![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:07:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: to je zate. ... ko sem ga videla kaj dela, sem se takoj na tebe spomnila. hehehehe...hvala... ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:08:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kateri avto je 15.000€? www.avto-magazin.si/vozili-smo/vozili-smo-novi-fiat-doblo/Tale Botrca!O njem je že 2 dni govora mimogrede! mimogrede, če nisi v toku pol ne moreš vedet...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:12:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca za lep vecer hvala
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:16:57
|
|
|
|
botrca
|
Glede avtov: vsak hvali svoj, dokler nimaš težav je super ko pa se začnejo kvarit (kar se dogaja pri vsakem avtu) pol pa je drugače. Meni so citroeni in pežoji super...posebej citroeni so se izboljšali in ta ki bi ga jaz imela mi je svetovn...pa tudi moj pravi, ker pozna dosti mehanikov - kolegov...nikoli vzet novi avto...jaz ga itak ne bi imela, ker so precenjeni in v dveh letih hitro zgubijo na vrednosti.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:19:04
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro! ponoči je bilo veselo. M. je spet bruhala ob pol3 , pol smo se preoblekli in uspavali še eno uro. Ob 7 se je pa že zbudila. Jokava, sem mislila, da bo spet bruhala pa ni. Še vedno sračka. Kak dolgo traja ta virus? Vse imamo že pokozlano in posračkano Meni pa je tud slabo v želodcu in samo čakam kdaj bom letela bruhat. Za zajtrk smo jedli vsak eno banano in eno žemljo. Katy v pet. sem ti poslala Z.S.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:28:50
|
|
|
|
botrca
|
Ta je meni všeč: http://www.avto.net/ad.asp?id=4453117
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:30:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ponoči je bilo veselo. M. je spet bruhala ob pol3 , pol smo se preoblekli in uspavali še eno uro. Ob 7 se je pa že zbudila. Jokava, sem mislila, da bo spet bruhala pa ni. Še vedno sračka. Kak dolgo traja ta virus? Vse imamo že pokozlano in posračkano Meni pa je tud slabo v želodcu in samo čakam kdaj bom letela bruhat. Za zajtrk smo jedli vsak eno banano in eno žemljo. da čim prej mine Lahko traja tudi 3-4 dni...jaz bi na tvojem mestu šla k P
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:40:03
|
|
|
|
botrca
|
Pa recimo ta: http://www.avto.net/ad.asp?id=4453245
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:41:45
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Zgleda se bo nakuhalo tudi pri nas.... Mitja je ponoči dobil vročino,pa pravi,da ga trebušček boli...bruhanja in driskanja še zaenkrat ni,pa če bi blo po moje,ga niti ne rabi bit,ker moi je včeraj pralni stroj krepno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:42:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ponoči je bilo veselo. M. je spet bruhala ob pol3 , pol smo se preoblekli in uspavali še eno uro. Ob 7 se je pa že zbudila. Jokava, sem mislila, da bo spet bruhala pa ni. Še vedno sračka. Kak dolgo traja ta virus? Vse imamo že pokozlano in posračkano Meni pa je tud slabo v želodcu in samo čakam kdaj bom letela bruhat. Za zajtrk smo jedli vsak eno banano in eno žemljo. da čim prej mine podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:45:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede avtov: vsak hvali svoj, dokler nimaš težav je super ko pa se začnejo kvarit (kar se dogaja pri vsakem avtu) pol pa je drugače. Meni so citroeni in pežoji super...posebej citroeni so se izboljšali in ta ki bi ga jaz imela mi je svetovn...pa tudi moj pravi, ker pozna dosti mehanikov - kolegov...nikoli vzet novi avto...jaz ga itak ne bi imela, ker so precenjeni in v dveh letih hitro zgubijo na vrednosti. Botrca se strinjam-predvsem kar se tiče novega avta-prehitro zgubi vrednost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:45:51
|
|
|
|
botrca
|
Ta: http://www.avto.net/ad.asp?id=4417644
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:47:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zgleda se bo nakuhalo tudi pri nas.... Mitja je ponoči dobil vročino,pa pravi,da ga trebušček boli...bruhanja in driskanja še zaenkrat ni,pa če bi blo po moje,ga niti ne rabi bit,ker moi je včeraj pralni stroj krepno za vas tudi
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
good morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:53:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede avtov: vsak hvali svoj, dokler nimaš težav je super ko pa se začnejo kvarit (kar se dogaja pri vsakem avtu) pol pa je drugače. Meni so citroeni in pežoji super...posebej citroeni so se izboljšali in ta ki bi ga jaz imela mi je svetovn...pa tudi moj pravi, ker pozna dosti mehanikov - kolegov...nikoli vzet novi avto...jaz ga itak ne bi imela, ker so precenjeni in v dveh letih hitro zgubijo na vrednosti. se strinjam...jaz tud ne bi nikoli novega...Vsaj par let da je star jaz sicer nekak na nemce prisegam....je pa res, da pač vsak po svoje
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:54:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sicer nekak na nemce prisegam....je pa res, da pač vsak po svoje nemci so itak med naj, naj...pa japonci...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:54:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ta: http://www.avto.net/ad.asp?id=4417644 meni pa noben od teh
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 9:57:11
|
|
|
|
botrca
|
http://www.avto.net/ad.asp?id=4181448
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 10:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
to....npr....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 10:01:01
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, danes boljše. ni še čist, ampak boljše. vročine ni več, sem zašvicala vse ven ponoči. bruhanja tudi ni več, saj tudi jedla nisem včeraj. driska pa tudi pojenja. tak da upam, da bom jutri že ok. očitno je res bla enodnevna viroza. dobra stran - shujšala 1,5 kg . eh, saj bom hitro nazaj dobla .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 10:01:48
|
|
|
|
katy83
|
dan Lenči, sem ti poslala obe slikici. Kaj nisi dobila? Pa vsem bolančkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 10:02:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to....npr.... lep, ampak ne bi imela terenca
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 30.1.2011 10:03:31
|
|
|
|
botrca
|
Grem se oblečt in malega tudi pa pičiva na sprehod in trgovino. Se tipkamo malo kasneje.
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?