|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
30.1.2011 20:43:59   
arabela*
čer....

obiski šli...naklepetali smo se...otroci naigrali.
Zdaj pa se gremo skopat....
pridem potem user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.1.2011 20:45:33   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

stanje pri meni malo boljše, čeprav imam spet rahlo vročino. je pa vsaj izlivanja spredaj in zadaj konec.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo vročina tudi izvenela!

podpis user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.1.2011 20:47:14   
marta82
Danes smo ustvarjali našo prvo tortico s tičino maso:

user posted image

user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.1.2011 20:49:05   
sami0804

Dober večer !

Mi smo tudi bli lepo celo popoldne doma,večinoma pod odejo,pa risanke gledali.Mitja kuha 100/uro,popoldne je celo spal,kar se mu ni zgodilo že ohoho cajta,s Saro tekmujema,kera bo bolj glasno in lajajoče kašljala,edini zdravi član družine pa je tak na šihtuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.1.2011 20:51:47   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Danes smo ustvarjali našo prvo tortico s tičino maso:

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiuser posted image
Bo Tinejček važen....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.1.2011 20:54:35   
matcar
Marta-kak lepo je ratala.!user posted image user posted image user posted image Kaj ti je kaj znan Vrtni center Polegeg? Nekje blizu tebe je.Imajo svetovno za otroke.Bi šla mogoče lahko s Tinejem tja,ko si zadnjič spraševala,kam ga peljat! http://www.vrtnarskicenter.si/

< Sporočilo je popravil matcar -- 30.1.2011 20:55:32 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.1.2011 20:56:22   
Arwenko
Punce, kje kupiš tole tičino maso? Zadnjič sem jo iskala v Sparu pa nisem našla.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.1.2011 21:03:15   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Punce, kje kupiš tole tičino maso? Zadnjič sem jo iskala v Sparu pa nisem našla.
V Šparu nimajo,punce to drugje kupujejo.Najbolj ti bo znala Sacherca pomagat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.1.2011 21:05:50   
katy83
čer.

Mi smo bili pa danes pri mojem stricu (od atija bratu) in je bilo prav fajn. Imam 10 let staro sestrično in 15 mesecev starega bratranca, ampak imamo bolj malo stikov...ni važno, danes sem se načvekala za vse nazaj. user posted image   Btw, se spomnite, ko sem omenjala tisto čelado za otroka? user posted image   No, danes sem jo erbala od tete, ker njun tamali znori, ko mu jo data gor. user posted image No, mi pa se bomo samo igrali z njo, ko bo šel na poganjalčka obvezno čelado. user posted image

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino, ati pa riše načrt za našo bodočo bajtico. Malo sanjari vsake toliko. user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.1.2011 21:06:52   
katy83
Marta, saj sem že na FB povedla, ampak bom še tu. Vau, lepo torto si naredila. Vsa čast!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.1.2011 21:10:15   
botrca
marta82 bravo za torto user posted image  user posted image  user posted image

sami0804 user posted image user posted image user posted image ...pa či mprej se pozdravite

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.1.2011 21:11:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino

jaz sem tudi to delala user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.1.2011 21:12:08   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino

jaz sem tudi to delala user posted image user posted image

ma, ja, zdaj sem si skup zložla, jutri pa si vse skup v mapice spravim, ker je že bla katastrofa s tem mojim iskanjem vsega skupajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.1.2011 21:12:20   
sami0804

sami0804 user posted image user posted image user posted image ...pa či mprej se pozdravite

hvalauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.1.2011 21:12:48   
katy83
aja, T že 5. dan spet zaspi v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.1.2011 21:13:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

hvalauser posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.1.2011 21:13:36   
botrca

ma, ja, zdaj sem si skup zložla, jutri pa si vse skup v mapice spravim, ker je že bla katastrofa s tem mojim iskanjem vsega skupajuser posted image

zato delam sproti in kar direktno v mapice pa v fascikle (ima vsak svojega) user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.1.2011 21:13:47   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

hvalauser posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

podpis

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.1.2011 21:14:11   
botrca

aja, T že 5. dan spet zaspi v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image

super...naj kar traja...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.1.2011 21:14:16   
matcar

user posted image user posted image user posted image Bravo T!Meni pa Saš iz kinderpeta pride sam,pa mi ni jasno,kak.user posted image Prej je 3x prišo v dnevno,zaj pa te spi,HB!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.1.2011 21:14:45   
katy83

zato delam sproti in kar direktno v mapice pa v fascikle (ima vsak svojega) user posted image

ja, moj ima tudi tak, jaz pa sem glede tega kar površna...no saj do zdaj nisem imela neke jake dokumentacije, zdaj ko pa je otrok, pa socialna, pa zavarovanja, pa se že nabirauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.1.2011 21:15:06   
botrca
Otrok porihtan in že v postelji...zdaj pa je čas da grem še jaz pod tuš. Jutri imam opravke in me ni celi dopoldan.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.1.2011 21:15:41   
katy83

super...naj kar traja...user posted image

ja, res paše...saj okoli 3-je ure se še zbudi in ga vzameva k sebi, ampak že to, da ni tistega drenja zvečer je napredekuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.1.2011 21:15:51   
matcar

ja, moj ima tudi tak, jaz pa sem glede tega kar površna...no saj do zdaj nisem imela neke jake dokumentacije, zdaj ko pa je otrok, pa socialna, pa zavarovanja, pa se že nabirauser posted image

Vidiš,to moram jaz tudi počasi naredit.Sicer imam vse v mapicah,samo je tega preveč.Že Maks ima tolko tega,da joj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.1.2011 21:16:19   
katy83

user posted image user posted image user posted image Bravo T!Meni pa Saš iz kinderpeta pride sam,pa mi ni jasno,kak.user posted image Prej je 3x prišo v dnevno,zaj pa te spi,HB!

tudi meni neuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?