|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
4.2.2011 8:14:10   
majakla
Dobro jutro. user posted image

Grem nazaj spat. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
4.2.2011 8:38:04   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
4.2.2011 8:41:18   
matcar
Mater ste načvekale včeraj.Pa kake teme?user posted image Pa linki?user posted image user posted image user posted image

Glede M in O:odkar sem rodila Leo imam M max 4 dni,pa še to ravno tolko,da moram vložek imet.Skoraj nič.In tak je vse od njenega poroda do zdaj bilo.O pa sploh ne vem,kdaj jo imam.Edino predvidevam lahko,ker takrat bi ene 2 dni samo slončkala!user posted image user posted image user posted image

Katy-kaj so ti kaj napisali za ISDP,kdaj bo nakazana,ker jaz je še zdaj nisem dobila,nakazane mislim.Na odločbi pa ne piše nič.Niti na netu nikjer,samo da je nakazano 2x na mesec.Kdaj,pa pitaj boga.user posted image Pa čestitke za končano pisanje,ostalo pa boš tudi hitro porihtala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
4.2.2011 8:44:56   
bambixxx
dobro jutro,

danes sem imela pa čudovito budnico user posted image .... še več takih! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
4.2.2011 9:17:50   
koala
Jutro!

Bolančki pozdravite se!!!!!

katy jaz sem imela zelooooooo močne M in O, zdaj sem tretji mesec na KT ravno zaradi teh boleči in je super!!!!!!!!!!!! Bolele pa me je O mislil en dan. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za diplpmo in dinarčke ki bodo prišli na tvoj račun.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
4.2.2011 10:08:28   
sami0804

Dan!

Spali do pol devetihuser posted image ...da bi bilo še več takih dni...

Matcar,kdaj si dobila odločbo?
In poglej če ti piše,koliko dni oimaš čas za pritožbo.
Jaz sem sicer dobila ISDP iz občine,na odločbi pa je pisalo,da je rok za pritožbo 8 dni....počakajo,če ni pritožbe,nakažejo denar.
Ne vem pa kak je na CSD,že imajo v osnovi vse skup precej zakompliciranouser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
4.2.2011 10:09:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dobro jutro,

danes sem imela pa čudovito budnico user posted image .... še več takih! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
4.2.2011 10:13:54   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Dan!

Jaz sem sicer dobila ISDP iz občine,na odločbi pa je pisalo,da je rok za pritožbo 8 dni....počakajo,če ni pritožbe,nakažejo denar.
Ne vem pa kak je na CSD,že imajo v osnovi vse skup precej zakompliciranouser posted image .

Odločbo sem dobila 17.1.je sicer napisan rok pritožbe,kot praviš,8 dni,samo to je že 100x mimo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
4.2.2011 10:16:53   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
4.2.2011 10:26:27   
katy83
dan.user posted image

S Timotejem sva spala do 9-ihuser posted image , se vidi da je ponoči bil bolj aktiven. Pa zadnje čase se mu ponoči nos full zamaši, te pa ne more spat. Ne vem kaj je to.
Danes bova doma, razen če se slučajno aprilčice zmenijo, da gremo na kaki kafe. Ati itak dela celi dan. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
4.2.2011 10:27:38   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Odločbo sem dobila 17.1.je sicer napisan rok pritožbe,kot praviš,8 dni,samo to je že 100x mimo.user posted image

Kaj pa piše na netu,kdaj so izplačila?
Ker rok za pritožbo je potekel,glede na prejem odločbe 25.1-dobiš verjetno nakazano ob tem roku,ko je določen...
Jaz sem dobila takoj po preteku roka za odločbo,ampak saj pravim,občina ima drugačeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
4.2.2011 10:29:33   
katy83

Dan!

sem šla gledat...pri meni piše, da imam 15 dni časa za pritožbo, pa da ko bo nakazano imam 14 dni časa, da prinesem potrdilo o nakupu olja. Nič pa kdaj bi to naj bilo. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
4.2.2011 10:39:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odločbo sem dobila 17.1.je sicer napisan rok pritožbe,kot praviš,8 dni,samo to je že 100_x_ mimo.user posted image

sem šla gledat...pri meni piše, da imam 15 dni časa za pritožbo, pa da ko bo nakazano imam 14 dni časa, da prinesem potrdilo o nakupu olja. Nič pa kdaj bi to naj bilo. user posted image

Mater,kaj niti CSD nima isto? Kake razlike pri isti "firmi"user posted image .

