41:02   
emaa
a je ta tvoja prijateljica, ki bo januarja rodila?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dan!
10.8.2005 8:50:51   
Nyah*
Udb!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa kje hodis punca?
A :modri: nosiš! Ja fajn no, kaj naj rečem, glej da ne boš zaj.... tašča snahi :)-:)-:)-:)-:)-:)-.Malo heca more bit!

Kako je blo na dopustu? Uživancija kaj?

Emamair, na poroki bo fajn boš vidla:bravo::bravo:, sestro živci dajejo, sej veš, kako to zgleda:)-:)-!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dan!
10.8.2005 9:11:19   
PiaM
Jutro, punce.;)
Danes nič ne bom kukala iz kavice, ker jo že 3 tedne ne pijem, odkar so se začele slabosti in bruhanja.
Udb, kako lepo, fantek je!9nebesa
In po res dolgem času, lepo, da si se spomnila odpreti Dobro jutro temo, sem mislila, da bo kar zamrla počasi...;) Kako čas beži, še malo pa greš na porodniško; se spomnim, ko sem prišla na RR in si javila, da si noseča.:)
Nyah, kako se pa ti kaj počutiš, a ti je blo kaj slabo?
Emamair, do poroke tvoje sestre se bo še vse lepo uredilo, uživajte lepo na njej, prav tako Ubd pri svoji prijateljici.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dan!
10.8.2005 9:12:30   
PiaM
Nežika, kako kaj, motoristka?;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dan!
10.8.2005 9:24:35   
Udb
Ema, ja ta prijateljica, ki bo januarja rodila!!!! :bravo:

Drgač sem pa lih iz malice!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dan!
10.8.2005 9:26:07   
Anitka
Oj bejbe! Da se še jaz malce oglasim. UDB kako je bilo na morju? :bravo::bravo::bravo::bravo: za :duda: z lulčkom ;);)
PiaM a tebe pa slabosti mučijo? Upam, da bojo kmalu minile.

Joj vse hodite letos po porokah ali se celo same poročate, pri nas se pa noben noče :(:(

Lep dan vsem skupaj,

Anitka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dan!
10.8.2005 9:26:33   
Udb
Nyah, ja...mal sem zabušavala :ups: - pa saj ste bile itak vse nekaj po dopustih...itak se ne bi nobeni dalo čvekat!! ;)

Dopust - ful mi je bilo vroče in zato še ful slabo zraven! Je bilo pa fajn! Sva se s :love: veliko crkljala, pa pogovarjala, jedla!! :)- Tale hrana se je nabolj poznala - mi je G včeraj rekla: "Ja vi ste pa zdaj nadoknadili za nazaj, ne?" :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dan!
10.8.2005 9:26:46   
Nyah*
Ojjjj Pia!

Mi je zal, da imas tezave s slabostmi! Meni je bilo to prisparano, sem dobro skozi prišla, ne vem če sem 3 krat bruhala :bravo::bravo::bravo:. Slabo mi je le če sem predolgo na vročini.

Imam pa sedaj težave z glavoboli in zgago, ampak vse za :duda: ane! Kava pa mi še sedaj ne paše, jo včasih le zaradi glavobola spijem bolj na silo kot ne!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dan!
10.8.2005 9:27:51   
Udb
Pia, ne skrbi - slabosti minejo!!!!! Ja, še 17x pridem v službo, potem pa PAVZA (dolga!!). :)- Tudi meni se zdi, kot da bi ravno včeraj delala test, danes sem pa še 66 dni oddaljena od roka!!! 9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dan!
10.8.2005 9:29:21   
Udb
Anitka, morje....ga mam ful rada, ampak letos mi nekako ni paslao - zaradi neznosne vročine mi je blo skoz nekaj slabo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dan!
10.8.2005 9:36:55   
Anonimen
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UDB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrodošla nazaj...tebe pa res ni bilo nekaj cajta.(mene tud ne;))
Kakšna novica!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:modri::modri::modri::modri::modri:Pimpek na pohodu:)-:)-:)-
Upam da se zdej boljše počutiš ko ni več tako vroče.:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dan!
10.8.2005 9:40:33   
Udb
Neva, dan!! ;) Kaj bo za južno? :)-

Ja, se pozna da smo vsi po dopustih!! Ampak kmalu se bo stanje umirilo, potem grem pa jaz na porodniško in se bom mogla čist zorganizirat, da se bom javljala od doma!

