Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:36:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste danes preveč čvekale, pa nimate več kaj za povedat . jaz z polnimi usti ne govorim jem kornet trenutno jaz pa sedim zravn hladilnika....pa še nisem uspela nabasat Saj še dobro,da si omenla sladoled,drugače bi jaz naslednje leto noter našla. ma daj Če pa res,se sploh ne spomnim,da ga mamo doma. kak ne...če pa si ga poleti nonstop jedla Ja,saj od poletja ga mam noter.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:36:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,si glih konec še zahaklala. tisto za uhe pucat
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:36:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste danes preveč čvekale, pa nimate več kaj za povedat . jaz z polnimi usti ne govorim jem kornet trenutno jaz pa sedim zravn hladilnika....pa še nisem uspela nabasat Saj še dobro,da si omenla sladoled,drugače bi jaz naslednje leto noter našla. ma daj Če pa res,se sploh ne spomnim,da ga mamo doma. jaz sem tudi pozabla, da ga imam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:36:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj od poletja ga mam noter.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:37:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,si glih konec še zahaklala. tisto za uhe pucat Ja,ko je najbolj dobro pri kornetu,vsaj meni.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:37:35
|
|
|
|
botrca
|
Saraya ti ga naslednjič prinesem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:38:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ti ga naslednjič prinesem ni panikeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:38:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj od poletja ga mam noter. Vidiš,bi ga do tega poletja mela,tak pa ga ni več.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:38:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,si glih konec še zahaklala. tisto za uhe pucat Ja,ko je najbolj dobro pri kornetu,vsaj meni. tisti špic ... meni pa vsebina s koščki čokolade ali lešnikov...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:40:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ti ga naslednjič prinesem ni panikeeeeeeeeeeeeeee vem, da ni samo mi je škoda ker ga noben ne je
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:42:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ti ga naslednjič prinesem ni panikeeeeeeeeeeeeeee vem, da ni samo mi je škoda ker ga noben ne je šparaj......boš že pojedla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:43:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya šparaj......boš že pojedla ti pa si optimist
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya šparaj......boš že pojedla ti pa si optimist to itak
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:44:57
|
|
|
|
matcar
|
Nič,me križ boli za znoret,pa leva noga.grem pred tv še malo,pol pa spavanac! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:45:48
|
|
|
|
botrca
|
matcar nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:45:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,me križ boli za znoret,pa leva noga.grem pred tv še malo,pol pa spavanac! Nočko! nočka
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:46:46
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi pičim...me križ boli...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 21:47:13
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem.... še M za ponoči čaj skuham in ji na stavim..... potem pa ležečki.... nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 11.2.2011 22:33:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jutro! kera ima dobro ginekologinjo? Pomembno je da je v MB in da sprejema nove pacijente ? tnx Moja je svetovna,dr.Petrovič,je pa v Vošnjakovi,pa kolko vem,sprejema nove. Jaz sem bila tudi pri dr. Petrovič preden sem se preselila, ona mi je bila super...sestre pa so bile svoj čas katastrofalne, ne vem ali se je zdaj vmes kaj spremenilol. Ampak včasih sem čakala po 1 uro, da mije uspela recept za tabletke ven prinest Da o tem, da jih nisi uspel včasih po par dni priklicat, sploh ne govorim. Sicer takrat se meni ni zdelo tako katastrofalno, zdaj pa nebi več šla nazaj k takemu no. Ne,sestre so tudi super,vsaj meni. Glede telefona pa je tak,da so številko zamenjali,zdaj pa dvigujejo skozi,ko kličem.Pa tudi ko grem tja na pregled,ima skozi telefone,ji non-stop zvonijo in se oglaša skozi,tak da se je zelo porihtalo.Sicer sem jaz komaj 3 leta pri njej,prej sem bila 12 let pri Fenrichu. Pol pa super, če so to porihtali. Jaz pa zdaj že kakšne 4 leta nisem več tam, tako da so po tem zgleda zrihtali. Čer drugače... moram se pohvalit...bila se laufat, prvič letos in po nosečnosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 1:21:04
|
|
|
|
majakla
|
Pa kaj že vse spite al kaj? Vidim, da ste vse po vrsti špijonke. Ni nobene, te pa grem spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 8:04:36
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spala ok do pol 2-h,pol je moj korenjak(beri Maks) k meni pricotal,pa se meno z mano na veliko,v napol spanju seveda. Pa obvezno me je 3x vprašal,je ga imam kaj rada. Kaki cuker mi je,ko me vpraša to.Pa mamica obvezno zraven. No,pol pa smo spali do pol 7-h,ko Saš-u več ni blo za spat.Spila že 3 šalce kave,zaj pa tu čorim malo,pol pa peljem Leo na olimpijado(imajo oš vsako leto),ker tekmuje frajerka.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 8:26:26
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Sem včeraj poleg male zaspala...kak je pasalo,danes sem kot roža Zajtrk pojedla,kavo spila,zdaj bom verjetno še eno...pa rr time!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 8:28:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ali pa moj, ga bom vprašala jutri ( že spita ) Hmm ....vprašaj ga,ja-lahko mu jih tudi vrnem...s težkim srcem sicer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 8:30:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,sem te na kavi pozabla vprašat glede Quickove.Trenutno berem eno njeno knjigo in je svetovna. Pa odgovor na rr-ju tudi prebrat,sem ti že odgovorila No,pa še enkrat:če ti je ta knjiga všeč,si kuj sposodi še ostale-jaz sem jih prebrala enih pet,pa so mi bile vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 8:32:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Čer! Da dam življenski znak od sebe. Mam doma enega bolnika, ga je teta gripa zgabla in je kot cota, pa skozi na meni visi. Zdaj pa je končno omagal... Bomo videli kako dolgo, ker sta bili prejšnji dve nači kanastrofalni.. in pa tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......