Ni čudno,da se bližamo 3.svetovni vojni...(pesimistične napovedi mojega-upam samo,da se je za kakih 100 let zmotouser posted image )

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 4.2.2011 10:40:20 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
4.2.2011 10:47:35   
rina22
dan

za mene bolj slab, upam, da za vas kaj boljši.. včeraj popoldne me je zagrabo glavobol, kašelj in vročinauser posted image komaj sem se gor držala in sem komaaaj čakala, da pride moj domov, da prevzame T, ker sem bla res kot ubita. danes sicer vročine nimam, kašljam še pa vedno, pa glava me boli user posted image tak da, spet komaj čakam, da se nacrta doma user posted image danes gremo k babicam in dedkom, kjer bomo ostali do jutri zvečer. sem se namenila jutri učiti, pa zgleda, da se bom k sebi spravljala user posted image user posted image

katy user posted image user posted image user posted image user posted image za bolečine user posted image vem, kak je to hudo.. jaz sem pred porodom mela fuuuuull boleče menstruacije, krče take, da s pojstle 2 dni nisem mogla. včasih sem celo skup padla - pa to ni hec, ampak čista resnica user posted image zdaj pa hb nimam več bolečin, komaj opazim, da sem M dobla..
in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeee za končano pisanje user posted image saj tole boš pa zdaj hitro rešla, pa bo.. pol pa še samo zagovor in podelitev user posted image user posted image

majakla, za vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh, tote bolezni user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.2.2011 10:47:42   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odločbo sem dobila 17.1.je sicer napisan rok pritožbe,kot praviš,8 dni,samo to je že 100_x_ mimo.user posted image

Mater,kaj niti CSD nima isto? Kake razlike pri isti "firmi"user posted image .

Ni čudno,da se bližamo 3.svetovni vojni...(pesimistične napovedi mojega-upam samo,da se je za kakih 100 let zmotouser posted image )

na žalost se strinjam z njim...pa tudi jaz upam, da se motivauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
4.2.2011 10:49:34   
rina22

Pa kaj je z ljudmi? Prejšnji teden sta mela moj in moja tašča take - o 3. sv. vojni. Sem mislila, da bom pop******. Naj raje take za sebe obdržita user posted image ko samo zaslišim tole besedo, mi kar slabo rata user posted image
Pol pa sem šla čez 2 dni na kavo, pa so se eni tipi isto menli v tistem kafiču user posted image

Tudi jaz upam, da živijo v zmoti user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
4.2.2011 11:00:07   
rina22
Je mogoče katera opremljala otroško sobico s sestavljivim programom (mišljeno kot Mali princ ali Mavrica). Kolko kaj stane okvirno npr. postelja, omara, komoda, pa še kakšna omarica?

Da vem, kolko moram prišparat user posted image saj bom šla gledat, samo me zdaj tak okvirno zanima, če katera mogoče ve, ker sem včeraj izvedla, da bomo od junija naprej meli fraj otroško sobico user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
4.2.2011 11:25:26   
koala
rina Mali princ je drag ko žafran, me je minila volja da bi kaj gledala-.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
4.2.2011 11:38:22   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

ja, koala, to vem, da je full drag. mavrica je cenejša. ne vem, obstaja še kaj drugega sploh? verjetno že, ne?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
4.2.2011 12:30:34   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ja, koala, to vem, da je full drag. mavrica je cenejša. ne vem, obstaja še kaj drugega sploh? verjetno že, ne?
Alples-planet,sestavljivo,kvalitetno,s ceno so približno tak kot pri mavrici,ceneje je kot mali princ.Meni ful lepe sobice,samo jaz jo že imam.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
4.2.2011 12:31:39   
matcar

Dan!

Ja,sem jaz tudi šla še enkrat pogledat,piše 15 dni rok pritožbe.Nič pa ne piše,kdaj bo nakazilo.Na netu tudi ni napisano,sem vse strani prečekirala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
4.2.2011 12:33:14   
matcar
Rina-tukaj-http://www.alples.si

< Sporočilo je popravil matcar -- 4.2.2011 12:34:06 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
4.2.2011 13:47:47   
arabela*

na žalost se strinjam z njim...pa tudi jaz upam, da se motivauser posted image

ma dajte se zresnit ljudje kaj govorite....
jaz sem vesela, da v taki fajn državi, predvsem pa varni živim...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
4.2.2011 13:49:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

pri malem princu lahko iz kataloga naročaš posamezne stvari..
Mi imamo sedaj naročeno pisalno mizo in omaro z drsnimi vrati...v primerjavi z mavrico..omara popolnoma ista cena, tisto ko sva midva gledalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
4.2.2011 13:50:23   
arabela*
Malečke se igrata, obisk odšel maloprej...
kuham kremno zelenjavno juho za otroke, pa še marelične smokeuser posted image
Potem pa v šolo na relaxuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?