|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugič rodit
19.1.2011 20:32:36   
tanja1980
Pozdravljene,

me zanima par stvari glede drugega poroda, ki je načeloma lazji....doma imam 18 mesecno puncko, ki se je zelo hitro rodila (v bolnico sem prisla ob 11, niti nisem bila prepricana, ce imam prave popadke, ker me ni tolk bolelo) rodila sem ob enih...vse skupaj se je odvilo tako hitro, da nisem niti dojela...

ob polnoci se mi je odluščil cep, cez 13 ur sem imela dete na rokah...

no sedaj sem noseca drugi, rok imam v petek...nekako sem misla, da bom tudi tokrat kak dan prej rodila..pa se nisem...čep se mi je odluščil/začel luščit ze 10 dni nazaj, da sem misla, da je to ze to...

vsake tri dni imam kao 'popadke' ; npr sredi noci mi trebuh otrdi pa me mal zovija kake pol urce, da sem enkrat ze skor sla...potem pa nič...

sej ne da se mi zdej tolk mudi, sam se pa pocutim kot eno budalo, ki se sploh ne zaveda, kaj se dogaja z njenim telesom...brala sem da se drugic otrok ne spusti prej kot prvic, ampak tolk je vse drugac, da mi nc ni vec jasno...

povrhu smo pa za novo leto se nek trebusni virus vsi fasali in sem imela probleme (driska) in se vedno imam vcasih kak dan situacijo da grem veckrat kakat...potem pa razmisljam al so popadki al je driska al kaj hudica...
moje je strah da bom tokrat kr doma rodila, če bo slo tak hitr al pa ce bo slo se hitrejuser posted image

sej pravim prvic je blo izi, zdje pa k da ne vem kdaj bo treba it v bolnico...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugič rodit
19.1.2011 21:45:12   
ajataja
ko bo šlo zares boš vedela brez skrbi,pa srečno.user posted image

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2011 8:57:10   
kristinaj
dva poroda nista enaka in mogoče ta ne bo tako hiter kot prvi.. seveda ti želim, da bi bil.. in če bo, bodi v pripravljenosti ti, mož in varstvo za prvega otroka.. user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2011 14:46:23   
Naja31
Jaz sem tudi šla v drugo roditi v prepričanju, da je v drugo lažje. Pa je bilo huje in končalo se je s CR. Me je pa to pričakovanje, do bo šlo v drugo hitreje, psihično med porodom zelo obremenjevalo, tako da to bolje, da odmisliš.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2011 21:13:20   
tanja1980
sej se ne obremenjujem, niti me ni strah...
itak moras rodit, tako ali drugače...

mi je pa zelo nenavadno in cudno, da je lahko vse tako drugače...nisem si misla, da te lahko zvija in potem cudezno neha...ampak saj sem prebrala, da je drugi porod full drugačen tudi glede teh osnovnih for..

zanimajo me samo izkusnje zensk, če je pri vas tudi tako drugače drugič, tretjič...
ker odkrito povedano se počutim kot ena neumna kura, ki je mislila, da bo ze velik prej rodila glede na vse kar se je odvijalo, pa še vedno sedim doma in cakam na ta 'prave popadke'...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2011 12:40:48   
nova_tukaj
Tudi jaz grem (čez 14 dni imam rok) drugič rodit, doma pa imam 21-mesečno punčko. Prvič je bilo vse skupaj dosti hitro; sicer mi je doma odtekla voda okrog 23, sem šla v bolnico in so me še poslali v sobo ker sem bila brez popadkov. Proti jutru so se začeli, ob 6 sem prišla v porodno ob 7.30 pa sem že rodila - brez večjih bolečin. Pa še rodila sem 16 dni pred rokom. Zdaj so mi pa napovedovali, da že fajst nizko nosim in da bo porod prej, sem bila tudi na bolniški mesec pred porodniško in ne smem nič dvigovati, pa ležanje, počivanje... Vsak dan čakam. Meni je pa ponoči najbolj grozno - brce, pa mi trebuh otrdi, pa me začne vse boleti (trebuh, križ). Nikakor se ne morem namestiti, da bi zaspala. Pa na wc vsakih 20 min. Včasih občutim špikanje v spodnjem delu trebuha in tudi ugotavljam, če bodo pravi popadki ali ne. Sem čisto user posted image . Sicer upam, da bo drugi porod tudi hitro gotov, samo ne prehitro - imam 40 min do bolnice, pa še dete prej peljati v varstvo; tako da ena ura kar gre.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!