pety78 -> RE: Saj to ne more biti res, ... (18.1.2011 9:04:57)
|
[/quote] pa četudi, modrice niso od domišlije - zdravnik - policija ravnateljica... če jo že policaji ne bodo zahaklal prej imaš tudi zdravljene alkoholičarke za vzgojiteljice, ki ti trdijo da so strokovne, za bruhat [/quote] Točno tako, saj sama poznam eno...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Prvi dan v vrtu sem videla, kako je jokajočega otroka, ker se ni usedel ob steno, prijela za roko in ga dobesedno zabila z glavo v steno, ko ga je potegnila tja (hvala bogu, da so bile deske okoli in okoli). Brez kančka občutka. Tudi mojega sina je udarila. To je bilo prvič, da je sploh rekel, da ga je kdo udaril in tudi zadnjič. Sem šla do nje, je zanikala, sin je bil zraven in mu je govorila, da ga ni udarla. Potem je pa mali rekel, ja kaj si pa potem to naredila in pokazal, kako ga je z roko po glavi...Mi je bilo vse kristalno jasno!!! In ja, ni vsaka primerna za vzgojiteljico. Tako kot vsaka ne zna dober kuhat, ... In ja, veliko stvari se dogaja v vrtcih, ampak zavoljo dobrih odnosov in zaradi strahu pred izgubo službe, so nekatere raje TIHO! V tem primeru bi šla ponovno v vrtec, tudi do vzgojiteljice in takoj še do ostalih staršev, da vidim, če imajo tudi drugi kakšne neprijetne izkušnje. Potem pa tako vidiš, če tudi drugi začnejo jamrati.
|
|
|
|