krvomočnica (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> krvomočnica (21.1.2011 17:32:15)

Včeraj zjutraj sem imela še samo par kapljic M, potem pa nič več, zato sem danes štartala s krvomočnico. Spila sem 1 šalčko po požirkih, zdaj zvečer pa se mi spet vlije M kot zmešana. Je to narobe, normalno? Bi mogla še kak dan počakat? Naj preneham s čajem?

krisv -> RE: krvomočnica (21.1.2011 19:14:09)

Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

tedi2 -> RE: krvomočnica (21.1.2011 19:17:24)

IZVIRNO SPOROČILO: krisv

Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

se podpišem

smeška83 -> RE: krvomočnica (22.1.2011 9:16:50)

Med menstruacijo je res ni priporočljivo pit, ker lahko povzorči obilnejše krvavenje.

Anonimen -> RE: krvomočnica (22.1.2011 9:35:47)

Saj nisem pila med M, sem počakala, da je minila. In zdaj ko sem začela pit, se je spet nekaj vlilo, ne vem če je to M ali krvavitev, zato ker je M trajala 5 dni, kot ponavadi. Čaj sem začela pit 7 dan. 6 dan je bilo le kake 3 kaplje na tamponu. 

beba75 -> RE: krvomočnica (22.1.2011 16:55:27)

Prenehaj jo piti in počakaj da ta krvavitev mine. Če pa boš krvavela več kot dan ali dav in če bo to zeeeloo obilno z mogoče kakšnimi krči ali bolečinami tam spodaj pa takoj k zdravniku. Nekaj potem ni uredu.
Drugače pa počakaj kašen dan po prenehanju krvavenja in potem začni z krvomočnico. Saj ne bo nič narobe če jo začneš ptit dan ali dva pozneje.

sarar -> RE: krvomočnica (25.2.2011 7:00:48)

punce, kot veste, je zdrava prehrana že na splošno velik dejavnik z ogromnim pomenom v našem življenju. ko smo nosečke, še toliko bolj saj s tem vplivamo tudi na zdravje naših pikic. če vas zanima kaj več, mi pošljite zs

Stran: [1]