|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvomočnica
21.1.2011 17:32:15   
Anonimen
Včeraj zjutraj sem imela še samo par kapljic M, potem pa nič več, zato sem danes štartala s krvomočnico. Spila sem 1 šalčko po požirkih, zdaj zvečer pa se mi spet vlije M kot zmešana. Je to narobe, normalno? Bi mogla še kak dan počakat? Naj preneham s čajem?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvomočnica
21.1.2011 19:14:09   
krisv
Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2011 19:17:24   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: krisv

Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

se podpišem

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2011 9:16:50   
smeška83
Med menstruacijo je res ni priporočljivo pit, ker lahko povzorči obilnejše krvavenje.

< Sporočilo je popravil smeška83 -- 22.1.2011 9:17:36 >

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2011 9:35:47   
Anonimen
Saj nisem pila med M, sem počakala, da je minila. In zdaj ko sem začela pit, se je spet nekaj vlilo, ne vem če je to M ali krvavitev, zato ker je M trajala 5 dni, kot ponavadi. Čaj sem začela pit 7 dan. 6 dan je bilo le kake 3 kaplje na tamponu. 

(odgovor članu smeška83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2011 16:55:27   
beba75
Prenehaj jo piti in počakaj da ta krvavitev mine. Če pa boš krvavela več kot dan ali dav in če bo to zeeeloo obilno z mogoče kakšnimi krči ali bolečinami tam spodaj pa takoj k zdravniku. Nekaj potem ni uredu.
Drugače pa počakaj kašen dan po prenehanju krvavenja in potem začni z krvomočnico. Saj ne bo nič narobe če jo začneš ptit dan ali dva pozneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2011 7:00:48   
sarar
punce, kot veste, je zdrava prehrana že na splošno velik dejavnik z ogromnim pomenom v našem življenju. ko smo nosečke, še toliko bolj saj s tem vplivamo tudi na zdravje naših pikic. če vas zanima kaj več, mi pošljite zs

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?