Ja, zdaj se veliko bolje počutim! 100% bolje!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dan!
10.8.2005 9:42:30   
PiaM
Ja, slabosti :(, že v prvi nosečnosti so bile hude, zdaj pa so še hujše.Slabo mi je skozi, še ponoči se zbujam od slabosti, včasih zjutraj najprej letim bruhat na Wc.Drugače pa bruham kdaj bodi.Se mi zdi, kot da životarim cele dneve, saj sem čisto zanič od slabosti in bruhanj.Jem na 3 ure, po malo, če ne, mi je še bolj slabo.Prvič mi je bilo tako slabo skoraj cele 3 mesece, do sredine 5., ko sem začutila gibe.In če pomislim, da sem sedaj šele v sredini 3., me čakata še kaka 2.:zmeden:Joj, kaj bi dala, da se prej končajo slabosti.Mi pa zato vsaj vreme paše, ko je bilo vroče, je bilo še slabše.:(
Punce, hvala za lepe besede, pa bom že mogla pregurat te slabosti, samo da bo z :duda: vse vredu!

Ja, še nekaj, sem se spomnila, kaj sem včeraj sanjala:
da sem rodila TROJČKE!!!Uh!

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dan!
10.8.2005 9:43:58   
Anonimen
Nimam pojma mi še ni nič kapnilo kaj bom kuhala:zmeden2::zmeden2:danes bi najraje mal štrajkala;)Sita sem loncev.
Točno ja na porodniško odjadraš...glej da se kmalu zorganiziraš,da ne bo nam dolgčas po tebi:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dan!
10.8.2005 9:44:30   
Udb
Pia!!! Trojčke! :)- A je to kakšna skrita želja!?

Ja, slabosti so pa taka zoprna zadeva, samo meni je najbolj nucalo to, da sem nonstop jedla, pa da sem si vsak dan najmanj 100x ponovila, da to itak mine!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dan!
10.8.2005 9:45:09   
Udb
neva, saj mam doma vse porihtano, samo ponavadi kar pozabim, da sploh mam računalnik!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dan!
10.8.2005 9:46:50   
Anonimen
Ja do sedaj ko si ga imela v službi.
Zdej boš pa skoz doma(razen ko boš šla na potep)
Te bo pa kar sam poklical domači računalnik;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dan!
10.8.2005 9:48:42   
PiaM
Udb, ni skrita želja :)-, bo kar eden dovolj.:)-
Hecno je bilo, ko sem jih držala, pa so bili že malo večji, pa še niso prav znali sedeti, pa sem jih težko, tako na kupu, z rokami držala in so mi kar narazen lezli in sem se bala, da mi kateri ne pade dol.;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dan!
10.8.2005 9:55:51   
Udb
Ja, neva, saj mislim, da mi bo itak preveč dolgčas po vseh vas!! ;) Se bom fajn potrudila.

Trenutne se sprašujem, zakaj sem včeraj rekla G, da nočem bolniške....zdaj bi pa tako spala, pa še neprijetne brce pod rebra dobivam!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dan!
10.8.2005 9:56:12   
Udb
Pia, po moje si tvoja podzavest želi 3!! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dan!
10.8.2005 10:01:07   
Anonimen
Sedaj so te brce kar neprijetne,ko pa boš rodila
jih boš pa kar nekaj časa pogrešala,kar nekam prazna boš ves cajt bo nekaj manjkalo:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.