|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: preveč seksa
31.1.2011 8:06:12   
Floating point
Anonimen, tudi sam sem v podobni situaciji.
Bo potrebno resno vse premisliti in postaviti nove temelje. Verjetno kot pišeš, nimaš interesa, enostavno oditi iz veze, čeprav ti je v vezi zelo težko. Moral boš zbrati ogromno moči in kot je napisala Ankica svoje potrebe za nekaj časa dati na stran. Erotika v takšni situaciji, kjer je verjetno veliko obtoževanja, kritike iz obeh strani, je skoraj nemogoča. Začeti boš moral z zelo malimi in nesebičnimi (požrtvovalnimi) koraki. Razmišljaj samo v smeri kaj bi ji bilo všeč, kako bi jo razvedril... Odstrani kakršnokoli negativno misel, ki se ti pojavi v zvezi z ženo. To kar mislimo to smo. Če gojiš negativne misli, te rojevajo nove negativne misli. Misli in išči samo tiste stvari, ki so pri ženi pozitivne, so ti všeč, si zaradi njih rad v njeni bližini, potenciraj to dobro.
Ja ampak vedi, da na področju zadovoljevanja tvojih spolnih potreb pa boš verjetno še dolgo na bolj suhem. Situacija se bo dolgoročno izboljšala, vendar čisto uskladila pa se po moje ne bosta nikoli. (koliko pa vas je, ki ste čisto usklajeni?????????).
Srečno

(odgovor članu vandrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.1.2011 8:50:58   
Anonimen
Kaj pa če je enostavno več ne privlačiš? mogoče te ne ljubi več?  Pač s tabo vztraja zaradi otrok in zlate kletke - navajeni ste živeti skupaj, vsakodnevna rutina vam funkcionira, finančno ste ok. Nima se vrjetno namena ločevati, ker s tem vse postaviš na glavo. Zakaj bi bila mama samohranilka s 3 otroci? Predvsem, če je ženska, ki ne rabi veliko fizičnega kontakta, če ima uničen libido, ji potem tak odnos sploh ne predstavlja nobenega problema.

Drugače pa priporočam v branje knjigo 5 jezikov ljubezni...mogoče ji daješ veliko tistega kar o tvojem misliš, da je pokazatelj ljubezni, njej pa to mogoče ne pomeni nič. Mogoče tebi pomeni veliko dotik, njej pa mogoče več ne vem skupno preživljanje časa?

Sama pa vem, da je zelo hudo, tudi če imaš uničen libido. V takem primeru so vzroki hormonalni in je res zoprno. Pač si sexa ne želiš, se ti celo gravža. tudi, da bi ročno nekoga zaodovoljeval. Takrat si želiš le da te pustijo na miru. Tako kot ti praviš, da te kar razganja, pri znižanem libidu na sex tudi pomisliš ne lahko več mesecev, vsako napeljevanje nanj pa te samo še malo bolj potlači in odvrne.

(odgovor članu Floating point)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
1.2.2011 11:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kaj pa če je enostavno več ne privlačiš? mogoče te ne ljubi več?  Pač s tabo vztraja zaradi otrok in zlate kletke - navajeni ste živeti skupaj, vsakodnevna rutina vam funkcionira, finančno ste ok. Nima se vrjetno namena ločevati, ker s tem vse postaviš na glavo. Zakaj bi bila mama samohranilka s 3 otroci? Predvsem, če je ženska, ki ne rabi veliko fizičnega kontakta, če ima uničen libido, ji potem tak odnos sploh ne predstavlja nobenega problema.

To kar si napisala se tudi sam sprašujem in se tega bojim. Vendar ne uspem vzpostaviti odkritega pogovora. Rad bi vsaj razčistil. Vsaj vedel bi rad pri čem sem.
Mislim, da je tip ženske (knjiga že prebrana), ki ne potrebuje fizičnega kontakta, ker je le tega v njeni družini primanjkovalo. In tudi predvidevam (žal samo predvidevam), da je tako kot si napisala zgoraj. 

Kot kaže mi ne preostane drugega kot, da se sprijaznim z njenim načinom življenja oziroma, da se ločim. Sprašujem se kaj je bolje za otroke. Ostati v nesrečnem, vsaj zame, posledično, ker ve da sem nezadovoljen, tudi za njo, zakonu ali pa si ustvariti življenje na novo. Kje otroci plačajo višjo ceno? Mislim, da pri ločitvi. Kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
1.2.2011 11:32:20   
Anonimen
Meni pa se zdi, da je ta njena hladnost, ki jo opisuješ, le njen obrambni sistem. Jaz recimo podobno reagiram, če se počutim nezaželeno, napadeno, neljubljeno, nevredno ali karkoli pač (pa ni nujno, da ima ta občutek realno osnovo) - se umaknem. In ratam sitna, tečna in pikra. Mož mi pa reče, prav mi boš že povedala čez tri dni user posted image . Tak, nefajn obrambni mehanizem, ker se umikaš problemom oziroma jih še poglabljaš, izhaja pa iz tega, da na nasprotni strani ne pričakuješ posluha. Tu je keč te nesrečne komunikacije: zelo dobro znamo poslušat, ampak redko pa tudi slišimo, kaj nam partner hoče povedat. To je pa zato, ker imamo že vzpostavljene določeno mnenje o partnerju, o njegovem razmišljanju. A to mnenje izhaja iz nas, iz naših pričakovanj, ne naredimo pa tistega, kar bi dejansko morali: pogledat, kaj se dogaja v partnerjevi glavi. Vživetje v drugega nam dela probleme, ker si potem mislimo, da to omejuje nas. Potem pa začneš tekmovati s partnerjem, namesto da bi iskal skupno pot, skušal reševati probleme in se povezovati.

Ko je gor govora o eni knjigi, mogoče še ena, meni je fajn, se ne strinjam povsem z napisanim, ampak z večino pa: http://www.orbis.si/index.php?2967&backPID=2967&tt_products=9077

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?