|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjeni malancani...kako?
9.8.2005 21:28:14   
Pilar
Čer.....
No, kako naj jih pripravim...oziroma, kako jih ve?
Jst bi jih naredila jutri za kosilo, pa nimam nobenega pametnega recepta....
Pa Hvala že v naprej!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Polnjeni malancani...kako?
9.8.2005 21:32:52   
smrka
jest sem jih polnila tako kot polniš paprike le da sem v meso pomesala še sir nariban (za na pizzo). Malancane polozila na pekac in jih prelila z paradižnikovo omako in dala v pekač.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Polnjeni malancani...kako?
9.8.2005 21:43:42   
Maxica
Če ti kaj pomaga, ti lahko prepišem recept za nadevane bučke iz knjige Toskanska kuhinja-sem jih že naredila in so super:bravo:: Po moje da se lahko na isti način naredi melancane.

Potrebujemo
8 srednje velikih bučk
150 g tunine v olju
2 jajci
nariban parmezan
drobtine
1 strok česna
peteršilj
suho belo vino
olivno olje

Bučke operemo, jih osušimo in podolžno prerežemo na dvoje. Meso izdolbemo, ga damo v skledo in mu primešamo zdrobljeno tunino, jajci, nasekljan peteršilj in česen, prgišče parmezana in prgišče drobtin, sol, poper in malo olja. Tako pripravljen nadev nadevamo v izvotljene bučke in ga potresemo z drobtinami.
Bučke položimo v naoljen pekač, jih pokapamo z oljem, polijemo s pol kozarca belega vina, potresemo s parmezanom in drobtinami ter v pečici 30 minut pečemo pri 160-180 stopinj C.


(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?