tanja1980 -> drugič rodit (19.1.2011 20:32:36)
|
Pozdravljene, me zanima par stvari glede drugega poroda, ki je načeloma lazji....doma imam 18 mesecno puncko, ki se je zelo hitro rodila (v bolnico sem prisla ob 11, niti nisem bila prepricana, ce imam prave popadke, ker me ni tolk bolelo) rodila sem ob enih...vse skupaj se je odvilo tako hitro, da nisem niti dojela... ob polnoci se mi je odluščil cep, cez 13 ur sem imela dete na rokah... no sedaj sem noseca drugi, rok imam v petek...nekako sem misla, da bom tudi tokrat kak dan prej rodila..pa se nisem...čep se mi je odluščil/začel luščit ze 10 dni nazaj, da sem misla, da je to ze to... vsake tri dni imam kao 'popadke' ; npr sredi noci mi trebuh otrdi pa me mal zovija kake pol urce, da sem enkrat ze skor sla...potem pa nič... sej ne da se mi zdej tolk mudi, sam se pa pocutim kot eno budalo, ki se sploh ne zaveda, kaj se dogaja z njenim telesom...brala sem da se drugic otrok ne spusti prej kot prvic, ampak tolk je vse drugac, da mi nc ni vec jasno... povrhu smo pa za novo leto se nek trebusni virus vsi fasali in sem imela probleme (driska) in se vedno imam vcasih kak dan situacijo da grem veckrat kakat...potem pa razmisljam al so popadki al je driska al kaj hudica... moje je strah da bom tokrat kr doma rodila, če bo slo tak hitr al pa ce bo slo se hitrej[sm=jezicek.gif] sej pravim prvic je blo izi, zdje pa k da ne vem kdaj bo treba it v bolnico...
|
|
|
|