|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za podplate
9.8.2005 21:19:33   
erika
Ali mi zaupate s katero kremo si mažete in masirate podplate, da se koža ne izsuši in ostane mehka?

Tamara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krema za podplate
9.8.2005 21:22:17   
Anonimen
Oj, Tamara, to bi tudi jaz rada vedela. Ne boš verjela, ampak jaz zdajle sedim z nogami v vodi in si jih občasno malo "postrgam". Super čas za to je tole sedenje za računalnikom. Kremo sicer imam eno iz DM, v omari že eno leto, ampak se mi zdi, da ne pomaga prav dosti. Vsaj v omari ne.:)- Bom pozneje pogledala, katera je.

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   krema za podplate
9.8.2005 21:24:50   
india
Jaz imam negovalno kremo od Oriflame, pa tudi puder v kremi uporabljam saj mi ful pomaga zdaj poleti.
Mi pa ta krema fino zmehča kožo in imam mehke podplate....mi je pa že koža pokala, pa rane so krvavele, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha.:bravo:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krema za podplate
9.8.2005 21:27:36   
cmokec
Jaz imam od Afrodite Balzam za noge. Uporabljam jo premalokrat, da bi ti lahko povedala, kolk je dobra. Kadar se namažem je fina. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krema za podplate
9.8.2005 21:46:17   
dadica
pozdrav,punce preverjeno od moje mame,ki se je 20 let borila z trdimi in spokanimi petami,sedaj si 14 dni vsak večer maže z navadnim olovnim oljem in podplate ima kot:duda:.Tako da mislim da je to ena poceni varianta in vseeno za poskusit.veliko uspeha in javite če je pomagalo!

lp dadica

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krema za podplate
9.8.2005 21:46:36   
Maxica
Meni je kozmetičarka svetovala kremo od kolekcije Gehwol, Lipidro-Creme.
:ups:Jo pa tudi jaz zadnje čase bolj malokrat uporabljam, ko pa jo, mi super zmehča kožo.:bravo: Tako da jo priporočam.:)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krema za podplate
9.8.2005 21:48:16   
erika
Jaz moram povedat, da si noge-podplate vsak dan mažem z losionom ali kakšno drugo kremo za telo, pa je vse Blažev žegen. Trde kože sicer nimam, vendar je čez dan kar belkaste barve - čisto izsušena. kot kakšna stara mama. Pa nebi rekla, če si nebi res vsak dan mazala.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krema za podplate
9.8.2005 21:50:28   
Anonimen
No, zdaj sem šla poiskat. Je od firme Scholl, reče se ji pa Schrunden Salbe. Piše, da pomaga v treh dneh in da je antiseptična, da vsebuje ureo in da obnavlja močno porženelo kožo na petah. Zdaj bom mazala 3 dni in bom poročala, kako bo. Če ne bo bolje, pa na olivno olje.:)

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   krema za podplate
9.8.2005 21:52:37   
dadica
ja moj :hudicek: škrat je prišel vmes mislila sem olivno olje in ne olovno!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   krema za podplate
9.8.2005 21:54:41   
andrej77
moja draga uporablja mazilo za trdo kožo Galenski laboratorij, ki sva jo kupila v lekarni v ljubljani... že po dveh dne uporabe se je poznala razlika.. na plus seveda:bravo:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   krema za podplate
9.8.2005 21:57:43   
Anonimen
Tudi jaz prisegam na Oriflame!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   krema za podplate
9.8.2005 22:12:17   
Mariposa
Meni bolj kot vse kreme pomaga vsak drug dan pred spanjem nanešeno olivno olje. Pete kot od dojenčka;)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   krema za podplate
9.8.2005 22:13:49   
Mariposa
Sem šele sedaj prebrala vse odgovore in videla, da je izpadlo kot da bi od Dadice post kopirala:)- SAmo nisem, kar pomeni, da zadeva res deluje;)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   krema za podplate
9.8.2005 23:02:25   
petra.horzi
:)jz mam tud probleme s podplati, pa bom prov probala olivno olje, ker z nobeno kremo in strgali in ne vem kaj še mi ni ratal odpravt trde kože na petah
bomo probal pa bomo vidl

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   krema za podplate
10.8.2005 8:01:27   
Maček Muri
Jaz sem pa najbolj zadovoljna z Justovo.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   krema za podplate
10.8.2005 10:39:01   
Annny
jaz imam eno od Scholl-ovih krem (v beli tubi) in je do zdaj najboljša.
Lp

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   krema za podplate
10.8.2005 15:08:52   
polona2
Definitivno DM-ova, ob redni uporabi!!!

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......