|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
30.1.2011 9:07:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Botrca: to je zate. user posted image

user posted image

user posted image

... ko sem ga videla kaj dela, sem se takoj na tebe spomnila. user posted image

hehehehe...hvala...user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.1.2011 9:08:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar kateri avto je 15.000€?
www.avto-magazin.si/vozili-smo/vozili-smo-novi-fiat-doblo/Tale Botrca!O njem je že 2 dni govora mimogrede!

mimogrede, če nisi v toku pol ne moreš vedet...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.1.2011 9:12:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Botrca user posted image za lep vecer user posted image  

hvala user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.1.2011 9:16:57   
botrca
Glede avtov: vsak hvali svoj, dokler nimaš težav je super ko pa se začnejo kvarit (kar se dogaja pri vsakem avtu) pol pa je drugače. Meni so citroeni in pežoji super...posebej citroeni so se izboljšali in ta ki bi ga jaz imela mi je svetovn...pa tudi moj pravi, ker pozna dosti mehanikov - kolegov...nikoli vzet novi avto...jaz ga itak ne bi imela, ker so precenjeni in v dveh letih hitro zgubijo na vrednosti.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.1.2011 9:19:04   
Lenči_
Jutro!

ponoči je bilo veselo. M. je spet bruhala ob pol3user posted image , pol smo se preoblekli in uspavali še eno uro. Ob 7 se je pa že zbudila. Jokava, sem mislila, da bo spet bruhala pa ni. Še vedno sračka. Kak dolgo traja ta virus? Vse imamo že pokozlano in posračkano user posted image Meni pa je tud slabo v želodcu in samo čakam kdaj bom letela bruhat. Za zajtrk smo jedli vsak eno banano in eno žemljo.

Katy v pet. sem ti poslala Z.S.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.1.2011 9:28:50   
botrca
Ta je meni všeč:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4453117

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.1.2011 9:30:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

ponoči je bilo veselo. M. je spet bruhala ob pol3user posted image , pol smo se preoblekli in uspavali še eno uro. Ob 7 se je pa že zbudila. Jokava, sem mislila, da bo spet bruhala pa ni. Še vedno sračka. Kak dolgo traja ta virus? Vse imamo že pokozlano in posračkano user posted image Meni pa je tud slabo v želodcu in samo čakam kdaj bom letela bruhat. Za zajtrk smo jedli vsak eno banano in eno žemljo.

da čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko traja tudi 3-4 dni...jaz bi na tvojem mestu šla k P

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.1.2011 9:40:03   
botrca
Pa recimo ta:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4453245

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.1.2011 9:41:45   
sami0804

Jutro!

Zgleda se bo nakuhalo tudi pri nas....
Mitja je ponoči dobil vročino,pa pravi,da ga trebušček boli...bruhanja in driskanja še zaenkrat ni,pa če bi blo po moje,ga niti ne rabi bit,ker moi je včeraj pralni stroj krepnouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.1.2011 9:42:14   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

da čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.1.2011 9:45:13   
sami0804

Glede avtov: vsak hvali svoj, dokler nimaš težav je super ko pa se začnejo kvarit (kar se dogaja pri vsakem avtu) pol pa je drugače. Meni so citroeni in pežoji super...posebej citroeni so se izboljšali in ta ki bi ga jaz imela mi je svetovn...pa tudi moj pravi, ker pozna dosti mehanikov - kolegov...nikoli vzet novi avto...jaz ga itak ne bi imela, ker so precenjeni in v dveh letih hitro zgubijo na vrednosti.

Botrca se strinjam-predvsem kar se tiče novega avta-prehitro zgubi vrednostuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.1.2011 9:45:51   
botrca
Ta:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4417644

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.1.2011 9:47:03   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Zgleda se bo nakuhalo tudi pri nas....
Mitja je ponoči dobil vročino,pa pravi,da ga trebušček boli...bruhanja in driskanja še zaenkrat ni,pa če bi blo po moje,ga niti ne rabi bit,ker moi je včeraj pralni stroj krepnouser posted image

za vas tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.1.2011 9:52:05   
arabela*
good morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.1.2011 9:53:12   
arabela*

se strinjam...jaz tud ne bi nikoli novega...Vsaj par let da je staruser posted image

jaz sicer nekak na nemce prisegam....je pa res, da pač vsak po svojeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.1.2011 9:53:29   
botrca
Moj bi pa imel tega:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4452203

to pa oba:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4417126

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.1.2011 9:54:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sicer nekak na nemce prisegam....je pa res, da pač vsak po svojeuser posted image

nemci so itak med naj, naj...pa japonci...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.1.2011 9:54:24   
arabela*

Ta:

http://www.avto.net/ad.asp?id=4417644

meni pa noben od tehuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.1.2011 9:57:11   
botrca
http://www.avto.net/ad.asp?id=4181448

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.1.2011 9:58:56   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* T.

user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.

user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik

user posted image Bambixxx
* Tibor

user posted image Arwenko
*Alex

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.1.2011 10:00:51   
arabela*
to....npr....

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.1.2011 10:01:01   
bambixxx
jutro,

danes boljše. ni še čist, ampak boljše. vročine ni več, sem zašvicala vse ven ponoči. bruhanja tudi ni več, saj tudi jedla nisem včeraj. driska pa tudi pojenja. tak da upam, da bom jutri že ok. očitno je res bla enodnevna viroza.
dobra stran - shujšala 1,5 kg user posted image . eh, saj bom hitro nazaj dobla user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.1.2011 10:01:48   
katy83
danuser posted image

Lenči, sem ti poslala obe slikici. Kaj nisi dobila? user posted image user posted image

Pa vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
30.1.2011 10:02:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

to....npr....

user posted image

lep, ampak ne bi imela terenca user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
30.1.2011 10:03:31   
botrca
Grem se oblečt in malega tudi pa pičiva na sprehod in trgovino. Se tipkamo malo kasneje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?