Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:39:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca; saj ne vem, če ti je katera kaj odgovorila... Po kateri cesti prideš iz Kungote, po hitri (ne novi AC)? ne nobena...pridem po hitri (ki pa je nova AC ) od melja se pelješ, kot da bi šla v EP, ko prideš preko dvoetažnega zaviješ isto levo proti EP, ampak greš levo eno križišče prej. Se pelješ ravno ravno, do prvega križišča, zaviješ levo. Prideš do semaforjev, zaviješ desno in se pelješ malo ravno in tam boš vidla parkirišče in igrala zunaj - to je SO! .... upam, da ti bo to kaj pomagalo - štala Lenči...sorry...a si ti zdaj botrco dejansko okoli riti vozila Če se pelje po hitri cesti,čez bob stezo,skozi tunel in potem prvi odcep oz.pri semaforju desno,potem naslednje križišče levo(pri Šelihu) in je tam Oboje se sliši zakomplicirano, če nimaš pojma kje je to.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:44:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Oboje se sliši zakomplicirano, če nimaš pojma kje je to. Pa še prav maš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:50:04
|
|
|
|
elevitka
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:50:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 da ne boš klicala CSD...moj sin je pospravil ves pribor... Sem si v knjižnici sposodila dve knjigi od Jesperja Juula,pa mi je tak všeč en njegov stavek iz knjige... Gre nekak tako: Edina zadolžitev za otroke mlajše od deset (10!) let je-igra! Saj ne morem povedat,kak je moje materinsko srce ob tem predlo-kot stara lena mačka -se pravi da si moj paglavec še štiri leta ne bo rabo sobe pospravljat!!!! Aja,botrca,to ni bla kritika na tvoj post-samo spomnila sem se na to poleg njega-če sami od sebe kuhajo in pospravljajo je itak za njih to igra-moja je prejšnjikrat skuhala kosilo-sem ji pustila,da je omako v piskri mešala,jaz pa poleg stala ko sokol saj pa lahko za igro sobo pospravi? Kaj pa je to tazga? Botrca, glede pribora, to se je igral, malo je zlagal žlice, vilce, pa nože ma to pospravljanje.....ko je treba sobo pospravit ju trebušček boli in svega svašta...ma saj mi je vseeno, kako imata....večinoma je tak da če hočeš kam prit, tak padeš čez igrače...najhuje pa je ko prideta v dnevno se igrat, zato ker imata sobico preveč razmetano
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:55:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otrok gleda pujso pepo ...jaz pa si grem narest večerjo...esih-flajš...mmmmmmmmm.... . uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:58:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Lenči...sorry...a si ti zdaj botrco dejansko okoli riti vozila Če se pelje po hitri cesti,čez bob stezo,skozi tunel in potem prvi odcep oz.pri semaforju desno,potem naslednje križišče levo(pri Šelihu) in je tam ta razlaga mi je bolj razumljiva...drugače ne vem kam bi se peljala... ...hvala sami0804 mislim, da vem kje je to
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 20:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca; saj ne vem, če ti je katera kaj odgovorila... Po kateri cesti prideš iz Kungote, po hitri (ne novi AC)? ne nobena...pridem po hitri (ki pa je nova AC ) od melja se pelješ, kot da bi šla v EP, ko prideš preko dvoetažnega zaviješ isto levo proti EP, ampak greš levo eno križišče prej. Se pelješ ravno ravno, do prvega križišča, zaviješ levo. Prideš do semaforjev, zaviješ desno in se pelješ malo ravno in tam boš vidla parkirišče in igrala zunaj - to je SO! .... upam, da ti bo to kaj pomagalo - štala Lenči...sorry...a si ti zdaj botrco dejansko okoli riti vozila Če se pelje po hitri cesti,čez bob stezo,skozi tunel in potem prvi odcep oz.pri semaforju desno,potem naslednje križišče levo(pri Šelihu) in je tam Oboje se sliši zakomplicirano, če nimaš pojma kje je to. kaj te komplicirate...na enem parkingu se dobite in greste skupaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:01:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:04:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna nima govedine kuhane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:05:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna botrca... kak narediš ti esigflajš ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:05:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna ma res...lenoba ja...priznam okol hrane res grem pa zdaj jest štefani pečenko....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:06:18
|
|
|
|
elevitka
|
joj pa toti RR....
< Sporočilo je popravil elevitka -- 24.1.2011 21:07:39 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:06:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 nima govedine kuhane eh to itak da ne...to je že umetnija za mene
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:07:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uuuu kake lušte si mi zdaj naredla..... ma to je preveč zakomplicirano za mene....sem raje lačna elevitka...a si ti poste nabijaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:07:38
|
|
|
|
arabela*
|
nič pupike...otroci so zaspali...jaz pa tud grem malo spospravit, pa jest....potem pa v posteljo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:07:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 nima govedine kuhane ja tota bo ja...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:08:35
|
|
|
|
arabela*
|
Katyyy...kaj si se prej moji žarnici režala.. Če kupim in ne dela.....valda da jo nazaj nesem.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:09:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka botrca... kak narediš ti esigflajš ? govedino iz juhe narežem, dodam čebulo in paradižnik...solim, popram (po okusu), bučno olje, malo vode....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:09:26
|
|
|
|
arabela*
|
nočkabočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:09:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočkabočka vsem enako
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:10:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka botrca... kak narediš ti esigflajš ? govedino iz juhe narežem, dodam čebulo in paradižnik...solim, popram (po okusu), bučno olje, malo vode.... botrca pa kis si pozabla...pa jajčko notri
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:11:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka botrca... kak narediš ti esigflajš ? govedino iz juhe narežem, dodam čebulo in paradižnik...solim, popram (po okusu), bučno olje, malo vode.... botrca pa kis si pozabla...pa jajčko notri Vse to,ja...njam,njam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:11:54
|
|
|
|
sami0804
|
Nočka Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 21:13:01
|
|
|
|
sami0804
|
Grem jaz tudi...mala že prosi za posteljo ...ampak se vrnem,seveda
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ksenciste zadovoljni s svojim življenjem?
partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?da zelo zadovoljen/a (
40%)
da zadovoljen/a (
27%)
še kar zadovoljen/a (
27%)
nezadovoljen/a (
5%)
zelo netadovoljen/a (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!