sonc7nica
|
Pozdravljene so oglašam se po dooollgeeem času :) Na začetku sem bolj redno pisala, sedaj me pa sonček ven potegne, tak da sem vas danes prebrala vse za nazaj :) nosek5 lepo, da si me pogrešala hihi, bom zdaj spet bolj pridna... :) ščitnica - punce, ki jemljete tablete za ščitnico, kako ste kaj? vas daje utrujenost? a zebe vas še? jaz sem super, ko je toplo, ko se malo ohladi, se pa že tresem drugače pa mislim, da je o.k. - danes se bom ravno na ponovni pregled pri tirologu naročila... slabosti - so čisto pošle, razen če imam prazen želodec mi začne obračat, tako da skoz po malem jem :) kilaža - sem se še nedolgo nazaj hvalila, da je šlo samo kilo in pol gor, zdaj jih je že +3... se bom mogla mal v roke vzet, ker mi nenormalno paše jest, pa sem že itak pri taokroglih v petek imam pregled, kaj mi bo le G rekla... vozički - meni se že dober mesec meša od vseh informacij trenutno sem se zagledala v BABY SPA, pa me zanima, če ima mogoče katera izkušnje s tem vozičkom ali pa da pozna koga, ki bi ga imel? Bom zelo hvaležna za kakršnokoli informacijo... špikanje - tudi mene vsake toliko špikne v jajčnikih, da me kar zvije, ampak ni preveč pogosto, tako da mislim, da je to normalno. izcedek - me spremlja vseskozi, odkar sem noseča... tudi to mislim, da je normalno toksoplazmoza - tudi jaz je še nisem prebolela, pa imam doma v stanovanju mačko že 3 leta, pa tudi v življenju sem pojedla že tono solate, ker jo obožujem, pa upam, da če je do sedaj nisem, da je menda ne bom ravno zdaj dobila... Verjetno je še tistoč in ena stvar o kateri sem hotela govorit, pa se je ne spomnim trenutno. Se bom zdaj večkrat razpisala, obljubim ;) Pa še podatki za seznam: nuhalno smo dali skozi 4.4.. bilo je vse o.k., tudi DHT je bil odličen, imam pa naslednji pregled v petek, torej 6.5., PDP ostaja 22.10. Hvala Jana, ker si pridna s seznamom :) Aha, še nekaj sem se spomnila: - v katerem tednu pride na vrsto morfologija? - je katera nehala z jemanjem folne? - kako izgleda pregled, če ti ne naredi UZ?? to me verjetno čaka v petek... Kako potem veš, da je vse o.k.? Lep dan vsem
|