skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Kerensa, ne moreš gledati na stanovanje kot da je tvoje, to je NJUNO stanovanje in če imata možnost kje živet ga lahko komot prodata. In jaz bi ga. Pa če bi se moji starši znašli v takšni situaciji bi bil to moj prvi predlog (če seveda sama ne bi imela možnosti preživljati še ona2). Če se nameravat preselit je itak vseeno - sedaj ali pa čez pol leta. Bo pač dediščina samo ta hiša, ne pa hiša in stanovanje. Meni bi bilo bolj pomembno da imata moja starša(pa tudi moževa) kaj jest, da jima niso dolgovi nad glavo, da mirno živita kot pa to, da jaz nekega dne podedujem stanovanje. Če sem sposobna si ga bom že sama zaslužila, ona2 si ga očitno sta, ampak žal nista mogla vedet da bo situacija takšna kot je..In to je bil njun vlog v prihodnost, ki ga komot prodata in živita od tega denarja dokler ne bo kakšne penzije ali kaj drugega. Pišeš da bi se zelo težko odrekla luksuzov ki si ga trenutno privoščiš (da bi jima s tem denarjem pomagala) po drugi strani pa pričakuješ stanovanje v zameno Nisi me razumela. Stanovanja, ki je last ge. Tašče in g. Tasta, ne jaz, ne moj g. Mož ne smatrava kot najino, niti ga ne jemljeva kot tako, da bo nekoč 100%-no najino (oz. od g. Moža). To, da ga ga. Tašča in g. Tast nameravata pustiti svojemu sinu z družino, da bo imel kje živeti, so njune besede - in če bi bilo oz. če bo res tako, bo to nam definitivno všeč. In ravno zato, ker želita ga. Tašča in g. Tast obema svojima otrokoma zagotoviti streho nad glavo, sta se sama odločila, kakor sta se - načeloma stanovanje v Ljubljani mojemu g. Možu, hišo na Hrvaškem pa gdč. Svakinji. In ja napisala sem, da se težko odrečem svojemu luksuzu, kadar se moram oz. kadar je kaj drugega prioritetno. Nikjer pa nisem napisala, da pričakujem stanovanje na način, kakršnega je razbrati iz tvojih besed. Ne - to, da z g. Možem naknadno dobiva to stanovanje, niti pod razno ni pogoj za to, da bova pomagala. Pomagala bova po svojih zmožnostih v vsakem primeru. Nobenih pogojev ne postavljava, niti nisva v situaciji, a bi jih (vsaj nama se zdi tako.). Ja, v čem je pa potem problem? Če bosta pomagala? Pomagajta, vmes se išče služba in to je to. Ni panike, ali pač? Svakinjo pa ven dat iz hiše, ma, kaj sploh počne tam? Išče službo? V Liki? Malo morgen. Tam lahko samo krompir okopava, tega pa trenutno ni.