krema za podplate (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

erika -> krema za podplate (9.8.2005 21:19:33)

Ali mi zaupate s katero kremo si mažete in masirate podplate, da se koža ne izsuši in ostane mehka?

Tamara

Anonimen -> krema za podplate (9.8.2005 21:22:17)

Oj, Tamara, to bi tudi jaz rada vedela. Ne boš verjela, ampak jaz zdajle sedim z nogami v vodi in si jih občasno malo "postrgam". Super čas za to je tole sedenje za računalnikom. Kremo sicer imam eno iz DM, v omari že eno leto, ampak se mi zdi, da ne pomaga prav dosti. Vsaj v omari ne.:)- Bom pozneje pogledala, katera je.

india -> krema za podplate (9.8.2005 21:24:50)

Jaz imam negovalno kremo od Oriflame, pa tudi puder v kremi uporabljam saj mi ful pomaga zdaj poleti.
Mi pa ta krema fino zmehča kožo in imam mehke podplate....mi je pa že koža pokala, pa rane so krvavele, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha.:bravo:

cmokec -> krema za podplate (9.8.2005 21:27:36)

Jaz imam od Afrodite Balzam za noge. Uporabljam jo premalokrat, da bi ti lahko povedala, kolk je dobra. Kadar se namažem je fina. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

dadica -> krema za podplate (9.8.2005 21:46:17)

pozdrav,punce preverjeno od moje mame,ki se je 20 let borila z trdimi in spokanimi petami,sedaj si 14 dni vsak večer maže z navadnim olovnim oljem in podplate ima kot:duda:.Tako da mislim da je to ena poceni varianta in vseeno za poskusit.veliko uspeha in javite če je pomagalo!

lp dadica

Maxica -> krema za podplate (9.8.2005 21:46:36)

Meni je kozmetičarka svetovala kremo od kolekcije Gehwol, Lipidro-Creme.
:ups:Jo pa tudi jaz zadnje čase bolj malokrat uporabljam, ko pa jo, mi super zmehča kožo.:bravo: Tako da jo priporočam.:)

erika -> krema za podplate (9.8.2005 21:48:16)

Jaz moram povedat, da si noge-podplate vsak dan mažem z losionom ali kakšno drugo kremo za telo, pa je vse Blažev žegen. Trde kože sicer nimam, vendar je čez dan kar belkaste barve - čisto izsušena. kot kakšna stara mama. Pa nebi rekla, če si nebi res vsak dan mazala.

Anonimen -> krema za podplate (9.8.2005 21:50:28)

No, zdaj sem šla poiskat. Je od firme Scholl, reče se ji pa Schrunden Salbe. Piše, da pomaga v treh dneh in da je antiseptična, da vsebuje ureo in da obnavlja močno porženelo kožo na petah. Zdaj bom mazala 3 dni in bom poročala, kako bo. Če ne bo bolje, pa na olivno olje.:)

dadica -> krema za podplate (9.8.2005 21:52:37)

ja moj :hudicek: škrat je prišel vmes mislila sem olivno olje in ne olovno!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

andrej77 -> krema za podplate (9.8.2005 21:54:41)

moja draga uporablja mazilo za trdo kožo Galenski laboratorij, ki sva jo kupila v lekarni v ljubljani... že po dveh dne uporabe se je poznala razlika.. na plus seveda:bravo:

Anonimen -> krema za podplate (9.8.2005 21:57:43)

Tudi jaz prisegam na Oriflame!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Mariposa -> krema za podplate (9.8.2005 22:12:17)

Meni bolj kot vse kreme pomaga vsak drug dan pred spanjem nanešeno olivno olje. Pete kot od dojenčka;)

Mariposa -> krema za podplate (9.8.2005 22:13:49)

Sem šele sedaj prebrala vse odgovore in videla, da je izpadlo kot da bi od Dadice post kopirala:)- SAmo nisem, kar pomeni, da zadeva res deluje;)

petra.horzi -> krema za podplate (9.8.2005 23:02:25)

:)jz mam tud probleme s podplati, pa bom prov probala olivno olje, ker z nobeno kremo in strgali in ne vem kaj še mi ni ratal odpravt trde kože na petah
bomo probal pa bomo vidl

Maček Muri -> krema za podplate (10.8.2005 8:01:27)

Jaz sem pa najbolj zadovoljna z Justovo.

Annny -> krema za podplate (10.8.2005 10:39:01)

jaz imam eno od Scholl-ovih krem (v beli tubi) in je do zdaj najboljša.
Lp

polona2 -> krema za podplate (10.8.2005 15:08:52)

Definitivno DM-ova, ob redni uporabi!!!

Stran: [1]