marta82 -> RE: Mariborčanke 18. del (18.2.2011 16:47:01)
|
Aja pa mislim, da je to čisto normalno, da so otroci v varstvu pri babicah ipd. veliko bolj pridni, saj imajo tam vso pozornost, non stop njim zabavne stvari, takrat si pač običajno vzamejo čas, pa babicam ni treba vzgajat, one so za razvajat in je normalno, da tam ni nekih ipočnih izpadov, saj nimajo za kaj bit ipični. Tudi Tinej mi včasih doma skače po živcih, da zatulim, čeprav to ni v moji naravi (nisem neki kolerik), se pa trudim reševat na miren način, ampak nismo roboti in je normalno, da ti včasih malo "pokrov dvigne". No ko je pri moji mami je super druper priden, ko pridem ponj pa rabim potem nekaj ur, da ga nazaj v red spravim, ponavadi potem kar nekaj časa na ohlajanju preživi, ker bi on v sekundi nekaj mel in če ne dobi začne tulit in včasih naju hoče tudi udarit. Je pa res, da so v obdobju, ko preiskušajo meje in jih je nujno postavit, ker drugače gredo vsakič dlje. Najslabše kar lahko narediš je, da ga udariš, ker se uči s posnemanjem in s tem mu daš vedet, da se konflikti rešujejo z nasiljem. No, pa saj to veš, nočem pametovt, samo pri te temi ne morem iz svoje kože.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|